maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
το μονο σιγουρο..αλλα πως το μιλας οταν ειναι ονλαιν εσυ και αλλοι 1000 ας πουμε..το κανεις κοπλιμεντα η ερωτησεις?Μάλλον σ'έχει να λες...
το μονο σιγουρο..αλλα πως το μιλας οταν ειναι ονλαιν εσυ και αλλοι 1000 ας πουμε..το κανεις κοπλιμεντα η ερωτησεις?
παλι αγαμητη εισαι μωρη?μας ζαλισεςτο ποιό ρε τύπε? Το μουνί?
το μονο σιγουρο..αλλα πως το μιλας οταν ειναι ονλαιν εσυ και αλλοι 1000 ας πουμε..το κανεις κοπλιμεντα η ερωτησεις?
καλο μουνι ειναι δυνατο..το ποιό ρε τύπε? Το μουνί?
παλι αγαμητη εισαι μωρη?μας ζαλισες
καλο μουνι ειναι δυνατο..
σιγουρα βλεπεις και κανεις ζωντανατι να σου πω?
αναλογα το μωρο
εξυπνο χιουμορ για αρχη και ισως πιο τολμηρα μετα
αν δεν ξερουμε τι λεει πως και τα λοιπα κανεις δεν θα σου πει κατι στανταρ
αναλογα το πως τραβαει η κουβεντα
γιαυτο προτιμαω το face to face μπορεις να δεις και να κατευθηνεις μια συζητηση πιο ανετα
τα μυνηματα ειναι τοσο απροσωπα που καμια φορα παρεξηγιουντε
γιατι με ριχνεις?πες τι κανω λαθος να το διορθωσω ..Υποπτεύομαι ότι την πήρε ο ύπνος πάνω στο πισι.
γιατι με ριχνεις?πες τι κανω λαθος να το διορθωσω ..
μπορει να ξυπνησε τωρα.δε στεκει αυτο που λεςΔεν σε ρίχνω. Πιστεύω ότι είναι αργά και νύσταξε.
μπορει να ξυπνησε τωρα.δε στεκει αυτο που λες
και που θες να ξερω για κανενα μαγο με περασες?τελοςπαντων..επειδη το ονομα σου φερνει σε γυναικειο..υπαρχουν κατι εφαρμογες γνωριμιας,,αν μια κοπελα λεει οτι ξεχασα οτι ειμαι εκει... λεει αληθεια η ειναι κατι αλλο?Αφού δεν σου απαντά είπες .Σε άλλους απαντάει?
τα κοπλιμεντα πανε αερα παντως στο τσατ
δε σε πιανω αλλα δεν ειμαι κανενας χαλιας αν εννοεις αυτο.Αν έβλεπαν φωτογραφίες
το τσάτ θα αράχνιαζε ....
το επόμενο ποστ θα ήταν το 2017 ....
δε σε πιανω αλλα δεν ειμαι κανενας χαλιας αν εννοεις αυτο.
στο κοπλιμεντο δεν απαντα οταν της το προσφερουν αλλοι ποσοι αυτο λεω.
εκει "ζοριζομαι"
κουβεντα να γινεται
Το πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι οτι φοράνε πολύ ακριβά ρούχα,παπούτσια,κοσμήματα κτλ που αποθαρρύνουν τους άντρες.Οταν η άλλη έχει δώσει εκατοντάδες ευρώ σε τσάντα,κόμμωση,αξεσουάρ και ό,τι φοράει ο άλλος που φοράει απλά ρούχα νιώθει τελείως ανεπαρκής.Βασικά καυλώνουν μόνο οι έχοντες.Είναι σαν απαγορευμένο φρούτο.
Αντίθετα οι Δυτικές γκόμενες με τελείως απλά ρούχα χωρίς μακιγιάζ φαίνονται προσιτές ςνώ οι Σλαύες με έντονο μακιγιάζ και φτηνιάρικα ρούχα καυλώνουν αμέσως τους πάντες και τους κάνουν πύραυλους.Είναι το instant boner.Οι Ελληνίδες έχουν πιο πολύ το στυλ Balkan kurwa(πρόστυχα ρούχα,κυριλέ όμως πάντα) όπως οι Βουλγάρες,Σέρβες,Ρουμάνες και πάντα θέλουν να βλέπονται σε ακριβά αμάξια.
και που θες να ξερω για κανενα μαγο με περασες?τελοςπαντων..επειδη το ονομα σου φερνει σε γυναικειο..υπαρχουν κατι εφαρμογες γνωριμιας,,αν μια κοπελα λεει οτι ξεχασα οτι ειμαι εκει... λεει αληθεια η ειναι κατι αλλο?