αβαφες σχεδον ολες ιδιες ειναι χανουν κατα πολυ απο τη γοητεια τους.Ο όρος άβαφες μουνάρες ουσιαστικά δεν έχει υπόσταση.. Καμία μουνάρα δεν κυκλοφορεί άβαφη (και όταν λέω βάψιμο δεν εννοώ έντονο), εκτός αν πχ πάει στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς ή γυμναστήριο..
Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν βλέπω στα μαγαζιά μουνάρα όπως λες να ναι άβαφη και κακοντυμένη.. Πολύ απλά διότι για να ναι μία μουνάρα πρέπει να τα κάνει όλα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Υπερσπιζομαι την κοινωνικη μου ομαδα και ετσι.
εισαι αβαφη μουναρα δηλαδη?
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εξπλέιν δεν το πιασα.
Εννοεί ότι εσύ υπερασπίζεσαι την κοινωνική σου ομάδα.
Ο όρος άβαφες μουνάρες ουσιαστικά δεν έχει υπόσταση.. Καμία μουνάρα δεν κυκλοφορεί άβαφη (και όταν λέω βάψιμο δεν εννοώ έντονο), εκτός αν πχ πάει στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς ή γυμναστήριο..
Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν βλέπω στα μαγαζιά μουνάρα όπως λες να ναι άβαφη και κακοντυμένη.. Πολύ απλά διότι για να ναι μία μουνάρα πρέπει να τα κάνει όλα..
Ρε τύπε γιατί η άβαφη πρέπει ντε και καλά να είναι και κακοντυμένη? Πως κολλάνε αυτά τα δύο . Δλδ όλες οι βαμένες έχουν τρελό γούστο στο ντύσιμο?
Όσο για το άβαφη μουνάρα , μάλλον έχουμε διαφορά αντίληψης του όρου μουνάρα. Λογικό το βρίσκω.
Εννοεί ότι εσύ υπερασπίζεσαι την κοινωνική σου ομάδα.
Άκυρο τότε , γιατί εγώ είμαι μέτριας εμφάνισης και αναγκαστικά βάφομαι.
Εννοω πως η Αμανιτα και καλα και αυτη δεν γουσταρει το πολυ βαψιμο και για αυτο αντεδρασε.Εννοεί ότι εσύ υπερασπίζεσαι την κοινωνική σου ομάδα.
Περισσοτερο για πλακα το ειπα.
Ναι.εισαι αβαφη μουναρα δηλαδη?
Αλλα εχω ενα κακο δεν γαμαω στρακια.
Κατι ηξερα οταν το ελεγα.Άκυρο τότε , γιατί εγώ είμαι μέτριας εμφάνισης και αναγκαστικά βάφομαι.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ο όρος άβαφες μουνάρες ουσιαστικά δεν έχει υπόσταση.. Καμία μουνάρα δεν κυκλοφορεί άβαφη (και όταν λέω βάψιμο δεν εννοώ έντονο), εκτός αν πχ πάει στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς ή γυμναστήριο..
Αυτό είναι καλό ντύσιμο
Για λαικη και σουπερ μαρκετ?Αυτό είναι καλό ντύσιμο
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ναι.
Αλλα εχω ενα κακο δεν γαμαω στρακια.
Καλα κανεις τυπε μου....
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε τύπε γιατί η άβαφη πρέπει ντε και καλά να είναι και κακοντυμένη? Πως κολλάνε αυτά τα δύο . Δλδ όλες οι βαμένες έχουν τρελό γούστο στο ντύσιμο?
Όσο για το άβαφη μουνάρα , μάλλον έχουμε διαφορά αντίληψης του όρου μουνάρα. Λογικό το βρίσκω.
Κοίτα το κακοντυμένη ήταν λάθος δικό μου.. Εννοώ ότι θα ακολουθεί κάποιο ντεκαβλέ στυλάκι ντυσίματος ότι δεν θα είναι σέξυ δεν θα σ βγάζει να την γαμήσεις.. Στην καθημερινή ζωή πόσες θα δεις να είναι στην τρίχα στο ντύσιμο π σημαίνει ότι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και στο πρόσωπο να είναι όπως ξύπνησαν? Εγώ πάντως βλέπω γκόμενες π κυκλοφορούν όπως ξύπνησαν μόνο αυτές που ανήκουν στην κατηγορία "πουλάω κουλτούρα", παρακμιακές κοκ..
όσο για το "μουνάρα" εγώ χαρακτηρίζω τη γυναίκα που συνδυάζει πρόσωπο, σώμα, περιποίηση, σέξυ ντίσιμο.. και για να σε προλάβω όταν λέω σέξυ δεν εννοώ ξεκολέ..
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Κοίτα το κακοντυμένη ήταν λάθος δικό μου.. Εννοώ ότι θα ακολουθεί κάποιο ντεκαβλέ στυλάκι ντυσίματος ότι δεν θα είναι σέξυ δεν θα σ βγάζει να την γαμήσεις.. Στην καθημερινή ζωή πόσες θα δεις να είναι στην τρίχα στο ντύσιμο π σημαίνει ότι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και στο πρόσωπο να είναι όπως ξύπνησαν? Εγώ πάντως βλέπω γκόμενες π κυκλοφορούν όπως ξύπνησαν μόνο αυτές που ανήκουν στην κατηγορία "πουλάω κουλτούρα", παρακμιακές κοκ..
όσο για το "μουνάρα" εγώ χαρακτηρίζω τη γυναίκα που συνδυάζει πρόσωπο, σώμα, περιποίηση, σέξυ ντίσιμο.. και για να σε προλάβω όταν λέω σέξυ δεν εννοώ ξεκολέ..
τα σιγανα πουτανακια να φοβασαι
Κοιτα ρε πουστη μου που θα πρεπει να ντυνεσαι στην τριχα και βαζεις πανω σου 20 κιλα σοβα για να παρεις ενα γαμημενο πακετο τσιγαρα.Κοίτα το κακοντυμένη ήταν λάθος δικό μου.. Εννοώ ότι θα ακολουθεί κάποιο ντεκαβλέ στυλάκι ντυσίματος ότι δεν θα είναι σέξυ δεν θα σ βγάζει να την γαμήσεις.. Στην καθημερινή ζωή πόσες θα δεις να είναι στην τρίχα στο ντύσιμο π σημαίνει ότι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και στο πρόσωπο να είναι όπως ξύπνησαν? Εγώ πάντως βλέπω γκόμενες π κυκλοφορούν όπως ξύπνησαν μόνο αυτές που ανήκουν στην κατηγορία "πουλάω κουλτούρα", παρακμιακές κοκ..
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κοιτα ρε πουστη μου που θα πρεπει να ντυνεσαι στην τριχα και βαζεις πανω σου 20 κιλα σοβα για να παρεις ενα γαμημενο πακετο τσιγαρα.
Δηλαδή εσύ τώρα αυτό κατάλαβες?
Με τα πιο πάνω που λες συμφωνώ , αλλά και πάλι άβαφη δε σημαίνει και άνυφτη
Ξύπνησε ωραία και καλά , έπλυνε δοντια, έκανε ένα μίνι καθαρισμό , έβαλε κρεμούλες , λιπ μπαλμ στα χείλια για το κρύο , ΔΕ βαφτηκε, ντύθηκε ωραία και βγήκε. Το απεριποίητο εδώ που είναι? Αυτά για την ημέρα.
Το βράδυ είναι λίγο άκυρο να βγείς άβαφη (τουλάχιστον στα μέρη που κυκλοφορώ εγώ).
Παιχτη λεω πως το βραδυ φυσικα οι περισσοτερες θα βαφτουν στολιστουν αμα ειναι να πανε καπου εξω.Δηλαδή εσύ τώρα αυτό κατάλαβες?
Αλλα και παλι δεν χρειαζεται να εισαι ολη μετα στην πενα, ειναι κουραστικο και μονο για αργοσχολους.
Εσυ δηλαδη το εφαρμοζεις η ισχυει μονο για γυναικες?
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παιχτη λεω πως το βραδυ φυσικα οι περισσοτερες θα βαφτουν στολιστουν αμα ειναι να πανε καπου εξω.
Αλλα και παλι δεν χρειαζεται να εισαι ολη μετα στην πενα, ειναι κουραστικο και μονο για αργοσχολους.
Εσυ δηλαδη το εφαρμοζεις η ισχυει μονο για γυναικες?
Ρε φίλε με ρώτησε η Αμανίτα τι θεωρώ εγώ μουνάρα και απάντησα. Δεν είπα πως οι γυναίκες οφείλουν να κυκλοφορούν συνέχεια στην πένα.
Και για να σου απαντήσω για μένα, φυσικά και δεν είμαι μανιακός με την εμφάνιση μου, αλλά ποτέ δεν κυκλοφορώ σαν λέτσος.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Για λαικη και σουπερ μαρκετ?
Για να καταλάβουμε τι λέει ωραίο κ σέξυ ντύσιμο ...
Ρε φίλε με ρώτησε η Αμανίτα τι θεωρώ εγώ μουνάρα και απάντησα. Δεν είπα πως οι γυναίκες οφείλουν να κυκλοφορούν συνέχεια στην πένα.
Και για να σου απαντήσω για μένα, φυσικά και δεν είμαι μανιακός με την εμφάνιση μου, αλλά ποτέ δεν κυκλοφορώ σαν λέτσος.
Οπ σ'έχασα. Απότι πάω να καταλάβω , τα ίδια λέμε πάνω κάτω , αλλά για κάποιο λόγο ακόμα το συζητάμε
Το πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι οτι φοράνε πολύ ακριβά ρούχα,παπούτσια,κοσμήματα κτλ που αποθαρρύνουν τους άντρες.Οταν η άλλη έχει δώσει εκατοντάδες ευρώ σε τσάντα,κόμμωση,αξεσουάρ και ό,τι φοράει ο άλλος που φοράει απλά ρούχα νιώθει τελείως ανεπαρκής.Βασικά καυλώνουν μόνο οι έχοντες.Είναι σαν απαγορευμένο φρούτο.
Αντίθετα οι Δυτικές γκόμενες με τελείως απλά ρούχα χωρίς μακιγιάζ φαίνονται προσιτές ςνώ οι Σλαύες με έντονο μακιγιάζ και φτηνιάρικα ρούχα καυλώνουν αμέσως τους πάντες και τους κάνουν πύραυλους.Είναι το instant boner.Οι Ελληνίδες έχουν πιο πολύ το στυλ Balkan kurwa(πρόστυχα ρούχα,κυριλέ όμως πάντα) όπως οι Βουλγάρες,Σέρβες,Ρουμάνες και πάντα θέλουν να βλέπονται σε ακριβά αμάξια.
Αντίθετα οι Δυτικές γκόμενες με τελείως απλά ρούχα χωρίς μακιγιάζ φαίνονται προσιτές ςνώ οι Σλαύες με έντονο μακιγιάζ και φτηνιάρικα ρούχα καυλώνουν αμέσως τους πάντες και τους κάνουν πύραυλους.Είναι το instant boner.Οι Ελληνίδες έχουν πιο πολύ το στυλ Balkan kurwa(πρόστυχα ρούχα,κυριλέ όμως πάντα) όπως οι Βουλγάρες,Σέρβες,Ρουμάνες και πάντα θέλουν να βλέπονται σε ακριβά αμάξια.