Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ο όρος άβαφες μουνάρες ουσιαστικά δεν έχει υπόσταση.. Καμία μουνάρα δεν κυκλοφορεί άβαφη (και όταν λέω βάψιμο δεν εννοώ έντονο), εκτός αν πχ πάει στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς ή γυμναστήριο..
Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν βλέπω στα μαγαζιά μουνάρα όπως λες να ναι άβαφη και κακοντυμένη.. Πολύ απλά διότι για να ναι μία μουνάρα πρέπει να τα κάνει όλα..
αβαφες σχεδον ολες ιδιες ειναι χανουν κατα πολυ απο τη γοητεια τους.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο όρος άβαφες μουνάρες ουσιαστικά δεν έχει υπόσταση.. Καμία μουνάρα δεν κυκλοφορεί άβαφη (και όταν λέω βάψιμο δεν εννοώ έντονο), εκτός αν πχ πάει στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς ή γυμναστήριο..
Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν βλέπω στα μαγαζιά μουνάρα όπως λες να ναι άβαφη και κακοντυμένη.. Πολύ απλά διότι για να ναι μία μουνάρα πρέπει να τα κάνει όλα..

Ρε τύπε  γιατί η άβαφη πρέπει ντε και καλά να είναι και κακοντυμένη? Πως κολλάνε αυτά τα δύο . Δλδ όλες οι βαμένες έχουν τρελό γούστο στο ντύσιμο?

Όσο για το άβαφη μουνάρα , μάλλον έχουμε διαφορά αντίληψης του όρου μουνάρα. Λογικό το βρίσκω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εννοεί ότι εσύ υπερασπίζεσαι την κοινωνική σου ομάδα.
Εννοω πως η Αμανιτα και καλα και αυτη δεν γουσταρει το πολυ βαψιμο και για αυτο αντεδρασε.
Περισσοτερο για πλακα το ειπα.   :dunno:

εισαι αβαφη μουναρα δηλαδη?   :rolleyes:
Ναι.
Αλλα εχω ενα κακο δεν γαμαω στρακια.

Άκυρο τότε , γιατί εγώ είμαι μέτριας εμφάνισης και αναγκαστικά βάφομαι.
Κατι ηξερα οταν το ελεγα.  :cool2:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Ladies-Sexy-Dress-JM037-.jpg

Αυτό είναι καλό ντύσιμο  :think: :rolleyes:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τύπε  γιατί η άβαφη πρέπει ντε και καλά να είναι και κακοντυμένη? Πως κολλάνε αυτά τα δύο . Δλδ όλες οι βαμένες έχουν τρελό γούστο στο ντύσιμο?

Όσο για το άβαφη μουνάρα , μάλλον έχουμε διαφορά αντίληψης του όρου μουνάρα. Λογικό το βρίσκω.

Κοίτα το κακοντυμένη ήταν λάθος δικό μου.. Εννοώ ότι θα ακολουθεί κάποιο ντεκαβλέ στυλάκι ντυσίματος ότι δεν θα είναι σέξυ δεν θα σ βγάζει να την γαμήσεις.. Στην καθημερινή ζωή πόσες θα δεις να είναι στην τρίχα στο ντύσιμο π σημαίνει ότι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και στο πρόσωπο να είναι όπως ξύπνησαν? Εγώ πάντως βλέπω γκόμενες π κυκλοφορούν όπως ξύπνησαν μόνο αυτές που ανήκουν στην κατηγορία "πουλάω κουλτούρα", παρακμιακές κοκ..
όσο για το "μουνάρα" εγώ χαρακτηρίζω τη γυναίκα που συνδυάζει πρόσωπο, σώμα, περιποίηση, σέξυ ντίσιμο.. και για να σε προλάβω όταν λέω σέξυ δεν εννοώ ξεκολέ..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κοίτα το κακοντυμένη ήταν λάθος δικό μου.. Εννοώ ότι θα ακολουθεί κάποιο ντεκαβλέ στυλάκι ντυσίματος ότι δεν θα είναι σέξυ δεν θα σ βγάζει να την γαμήσεις.. Στην καθημερινή ζωή πόσες θα δεις να είναι στην τρίχα στο ντύσιμο π σημαίνει ότι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και στο πρόσωπο να είναι όπως ξύπνησαν? Εγώ πάντως βλέπω γκόμενες π κυκλοφορούν όπως ξύπνησαν μόνο αυτές που ανήκουν στην κατηγορία "πουλάω κουλτούρα", παρακμιακές κοκ..
όσο για το "μουνάρα" εγώ χαρακτηρίζω τη γυναίκα που συνδυάζει πρόσωπο, σώμα, περιποίηση, σέξυ ντίσιμο.. και για να σε προλάβω όταν λέω σέξυ δεν εννοώ ξεκολέ..

τα σιγανα πουτανακια να φοβασαι  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κοιτα ρε πουστη μου που θα πρεπει να ντυνεσαι στην τριχα και βαζεις πανω σου 20 κιλα σοβα για να παρεις ενα γαμημενο πακετο τσιγαρα.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Με τα πιο πάνω που λες συμφωνώ , αλλά και πάλι άβαφη δε σημαίνει και άνυφτη  :2funny:

Ξύπνησε ωραία και καλά , έπλυνε δοντια, έκανε ένα μίνι καθαρισμό , έβαλε κρεμούλες , λιπ μπαλμ στα χείλια για το κρύο , ΔΕ βαφτηκε, ντύθηκε ωραία και βγήκε.  Το απεριποίητο εδώ που είναι? Αυτά για την ημέρα.
Το βράδυ  είναι λίγο άκυρο να βγείς άβαφη (τουλάχιστον στα μέρη που κυκλοφορώ εγώ).

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δηλαδή εσύ τώρα αυτό κατάλαβες?
Παιχτη λεω πως το βραδυ φυσικα οι περισσοτερες θα βαφτουν στολιστουν αμα ειναι να πανε καπου εξω.
Αλλα και παλι δεν χρειαζεται να εισαι ολη μετα στην πενα, ειναι κουραστικο και μονο για αργοσχολους.
Εσυ δηλαδη το εφαρμοζεις η ισχυει μονο για γυναικες?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Παιχτη λεω πως το βραδυ φυσικα οι περισσοτερες θα βαφτουν στολιστουν αμα ειναι να πανε καπου εξω.
Αλλα και παλι δεν χρειαζεται να εισαι ολη μετα στην πενα, ειναι κουραστικο και μονο για αργοσχολους.
Εσυ δηλαδη το εφαρμοζεις η ισχυει μονο για γυναικες?

Ρε φίλε με ρώτησε η Αμανίτα τι θεωρώ εγώ μουνάρα και απάντησα. Δεν είπα πως οι γυναίκες οφείλουν να κυκλοφορούν συνέχεια στην πένα.
Και για να σου απαντήσω για μένα, φυσικά και δεν είμαι μανιακός με την εμφάνιση μου, αλλά ποτέ δεν κυκλοφορώ σαν λέτσος.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε με ρώτησε η Αμανίτα τι θεωρώ εγώ μουνάρα και απάντησα. Δεν είπα πως οι γυναίκες οφείλουν να κυκλοφορούν συνέχεια στην πένα.
Και για να σου απαντήσω για μένα, φυσικά και δεν είμαι μανιακός με την εμφάνιση μου, αλλά ποτέ δεν κυκλοφορώ σαν λέτσος.

Οπ σ'έχασα. Απότι πάω να καταλάβω , τα ίδια λέμε πάνω κάτω , αλλά για κάποιο λόγο ακόμα το συζητάμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι οτι φοράνε πολύ ακριβά ρούχα,παπούτσια,κοσμήματα κτλ που αποθαρρύνουν τους άντρες.Οταν η άλλη έχει δώσει εκατοντάδες ευρώ σε τσάντα,κόμμωση,αξεσουάρ και ό,τι φοράει ο άλλος που φοράει απλά ρούχα νιώθει τελείως ανεπαρκής.Βασικά καυλώνουν μόνο οι έχοντες.Είναι σαν απαγορευμένο φρούτο.
Αντίθετα οι Δυτικές γκόμενες με τελείως απλά ρούχα χωρίς μακιγιάζ φαίνονται προσιτές ςνώ οι Σλαύες με έντονο μακιγιάζ και φτηνιάρικα ρούχα καυλώνουν αμέσως τους πάντες και τους κάνουν πύραυλους.Είναι το instant boner.Οι Ελληνίδες έχουν πιο πολύ το στυλ Balkan kurwa(πρόστυχα ρούχα,κυριλέ όμως πάντα) όπως οι Βουλγάρες,Σέρβες,Ρουμάνες και πάντα θέλουν να βλέπονται σε ακριβά αμάξια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom