sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Εμεις οι φαλλοκρατες δε χαμπαριαζουμε απο παντοφλα και τσοκαρο...ξυλο με την παντοφλα προαιρετικο....
Εμεις οι φαλλοκρατες δε χαμπαριαζουμε απο παντοφλα και τσοκαρο...ξυλο με την παντοφλα προαιρετικο....
Ξερεις απο πρωτο χερι εσυ ε????
Σε εχουν βολεψει πολλα αρσενικα σκυλια φαινεται.....
Ουυυυυ....Αναρχικη πακιστανοφιλη κωλοτρυπιδα.....
Τραβα στα Εξαρχεια να βρεις λιγο πακιστανικο χυσι.....
Τολμας και μιλας για τον Μεγα λακις......
τυπε μερικοι γουσταρουν σεξ με αγριαδες και ετς....μην εισαι απολυτοςΕμεις οι φαλλοκρατες δε χαμπαριαζουμε απο παντοφλα και τσοκαρο...
εχεις δικιο....
τον αδικω...
εδω εφτιαξαν ομοιωμα του και το πουλουν στην αγορα.....
Υπονοεις το αγορι που το φλερταρει ο lagoudakis και δε του καθεται;τυπε μερικοι γουσταρουν σεξ με αγριαδες και ετς....μην εισαι απολυτος
Εσύ γελοίο άτομο
(αγνοώ αν είσαι άνδρας ή γυναίκα)
αφού σου αρέσουν οι μινιμαλιστικές άβαφτες καλλονές των Εξαρχείων
θα μας πει τι φωτό είναι αυτή στο avatar που έχεις σούργελο ;;;;;;;;
Είναι άβαφη αυτή ;;;;;;;
Είναι σαν τις γκόμενες των Εξαρχείων ;;;;;;;;;;;
γελοία υποκείμενα .....
δεν τον εχω τσεκαρει αυτον ....εγω θελω να παω αθηνα στο 104 με τον αλλο τον αντεγουο πως το λενε να με πληρωσει να γαμησω και ας παιρνει ματι δεν με χαλαει....το τζαμπα πηδημα δεν εβλαψε κανεναν ποτεΥπονοεις το αγορι που το φλερταρει ο lagoudakis και δε του καθεται;
Ναι κοιτα ομως απο πριν να εχεις διαβασεις τα ψιλα γραμματα κατω απο την προταση του,δεν τον εχω τσεκαρει αυτον ....εγω θελω να παω αθηνα στο 104 με τον αλλο τον αντεγουο πως το λενε να με πληρωσει να γαμησω και ας παιρνει ματι δεν με χαλαει....το τζαμπα πηδημα δεν εβλαψε κανεναν ποτε
κατι εγραφε για πιπα νομιζω......προαιρετικα.....σαν το αρκουντακι των γκου ντιλς που αμα θες το παιρνεις με το κλαμπ σαντουιτς να ουμε....Ναι κοιτα ομως απο πριν να εχεις διαβασεις τα ψιλα γραμματα κατω απο την προταση του,
για να μην την πατησεις οπως οι κατοχοι πιστωτικων καρτων...
Εσύ γελοίο άτομο
(αγνοώ αν είσαι άνδρας ή γυναίκα)
αφού σου αρέσουν οι μινιμαλιστικές άβαφτες καλλονές των Εξαρχείων
θα μας πει τι φωτό είναι αυτή στο avatar που έχεις σούργελο ;;;;;;;;
Είναι άβαφη αυτή ;;;;;;;
Είναι σαν τις γκόμενες των Εξαρχείων ;;;;;;;;;;;
γελοία υποκείμενα .....
ναι αλλα δεν θελει μονο ματι,νομιζω θα μπλεξουμεδεν τον εχω τσεκαρει αυτον ....εγω θελω να παω αθηνα στο 104 με τον αλλο τον αντεγουο πως το λενε να με πληρωσει να γαμησω και ας παιρνει ματι δεν με χαλαει....το τζαμπα πηδημα δεν εβλαψε κανεναν ποτε
με εχει ψησει το πουτανιΥπονοεις το αγορι που το φλερταρει ο lagoudakis και δε του καθεται;
Να προσεχεις, γιατι αυτοι οι πρωτευουσιανοι ειναι ανωμαλοι...κατι εγραφε για πιπα νομιζω......προαιρετικα.....σαν το αρκουντακι των γκου ντιλς που αμα θες το παιρνεις με το κλαμπ σαντουιτς να ουμε....
τυπε με την πεινα που θα πεσει θα ειναι η χαρα του καθε ανωμαλου το μελλον της αθηνας.....τυχεροι οσοι γαμανε στρακια εκ πεποιθησεως......Να προσεχεις, γιατι αυτοι οι πρωτευουσιανοι ειναι ανωμαλοι...
το οτι ειναι animations δεν το πηρες χαμπαρι εξυπνακια?
οσο για το γελειο υποκειμενο....
να σου θυμισω οτι....
το μονο που ξερερις να κανεις ειναι να κατηγορεις...
χωρις ποτε να τεκμηριωσεις το παραμικρο απο αυτα που θα πεις...
και δεν ηταν και ξεκαθαρος,να του δωσουμε;να μας δωσει;κατι εγραφε για πιπα νομιζω......προαιρετικα.....σαν το αρκουντακι των γκου ντιλς που αμα θες το παιρνεις με το κλαμπ σαντουιτς να ουμε....
εισαι και δυσκολος εσυ...με εχει ψησει το πουτανι