pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
20 Ιουνίου ο έκτορας,κλείνει τα 35 κ μπαίνει στα 36 ή κλείνει τα 36 κ μπαίνει στα 37...δεν είμαι σίγουρος 100%.....ποιος εχει γενεθλια;
20 Ιουνίου ο έκτορας,κλείνει τα 35 κ μπαίνει στα 36 ή κλείνει τα 36 κ μπαίνει στα 37...δεν είμαι σίγουρος 100%.....ποιος εχει γενεθλια;
20 Ιουνίου ο έκτορας,κλείνει τα 35 κ μπαίνει στα 36 ή κλείνει τα 36 κ μπαίνει στα 37...δεν είμαι σίγουρος 100%.....![]()
αααα!νομιζα καποιος εχει σημερα!20 Ιουνίου ο έκτορας,κλείνει τα 35 κ μπαίνει στα 36 ή κλείνει τα 36 κ μπαίνει στα 37...δεν είμαι σίγουρος 100%.....![]()
αααα!νομιζα καποιος εχει σημερα!
τεσπα!!!να τα 1000σεις εκτορα!!!![]()
Ρε δε γαμιέσαι ν'ασπρίσεις που θα μου πεις ότι πληρώνω εγώ.Done.Θεσσαλονίκη πληρώνεις εσυ όμως![]()
35 στα 36 ή 36 στα 37 όταν θα έχεις γενέθλια;;;;δεν εχω γενεθλια ιουνιο.
35 στα 36 ή 36 στα 37 όταν θα έχεις γενέθλια;;;;
Ρε α γαμήσου κ συ μουνόδουλε,τράβα στην ελλεεινίδα σου.[move]παπαζολη μαρουλι θα σε παω.....![]()
[/move]
Δεν ανεβαίνω τοτενες σκρουντζ, πάρε τον τζαμπατζοΡε δε γαμιέσαι ν'ασπρίσεις που θα μου πεις ότι πληρώνω εγώ.
Φίλε η παρέα μου είναι ανεκτίμητη και σε πολύ καλή τιμή κλείνουμε...ένα γαμήσι κ ένα γεύμα,τίποτα δεν είναι.![]()
oταν κλεινει τα 36 γινεται 36 οχι 3735 στα 36 ή 36 στα 37 όταν θα έχεις γενέθλια;;;;
Τελικά αυτή την στιγμή που μιλάμε πόσο είναι,35...36...ή 37;;;Για γιορτή λέμε ρε κουδούνι, ήμαρτον.
Το γάμησες το θέμα, άσ'το επιτέλους.
ξελογκαρω, παω για λαντς......θα φαω καμια μπουγατσα με κασερι και ζαμπονΡε α γαμήσου κ συ μουνόδουλε,τράβα στην ελλεεινίδα σου.![]()
Κίτρινο τυρί θα λεςξελογκαρω, παω για λαντς......θα φαω καμια μπουγατσα με κασερι και ζαμπον![]()
Τελικά αυτή την στιγμή που μιλάμε πόσο είναι,35...36...ή 37;;;![]()
Δεν κατάλαβα αλήθεια![]()
![]()
![]()
Φίλε άσε με τον τζαμπατζό χάλασε η δουλειά,η χορηγός μας ρυθμ έκανε κομμουνιστική επανάσταση,σήκωσε κεφάλι στ'αφεντικό.Δεν ανεβαίνω τοτενες σκρουντζ, πάρε τον τζαμπατζο![]()
Καλά,θα λέω 40.Πω ρε συ, πρήχτης όχι μαλακίες.
Έληξε το θέμα.
Πάντως γλυκιά βελβούλα να ξέρεις πως με πλήγωσες έτσι απότομα που μου μίλησες... :'(Για γιορτή λέμε ρε κουδούνι, ήμαρτον.
Το γάμησες το θέμα, άσ'το επιτέλους.
ε καλα!!!οποτε εχεις...να τα χιλιασεις ειπα δε σου φερα και τουρτα!δεν εχω γενεθλια ιουνιο.