pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
20 Ιουνίου ο έκτορας,κλείνει τα 35 κ μπαίνει στα 36 ή κλείνει τα 36 κ μπαίνει στα 37...δεν είμαι σίγουρος 100%.....ποιος εχει γενεθλια;
20 Ιουνίου ο έκτορας,κλείνει τα 35 κ μπαίνει στα 36 ή κλείνει τα 36 κ μπαίνει στα 37...δεν είμαι σίγουρος 100%.....ποιος εχει γενεθλια;
20 Ιουνίου ο έκτορας,κλείνει τα 35 κ μπαίνει στα 36 ή κλείνει τα 36 κ μπαίνει στα 37...δεν είμαι σίγουρος 100%.....
αααα!νομιζα καποιος εχει σημερα!20 Ιουνίου ο έκτορας,κλείνει τα 35 κ μπαίνει στα 36 ή κλείνει τα 36 κ μπαίνει στα 37...δεν είμαι σίγουρος 100%.....
αααα!νομιζα καποιος εχει σημερα!
τεσπα!!!να τα 1000σεις εκτορα!!!
Ρε δε γαμιέσαι ν'ασπρίσεις που θα μου πεις ότι πληρώνω εγώ.Done.Θεσσαλονίκη πληρώνεις εσυ όμως
35 στα 36 ή 36 στα 37 όταν θα έχεις γενέθλια;;;;δεν εχω γενεθλια ιουνιο.
35 στα 36 ή 36 στα 37 όταν θα έχεις γενέθλια;;;;
Ρε α γαμήσου κ συ μουνόδουλε,τράβα στην ελλεεινίδα σου.[move]παπαζολη μαρουλι θα σε παω..... [/move]
Δεν ανεβαίνω τοτενες σκρουντζ, πάρε τον τζαμπατζοΡε δε γαμιέσαι ν'ασπρίσεις που θα μου πεις ότι πληρώνω εγώ.
Φίλε η παρέα μου είναι ανεκτίμητη και σε πολύ καλή τιμή κλείνουμε...ένα γαμήσι κ ένα γεύμα,τίποτα δεν είναι.
oταν κλεινει τα 36 γινεται 36 οχι 3735 στα 36 ή 36 στα 37 όταν θα έχεις γενέθλια;;;;
Τελικά αυτή την στιγμή που μιλάμε πόσο είναι,35...36...ή 37;;;Για γιορτή λέμε ρε κουδούνι, ήμαρτον.
Το γάμησες το θέμα, άσ'το επιτέλους.
ξελογκαρω, παω για λαντς......θα φαω καμια μπουγατσα με κασερι και ζαμπονΡε α γαμήσου κ συ μουνόδουλε,τράβα στην ελλεεινίδα σου.
Κίτρινο τυρί θα λεςξελογκαρω, παω για λαντς......θα φαω καμια μπουγατσα με κασερι και ζαμπον
Τελικά αυτή την στιγμή που μιλάμε πόσο είναι,35...36...ή 37;;;
Δεν κατάλαβα αλήθεια
Φίλε άσε με τον τζαμπατζό χάλασε η δουλειά,η χορηγός μας ρυθμ έκανε κομμουνιστική επανάσταση,σήκωσε κεφάλι στ'αφεντικό.Δεν ανεβαίνω τοτενες σκρουντζ, πάρε τον τζαμπατζο
Καλά,θα λέω 40.Πω ρε συ, πρήχτης όχι μαλακίες.
Έληξε το θέμα.
Πάντως γλυκιά βελβούλα να ξέρεις πως με πλήγωσες έτσι απότομα που μου μίλησες... :'(Για γιορτή λέμε ρε κουδούνι, ήμαρτον.
Το γάμησες το θέμα, άσ'το επιτέλους.
ε καλα!!!οποτε εχεις...να τα χιλιασεις ειπα δε σου φερα και τουρτα!δεν εχω γενεθλια ιουνιο.