gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για εξηνταπεντε τον ειχα.....συνταξιουχο και ετσιΓλίτσα εσύ το ξερές πως ο έκτορ είναι 40ρης;;;
για εξηνταπεντε τον ειχα.....συνταξιουχο και ετσιΓλίτσα εσύ το ξερές πως ο έκτορ είναι 40ρης;;;
Συγγνώμη δεν πρόσεξα την παράθεση σου οτι δεν ήταν για μέναΕσύ ή ο Λόπεζ ?
το σκοτωσες μαν για να παρεις πισι;Πλάκα κάνεις έτσι;;; :o
Έχει ένα γιορκσάι τεριέ η ξαδέρφη μου κ το φωνάζουμε έκτορα.
Tων Αγίων Πάντων?
Ένα δίκιο το 'χεις...
Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές μαν,500-600e έχει το κοπρόσκυλο κ το πήρανε τζάμπα από οικογενιακό φίλο.το σκοτωσες μαν για να παρεις πισι;
Συγγνώμη δεν πρόσεξα την παράθεση σου οτι δεν ήταν για μένα
Διάλεξε μέρος κ ώρα για ραντεβού θανάτου,τέτοιες προσβολές μόνο με αίμα ξεπλένονται.
Ποιός ήρθε;Και γω σκορπιός είμαι
Τι ωροσκόπο ?
σκοτωσε το μαν και παρε ενα αιφαιβ πισι να τρολαρεις με ταχυτητα....Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές μαν,500-600e έχει το κοπρόσκυλο κ το πήρανε τζάμπα από οικογενιακό φίλο.
Κάτι σε Καμάρα ή Λευκό πύργο έλεγα,να φάμε πρώτα κάτι κ μετά να πάμε μπουρδελότσαρκα στον Μύλο.
Σάββας Μοναστηράκι σήμερα 21:00 είναι καλά;
Δε κατάλαβα μαν,με λες αργό;;;σκοτωσε το μαν και παρε ενα αιφαιβ πισι να τρολαρεις με ταχυτητα....
οχι. 20 ιουνιου.
για ποιον με περασες μαν να παω στα μπουρδελα;επιασα γκομενα ελλεηνιδα και βρηκα την υγεια μου....γαμαω εντελως τζαμπα λεμε.....Δε κατάλαβα μαν,με λες αργό;;;
Ραντεβού θανάτου εδώ κ τώρα,διάλεξε μπουρδέλο που θα πάμε κ ώρα.
Τζαμπατζή μουνόδουλε!!!!για ποιον με περασες μαν να παω στα μπουρδελα;επιασα γκομενα ελλεηνιδα και βρηκα την υγεια μου....γαμαω εντελως τζαμπα λεμε.....
Στην Αθήνα πλέον αγνοούνται εδω και καιρό γατιά, σκυλιά, ποντίκια κτλ απο τους δρόμουςειναι γνησιο πακιστανικο κεμπαμπ μαν;
για ποιον με περασες μαν να παω στα μπουρδελα;επιασα γκομενα ελλεηνιδα και βρηκα την υγεια μου....γαμαω εντελως τζαμπα λεμε.....
Done.Θεσσαλονίκη πληρώνεις εσυ όμωςΚάτι σε Καμάρα ή Λευκό πύργο έλεγα,να φάμε πρώτα κάτι κ μετά να πάμε μπουρδελότσαρκα στον Μύλο.