Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Μπολντη θελεις να συναντηθουμε να σε μαθω μια πολυ καλη τεχνικη ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σιγα ρε μη σου πληρωσω και την κουκουρουκου που θα φας στη σταση  :birdman: αμα εισαι παρων ολο και κατι θα κανουμε για σενα, αμα λειπεις εχασες.... :sunglasses:
Με βάζεις σε πειρασμό περιπτερά,το τζάμπα είναι μεγάλος πειρασμός για εμένα. :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ολη τη μερα στο κομμωτηριο θα εισαι ελλεηνιδα?  :birdman:

Ρε μη μου το θυμιζεις......Εχει εκει 1-2 καθυστερημενες δικες σου.....40 ωρες κανουνε.....Γι αυτο σου λεω ελα για παρεα......

Το δεύτερο σπίτι σου;;; :grin:

Εσυ σπορε ειπες θα ερθεις....Κανονισε.....    :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ααα ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

πωπω εκλαψα και αποψε.... ζεμπεκιες λεει ο αλλος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τυπε εγω ειμαι δικαιος. καλα και αγια αυτα που λες, αλλα εχουν αξια αν τα πεις με την πρωτη. εσυ το ξεκινησες και το συνεχισες στον τσαμπουκα και τα ραντεβου. αυτα ειναι για τον προλογο τυπε. και με πιο λιγα λογια. στον επιλογο απλα χρεωνονται ως ζεμπεκιες με πολλα g.
ποντος στον μπολντυ λοιπον  :rockon:
ενταξει λοιπον, εφοσον κ εσυ εισαι τις ιδιας λογικης, τοτε με κερδισε στο ιντερνετικο νταηλικι.
αν και λες μαλακιες, οτι εγω το ξεκινησα, δεν πειραζει, δε θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Πριν ομως απαντησεις, σκεψου τι κανεις, ενισχυεις αυτο το προβλημα του, το χαρακτηρα που χτιζει εδω μεσα.
Ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος δεν εχει κανει τον νταη εδω μεσα.
Πως γινεται και με καποιους συνεννοουμαι, καταλαβαινουν ποτε κανω χιουμορ, ενω αυτος παραποιει ολα τα γραφομενα μου?
Βρες εσυ που ειπα οτι με παρακαλαγε η αλλη να τη γαμησω και την αφησα. Γιατι αυτο λεει ο καθυστερημενος.

Ο καθενας κανει τις επιλογες του κ εγω σταματαω να ασχολουμαι με αυτον πλεον, η περιπτωση του ειναι κλινικη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε μη μου το θυμιζεις......Εχει εκει 1-2 καθυστερημενες δικες σου.....40 ωρες κανουνε.....Γι αυτο σου λεω ελα για παρεα......
το να καλεις ρωσσιδοφιλο σε ελλεηνιδοκομμωτηριο, ειναι σα να λες σε αλλεργικο να κανει βουτιες μεσα στη γυρη  :uglystupid:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
αυτος αρχισε να κοροιδευει αυτα που εγραφα, να λεει οτι ειναι γυμνασμενος, οτι δερνει και τετοια.
κ οτι θα μου ριξει μια κλωτσια και δε θα προλαβω να τη δω
ολο κατι ασυναρτησιες
Γι' αυτο είπε η άλλη να φερει καμερα να τη δεις στο ριπλεί.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
:o
τυπε οι περιγραφες σου ειναι ζωντανες. ρισπεκτ απο μενα   :cum:
αναρωτιεμαι αν εισαι κ εσυ αλλος ενα κλωνος ή αν πραγματικα ειστε διαφορετικα ατομα αυτοι που τον δουλευετε ψιλο γαζι..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το να καλεις ρωσσιδοφιλο σε ελλεηνιδοκομμωτηριο, ειναι σα να λες σε αλλεργικο να κανει βουτιες μεσα στη γυρη  :uglystupid:
Μαλάκα τις προάλλες η κομμωτρία μου τα είχε βάλει με κάτι ρώσιδες πάντως :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ε αυτο μπορω αυτο κανω.....ΕΙμαι κλεισμενη μονο στο κομμωτηριο μπορω να σε δεχτω......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ενταξει λοιπον, εφοσον κ εσυ εισαι τις ιδιας λογικης, τοτε με κερδισε στο ιντερνετικο νταηλικι.
αν και λες μαλακιες, οτι εγω το ξεκινησα, δεν πειραζει, δε θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Πριν ομως απαντησεις, σκεψου τι κανεις, ενισχυεις αυτο το προβλημα του, το χαρακτηρα που χτιζει εδω μεσα.
Ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος δεν εχει κανει τον νταη εδω μεσα.
Πως γινεται και με καποιους συνεννοουμαι, καταλαβαινουν ποτε κανω χιουμορ, ενω αυτος παραποιει ολα τα γραφομενα μου?
Βρες εσυ που ειπα οτι με παρακαλαγε η αλλη να τη γαμησω και την αφησα. Γιατι αυτο λεει ο καθυστερημενος.

Ο καθενας κανει τις επιλογες του κ εγω σταματαω να ασχολουμαι με αυτον πλεον, η περιπτωση του ειναι κλινικη.

τυπε δεν ξερω απο την αρχη τη φαση, εγω ηρθα με τη ζυγαρια στη φαση με τα ραντεβου  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αναρωτιεμαι αν εισαι κ εσυ αλλος ενα κλωνος ή αν πραγματικα ειστε διαφορετικα ατομα αυτοι που τον δουλευετε ψιλο γαζι..

δε ξηγιεσαι ωραια τωρα. κοιτα να δεις, του εχω μια αδυναμια του μπολντη αλλα δε χανω και την αντικειμενικοτητα μου. μη ξηγιεσαι σκουληκιαρης τωρα τυπε μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom