Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.157
- Πόντοι
- 1.686
Μπολντη θελεις να συναντηθουμε να σε μαθω μια πολυ καλη τεχνικη ?
Με βάζεις σε πειρασμό περιπτερά,το τζάμπα είναι μεγάλος πειρασμός για εμένα.σιγα ρε μη σου πληρωσω και την κουκουρουκου που θα φας στη σταση αμα εισαι παρων ολο και κατι θα κανουμε για σενα, αμα λειπεις εχασες....
ολη τη μερα στο κομμωτηριο θα εισαι ελλεηνιδα?Εεεε για μια μερα τι να σου πω.....ΕΛα να μου κανεις παρεα στο κομμωτηριο......
Το δεύτερο σπίτι σου;;;Εεεε για μια μερα τι να σου πω.....ΕΛα να μου κανεις παρεα οστο κομμωτηριο......
θα ειμαι και αξυριστοςΜε βάζεις σε πειρασμό περιπτερά,το τζάμπα είναι μεγάλος πειρασμός για εμένα.
Περιπτερά έχει κ κέρασμα σβερκιές ή όχι;;;θα ειμαι και αξυριστος
ολη τη μερα στο κομμωτηριο θα εισαι ελλεηνιδα?
Το δεύτερο σπίτι σου;;;
ενταξει λοιπον, εφοσον κ εσυ εισαι τις ιδιας λογικης, τοτε με κερδισε στο ιντερνετικο νταηλικι.τυπε εγω ειμαι δικαιος. καλα και αγια αυτα που λες, αλλα εχουν αξια αν τα πεις με την πρωτη. εσυ το ξεκινησες και το συνεχισες στον τσαμπουκα και τα ραντεβου. αυτα ειναι για τον προλογο τυπε. και με πιο λιγα λογια. στον επιλογο απλα χρεωνονται ως ζεμπεκιες με πολλα g.
ποντος στον μπολντυ λοιπον
... σα σπασμενη φτερουγα
θα περπατας μετα . .
το να καλεις ρωσσιδοφιλο σε ελλεηνιδοκομμωτηριο, ειναι σα να λες σε αλλεργικο να κανει βουτιες μεσα στη γυρηΡε μη μου το θυμιζεις......Εχει εκει 1-2 καθυστερημενες δικες σου.....40 ωρες κανουνε.....Γι αυτο σου λεω ελα για παρεα......
Γι' αυτο είπε η άλλη να φερει καμερα να τη δεις στο ριπλεί.αυτος αρχισε να κοροιδευει αυτα που εγραφα, να λεει οτι ειναι γυμνασμενος, οτι δερνει και τετοια.
κ οτι θα μου ριξει μια κλωτσια και δε θα προλαβω να τη δω
ολο κατι ασυναρτησιες
αναρωτιεμαι αν εισαι κ εσυ αλλος ενα κλωνος ή αν πραγματικα ειστε διαφορετικα ατομα αυτοι που τον δουλευετε ψιλο γαζι..:o
τυπε οι περιγραφες σου ειναι ζωντανες. ρισπεκτ απο μενα
Μαλάκα τις προάλλες η κομμωτρία μου τα είχε βάλει με κάτι ρώσιδες πάντωςτο να καλεις ρωσσιδοφιλο σε ελλεηνιδοκομμωτηριο, ειναι σα να λες σε αλλεργικο να κανει βουτιες μεσα στη γυρη
το να καλεις ρωσσιδοφιλο σε ελλεηνιδοκομμωτηριο, ειναι σα να λες σε αλλεργικο να κανει βουτιες μεσα στη γυρη
ενταξει λοιπον, εφοσον κ εσυ εισαι τις ιδιας λογικης, τοτε με κερδισε στο ιντερνετικο νταηλικι.
αν και λες μαλακιες, οτι εγω το ξεκινησα, δεν πειραζει, δε θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
Πριν ομως απαντησεις, σκεψου τι κανεις, ενισχυεις αυτο το προβλημα του, το χαρακτηρα που χτιζει εδω μεσα.
Ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος δεν εχει κανει τον νταη εδω μεσα.
Πως γινεται και με καποιους συνεννοουμαι, καταλαβαινουν ποτε κανω χιουμορ, ενω αυτος παραποιει ολα τα γραφομενα μου?
Βρες εσυ που ειπα οτι με παρακαλαγε η αλλη να τη γαμησω και την αφησα. Γιατι αυτο λεει ο καθυστερημενος.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του κ εγω σταματαω να ασχολουμαι με αυτον πλεον, η περιπτωση του ειναι κλινικη.
σιγα μη κανουμε και αιτησηΕ αυτο μπορω αυτο κανω.....ΕΙμαι κλεισμενη μονο στο κομμωτηριο μπορω να σε δεχτω......
Γνώρισα μια Λιθουανή κομμώτρια...Ε αυτο μπορω αυτο κανω.....ΕΙμαι κλεισμενη μονο στο κομμωτηριο μπορω να σε δεχτω......
αναρωτιεμαι αν εισαι κ εσυ αλλος ενα κλωνος ή αν πραγματικα ειστε διαφορετικα ατομα αυτοι που τον δουλευετε ψιλο γαζι..