memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
με τοσα αγοραζεις το σαϊτ τυπεΝαι αλλα
τσιμπησα και αλλα 100 σημερα απο θειες τυπε.
με τοσα αγοραζεις το σαϊτ τυπεΝαι αλλα
Θείες, ή θείες σου; Γιατί αν είναι απλά θείες...Ναι αλλα
κατσε τωρα γιατι αυτο ειναι προκληση
Θελω να βρεις την ΙΡ μου ρε
Θελω να ερθεις να με βρεις να με δειρεις
Αμα κανει κατι τετοιο ο Αντισθενης βαζει το κεφαλι του στο ντορβα και σιγα μην το κανει για εσενα.
Λοιπον, θελω να μπεις σαν χακερας που εισαι, να σπασεις την ασφαλεια του σαιτ και να παρεις την ΙΡ μου.
Μετα να πατησεις στο γκουγκλ και να δεις σε ποιον κομβο ειμαι.
Μετα θελω να με βρεις απο τη μυρωδια, τι λαγωνικο εισαι.
Τί να φόβαμαι,ο τζο γουστάρει Κάντυ κ εσύ ακόμα κ τοιούτος να'σαι σε δημόσιο χώρο δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα.Εισαι χαζος η το παιζεις??????
Σιγα μην στελναμε κ ατομικα πμ....ΕΜεις ριξαμε την προταση οποιος ηθελε ακολουθουσε.....Και σου ξαναλεω ελα νεξτ ταιμ που θα ειναι τωρα στα κοντινα......Η μηπως φοβασαι??????
παπαρια τελικα επειδη καποιος χεζεται πανω του.
ΤΙ αλλο να του πω? Ηρακλειο μενει και του ειπα για Στεργιου
που ειναι διπλα. Μας δουλευει ο μαλακας? Χεστρακος.
Ως εδω μυρισε... πουφουυ βρωμα.
Είχες ραντεβού με την κούριερ για το δονητή σου;
τυπε νομιζω μπορουμε να πουμε με ασφαλεια οτι τον κερδισες στον ψυχολογικο πολεμο
Τί να φόβαμαι,ο τζο γουστάρει Κάντυ κ εσύ ακόμα κ τοιούτος να'σαι σε δημόσιο χώρο δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα.
Όταν θα πάω τουαλέτα θα κλειδώσω.
τυπε νομιζω μπορουμε να πουμε με ασφαλεια οτι τον κερδισες στον ψυχολογικο πολεμο
Μετά τις γιουρτές,μέσα στις γιουρτές θα με στο κατσικοχώρι μου.Οκ λοιπον θα σου στειλω πμ οταν κανονισουμε.....
τυπε η βολβο με μια φουστα απο τα x-large φιαχνει χειμερινη γκαρνταρομπα και κουρτινες για ολο το σπιτι
Ειχε ραντεβου με πωλητη απο την μπουτικ "φορεματα για παχουλες " της οδου Σκουφα !
Άντε άνοιξε κ μια σαμπάνια τώρα να το γιορτάσεις!!!!αχα αχα γιεεεεεαααααααααααα Αι λάικ ιτ
Άντε άνοιξε κ μια σαμπάνια τώρα να το γιορτάσεις!!!!
μεθαυριο που θα ειμαι σαλονικα μονο το Παπακι θα δω δηλαδη? :- κριμα και λεγαμε να σε κερασουμε ενα σπεσιαλ μασαζακι χ2Μετά τις γιουρτές,μέσα στις γιουρτές θα με στο κατσικοχώρι μου.
Υ.Γ.Άρε ο Τζο με έριξε,πήγε να βγει ρομαντικά τετατέτ....είμαι σίγουρος ότι αυτός σου στείλε πμ
κυρία ρυθμ.
Σιγά μην χορέψουμε κ τον χωρό της βροχής ρε μαλάκα!!!παμε το γυρο του θριαμβου?
τυπε η βολβο με μια φουστα απο τα x-large φιαχνει χειμερινη γκαρνταρομπα και κουρτινες για ολο το σπιτι
Μετά τις γιουρτές,μέσα στις γιουρτές θα με στο κατσικοχώρι μου.
Υ.Γ.Άρε ο Τζο με έριξε,πήγε να βγει ρομαντικά τετατέτ....είμαι σίγουρος ότι αυτός σου στείλε πμ
κυρία ρυθμ.
Ντάξει αν είναι για κάτι τέτοιο δεν κοιμάμαι πάω απευθείας στο κτελ στις 6:30 το παίρνω κ κατά τις 11:00-11:30 εκεί θα μαι,αν ισχύει πραγματικά.μεθαυριο που θα ειμαι σαλουν μονο το Παπακι θα δω δηλαδη? :- κριμα και λεγαμε να σε κερασουμε ενα σπεσιαλ μασαζακι χ2