memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
βασικα κερασμενες πουτσες ονειρευεται ...Ναι ρε μετα τις γιορτες εννοειται....
Αλλα μην ονειρευεσαι κερασμενες πιτσες.......
βασικα κερασμενες πουτσες ονειρευεται ...Ναι ρε μετα τις γιορτες εννοειται....
Ναι ρε μετα τις γιορτες εννοειται....
Αλλα μην ονειρευεσαι κερασμενεςπιτσεςπουτσες.......
Έλα, κύμα για τον Μπόλντη.
http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/wave.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το οτι θα ανεβω ειναι στανταρ, το αν θα ερθει το ΠαΠακι ειναι αλλη ιστοριαΝτάξει αν είναι για κάτι τέτοιο δεν κοιμάμαι πάω απευθείας στο κτελ στις 6:30 το παίρνω κ κατά τις 11:00-11:30 εκεί θα μαι,αν ισχύει πραγματικά.
Ισχύει;;;
Μια coca-cola έστω;;;Ναι ρε μετα τις γιορτες εννοειται....
βασικα κερασμενες πουτσες ονειρευεται ...
Ακου να δεις εκτορα, εγω του εχω πει 10 φορες να βρεθουμε, του ειχα δωσει και ωρα και μερος.τυπε σα να βλεπω να αυξανονται τα g σου...πολλες στροφες τουμπιστες κανεις τωρα
Εμένα αν θα γαμήσω στο τζάμπα με νοιάζει,ναι ή ου;;;το οτι θα ανεβω ειναι στανταρ, το αν θα ερθει το ΠαΠακι ειναι αλλη ιστορια
Μπορείς να μην επηρεάζεσαι από συκοφαντίες περιπτεράδων;;;Δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο περα απο το να ερθω στη συναντηση με στραπον......
Κατσε κι εσυ ρε να βγουμε ολοι μαζι....Θα κερασει ο Τζο.......
Μια coca-cola έστω;;;
Kαι χωρίς το cola το παίρνουμε αν μας το προσφέρετε τζάμπα.
εγω ειπα θα ειμαι μεθαυριο σαλονικα για μια μερα οποιος προλαβειΔεν μπορω να κανω κατι γι αυτο περα απο το να ερθω στη συναντηση με στραπον......
Κατσε κι εσυ ρε να βγουμε ολοι μαζι....Θα κερασει ο Τζο.......
Ακου να δεις εκτορα, εγω του εχω πει 10 φορες να βρεθουμε, του ειχα δωσει και ωρα και μερος.
Νομιζει αυτος οτι ειμαι καμια πουτανα οποτε του καβλωσει να με τρεχει?
Ξερει και που μενω ο μαλακας, τοσο καθυστερημενος ειναι.
Να τον σαπισω στο ξυλο και μετα να κανει καταγγελια η κοτα στη διωξη? Ρε πατε καλα, ξερετε τι ειναι αυτα που λετε? Αυτες οι απειλες?
Αντι να τον μπαναρουν οι αντμινς τον ψυχακια ανεχονται να βριζει χριστοπαναγιες και να απειλει?
Οχι φιλε εκτορα, δε θα κανω ηρωα τον καθε νταη του ιντερνετ.
Δηλαδη αυτος θα ξερει αν εγω εχω αλλους 10 μαντραχαλαδες γυρω του? ¨Η μηπως θα το ξερω εγω?
Αλλα τι καθομαστε και συζηταμε, ενταξει, καναμε την πλακιτσα μας, αλλα καπου εχει ξεφυγει το πραγμα.
Ειπαμε, μπαινει ο καθε ανωμαλος και γραφει τις παπαριες του, αλλα ολα εχουν κ ενα οριο.
Το παιδακι προφανως εχει ψυχολογικα προβληματα, προβλημα προσαργμογης στην κοινωνια και προσπαθει να δημιουργησει ενα χαρακτηρα εδω μεσα.
Αλλα δεν εχει καταλαβει οτι η πραγματικη ζωη δεν ειναι καουντερ στραικ και βιντεοπαιχνιδια.
Εγω θα μπορουσα να του βγαλω μαχαιρι ή πιστολι.
Μπορει να ειμαι μπατσος, μπορεις ασφαλιτης, μπορεις τρελος, μπορει νταβατζης, μπορει 1002.
Ενταξει, ειπαμε, να λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα, αλλα αυτο που κανει το παλικαρακι ειναι αρρωστεια.
Ειναι αρρωστο το παιδι κ αντι να του βαλει φρενο καποιος καθεστε και καμαρωνετε.
Παπάρια,δεν έχω βυζιά κ μουνί συνεπώς δεν παίζει με την καμίαν....Α δεν ξερω εγω κερασα....Η σειρα του Τζο ειναι....Κωλοτριψου του να σε κερασει......
Ακου να δεις εκτορα, εγω του εχω πει 10 φορες να βρεθουμε, του ειχα δωσει και ωρα και μερος.
Να τον σαπισω στο ξυλο και μετα να κανει καταγγελια η κοτα στη διωξη? Ρε πατε καλα, ξερετε τι ειναι αυτα που λετε? Αυτες οι απειλες?
Αντι να τον μπαναρουν οι αντμινς τον ψυχακια ανεχονται να βριζει χριστοπαναγιες και να απειλει?
Δηλαδη αυτος θα ξερει αν εγω εχω αλλους 10 μαντραχαλαδες γυρω του? ¨Η μηπως θα το ξερω εγω?
Αλλα τι καθομαστε και συζηταμε, ενταξει, καναμε την πλακιτσα μας, αλλα καπου εχει ξεφυγει το πραγμα.
Ειπαμε, μπαινει ο καθε ανωμαλος και γραφει τις παπαριες του, αλλα ολα εχουν κ ενα οριο.
Το παιδακι προφανως εχει ψυχολογικα προβληματα, προβλημα προσαργμογης στην κοινωνια και προσπαθει να δημιουργησει ενα χαρακτηρα εδω μεσα.
Αλλα δεν εχει καταλαβει οτι η πραγματικη ζωη δεν ειναι καουντερ στραικ και βιντεοπαιχνιδια.
Μπορει να ειμαι μπατσος, μπορεις ασφαλιτης, μπορεις τρελος, μπορει νταβατζης, μπορει 1002.
Ενταξει, ειπαμε, να λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα, αλλα αυτο που κανει το παλικαρακι ειναι αρρωστεια.
Ειναι αρρωστο το παιδι κ αντι να του βαλει φρενο καποιος καθεστε και καμαρωνετε.
αυτος αρχισε να κοροιδευει αυτα που εγραφα, να λεει οτι ειναι γυμνασμενος, οτι δερνει και τετοια.Εσύ δεν άρχισες τα να βρεθούμε να κάνουμε να ράνουμε? Γενικότερα.
σιγα ρε μη σου πληρωσω και την κουκουρουκου που θα φας στη σταση αμα εισαι παρων ολο και κατι θα κανουμε για σενα, αμα λειπεις εχασες....Εμένα αν θα γαμήσω στο τζάμπα με νοιάζει,ναι ή ου;;;
Θα μου πληρώσεις κ το εισητήριο για το κτελ;;;
Άντε ρε ευκαιρία να με γνωρίσεις κ να μου δώσεις στο σβέρκο ''τα χρωστούμενα''.
εγω ειπα θα ειμαι μεθαυριο σαλονικα για μια μερα οποιος προλαβει