Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έλα, κύμα για τον Μπόλντη. 
URL]]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ντάξει αν είναι για κάτι τέτοιο δεν κοιμάμαι πάω απευθείας στο κτελ στις 6:30 το παίρνω κ κατά τις 11:00-11:30 εκεί θα μαι,αν ισχύει πραγματικά.

Ισχύει;;; :grin: :grin: :grin:
το οτι θα ανεβω ειναι στανταρ, το αν θα ερθει το ΠαΠακι ειναι αλλη ιστορια  :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι ρε μετα τις γιορτες εννοειται....

Αλλα μην ονειρευεσαι κερασμενες πιτσες.......     :birdman: :birdman: :birdman:
Μια coca-cola έστω;;; :birdman:

Kαι χωρίς το cola το παίρνουμε αν μας το προσφέρετε τζάμπα.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
βασικα κερασμενες πουτσες ονειρευεται ...  :rolleyes:

Δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο περα απο το να ερθω στη συναντηση με στραπον......  :rolleyes:

Κατσε κι εσυ ρε να βγουμε ολοι μαζι....Θα κερασει ο Τζο.......    :grin: :grin: :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τυπε σα να βλεπω να αυξανονται τα g σου...πολλες στροφες τουμπιστες κανεις τωρα
Ακου να δεις εκτορα, εγω του εχω πει 10 φορες να βρεθουμε, του ειχα δωσει και ωρα και μερος.
Νομιζει αυτος οτι ειμαι καμια πουτανα οποτε του καβλωσει να με τρεχει?
Ξερει και που μενω ο μαλακας, τοσο καθυστερημενος ειναι.
Να τον σαπισω στο ξυλο και μετα να κανει καταγγελια η κοτα στη διωξη? Ρε πατε καλα, ξερετε τι ειναι αυτα που λετε? Αυτες οι απειλες?
Αντι να τον μπαναρουν οι αντμινς τον ψυχακια ανεχονται να βριζει χριστοπαναγιες και να απειλει?

Οχι φιλε εκτορα, δε θα κανω ηρωα τον καθε νταη του ιντερνετ.
Δηλαδη αυτος θα ξερει αν εγω εχω αλλους 10 μαντραχαλαδες γυρω του? ¨Η μηπως θα το ξερω εγω?

Αλλα τι καθομαστε και συζηταμε, ενταξει, καναμε την πλακιτσα μας, αλλα καπου εχει ξεφυγει το πραγμα.
Ειπαμε, μπαινει ο καθε ανωμαλος και γραφει τις παπαριες του, αλλα ολα εχουν κ ενα οριο.
Το παιδακι προφανως εχει ψυχολογικα προβληματα, προβλημα προσαργμογης στην κοινωνια και προσπαθει να δημιουργησει ενα χαρακτηρα εδω μεσα.
Αλλα δεν εχει καταλαβει οτι η πραγματικη ζωη δεν ειναι καουντερ στραικ και βιντεοπαιχνιδια.
Εγω θα μπορουσα να του βγαλω μαχαιρι ή πιστολι.
Μπορει να ειμαι μπατσος, μπορεις ασφαλιτης, μπορεις τρελος, μπορει νταβατζης, μπορει 1002.

Ενταξει, ειπαμε, να λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα, αλλα αυτο που κανει το παλικαρακι ειναι αρρωστεια.
Ειναι αρρωστο το παιδι κ αντι να του βαλει φρενο καποιος καθεστε και καμαρωνετε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το οτι θα ανεβω ειναι στανταρ, το αν θα ερθει το ΠαΠακι ειναι αλλη ιστορια  :sunglasses:
Εμένα αν θα γαμήσω στο τζάμπα με νοιάζει,ναι ή ου;;; :birdman:

Θα μου πληρώσεις κ το εισητήριο για το κτελ;;; :birdman:

Άντε ρε ευκαιρία να με γνωρίσεις κ να μου δώσεις στο σβέρκο ''τα χρωστούμενα''. :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο περα απο το να ερθω στη συναντηση με στραπον......   :rolleyes:

Κατσε κι εσυ ρε να βγουμε ολοι μαζι....Θα κερασει ο Τζο.......     :grin: :grin: :grin:
Μπορείς να μην επηρεάζεσαι από συκοφαντίες περιπτεράδων;;; :tickedoff: :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο περα απο το να ερθω στη συναντηση με στραπον......   :rolleyes:

Κατσε κι εσυ ρε να βγουμε ολοι μαζι....Θα κερασει ο Τζο.......     :grin: :grin: :grin:
εγω ειπα θα ειμαι μεθαυριο σαλονικα για μια μερα  :sunglasses: οποιος προλαβει  :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ακου να δεις εκτορα, εγω του εχω πει 10 φορες να βρεθουμε, του ειχα δωσει και ωρα και μερος.
Να τον σαπισω στο ξυλο και μετα να κανει καταγγελια η κοτα στη διωξη? Ρε πατε καλα, ξερετε τι ειναι αυτα που λετε? Αυτες οι απειλες?
Αντι να τον μπαναρουν οι αντμινς τον ψυχακια ανεχονται να βριζει χριστοπαναγιες και να απειλει?

Δηλαδη αυτος θα ξερει αν εγω εχω αλλους 10 μαντραχαλαδες γυρω του? ¨Η μηπως θα το ξερω εγω?

Αλλα τι καθομαστε και συζηταμε, ενταξει, καναμε την πλακιτσα μας, αλλα καπου εχει ξεφυγει το πραγμα.
Ειπαμε, μπαινει ο καθε ανωμαλος και γραφει τις παπαριες του, αλλα ολα εχουν κ ενα οριο.
Το παιδακι προφανως εχει ψυχολογικα προβληματα, προβλημα προσαργμογης στην κοινωνια και προσπαθει να δημιουργησει ενα χαρακτηρα εδω μεσα.
Αλλα δεν εχει καταλαβει οτι η πραγματικη ζωη δεν ειναι καουντερ στραικ και βιντεοπαιχνιδια.
Μπορει να ειμαι μπατσος, μπορεις ασφαλιτης, μπορεις τρελος, μπορει νταβατζης, μπορει 1002.

Ενταξει, ειπαμε, να λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα, αλλα αυτο που κανει το παλικαρακι ειναι αρρωστεια.
Ειναι αρρωστο το παιδι κ αντι να του βαλει φρενο καποιος καθεστε και καμαρωνετε.

Εσύ δεν άρχισες τα να βρεθούμε να κάνουμε να ράνουμε? Γενικότερα. :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α δεν ξερω εγω κερασα....Η σειρα του Τζο ειναι....Κωλοτριψου του να σε κερασει......     :birdman:
Παπάρια,δεν έχω βυζιά κ μουνί συνεπώς δεν παίζει με την καμίαν.... :P

Καλά μία φορά βγήκατε κ τον κέρασες,αλήθεια λες;;;

(ρε τον πούστη,εγώ συνήθως κερνάω κ με λένε κ gay από πάνω).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε εγω ειμαι δικαιος. καλα και αγια αυτα που λες, αλλα εχουν αξια αν τα πεις με την πρωτη. εσυ το ξεκινησες και το συνεχισες στον τσαμπουκα και τα ραντεβου. αυτα ειναι για τον προλογο τυπε. και με πιο λιγα λογια. στον επιλογο απλα χρεωνονται ως ζεμπεκιες με πολλα g.
ποντος στον μπολντυ λοιπον  :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Εσύ δεν άρχισες τα να βρεθούμε να κάνουμε να ράνουμε? Γενικότερα. :think:
αυτος αρχισε να κοροιδευει αυτα που εγραφα, να λεει οτι ειναι γυμνασμενος, οτι δερνει και τετοια.
κ οτι θα μου ριξει μια κλωτσια και δε θα προλαβω να τη δω
ολο κατι ασυναρτησιες

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εμένα αν θα γαμήσω στο τζάμπα με νοιάζει,ναι ή ου;;; :birdman:

Θα μου πληρώσεις κ το εισητήριο για το κτελ;;; :birdman:

Άντε ρε ευκαιρία να με γνωρίσεις κ να μου δώσεις στο σβέρκο ''τα χρωστούμενα''. :birdman:
σιγα ρε μη σου πληρωσω και την κουκουρουκου που θα φας στη σταση  :birdman: αμα εισαι παρων ολο και κατι θα κανουμε για σενα, αμα λειπεις εχασες.... :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε αρχισες τα αχαχουχιστικα και εσυ?  :2funny: :2funny: :2funny:
μην ζητας συγγνωμες αν σε βρω θα σε τσακισω να το ξερεις... σα σπασμενη φτερουγα
θα περπατας μετα .

Και ασε τα πιστόλια γιατι έχει ακριβυνει και η ΕΥΔΑΠ τωρα τελευταια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom