Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
οντως ομως εκεινη την στιγμη ειχα φτασει στο αμην, μισουσα ολους τους αντρες κατι που το εχω νιωσει μονο μια ακομα φορα στην ζωη αυτο ειναι ομως μια αλλη ιστορια. μετα ηρεμησα και ηρθα στα συγκαλα μου.ισως να ειμαι λιγο ποιο μυγιαγκιχτη απο αλλες ισως οχι.

OK κατάλαβα!

[quote author=evabb]  κι οσο γι αυτο που λες για το οτι πανε με τοσους και στο τελος χανουν το λογαριασμο και νιωθουν κενο ειναι αληθεια θα ελεγα. δεν εγω προσωπικη πειρα γτ δεν εχω χασει ακομα το λογαριασμο (αυτο τωρα ειναι καλο η κακο;) αλλα νομιζω οτι ετσι θα ενιωθα κι εγω στο τελος :- :-
[/quote]

Ρε συ evabb αυτό δεν το καταλαβαίνω! Χρειαζόταν να το γράψεις ότι δεν έχεις πάει με τόσους πολλούς άντρες; Πρέπει να απολογηθείς κάπου; Και με τη μισή Αθήνα να είχες πάει γούστο σου και τάβλα σου! Κανενός δεν του πέφτει λόγος! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό τον ενοχικό πουριτανισμό της σύγχρονης Ελληνίδας (που στην τελική την κάνει  να συμπεριφέρεται με το γνωστό ελλεεινιδικό κομπλεξισμό)! Έχει απελευθερωθεί σε όλους τους τομείς εκτός από αυτό: νοιώθει κρυφο-ενοχικά άμα πηγαίνει με πολλούς άντρες (που συγκριτικά η μέση σημερινή Ελληνίδα πηγαίνει)! Μην πάει και την πούνε τουτάνα! Έλεος ρε κορίτσια! Εδώ έχουν απελευθερωθεί ακόμη και οι gay και σεις εκεί, κολημένες;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι να σε λεει καποιος γυναικα ειναι οτι χειροτερο
σκουλικι σαν να σε λεει
ετσι διποδα,και ενα τριτο ποδι εχω ομως
εισαι απλα γυναικα
δεξου οτι εισαστε κατωτερες και σωματικα και νοητικα
δεν ειναι κακο να εισαι υπανθρωπος
εχουν αλλες χρησεις
πειραματοζωα ας πουμε

εισαι εκτος θεματος και επαναλαμβανεσαι. αυτο αποδεικνυει το κατωτατο μορφωτικο και νοητικο σου επιπεδο, αρνουμε να συνεχισω την κουβεντα με ενα ατομο που τον δουλευει ολο το σαιτ και δεν το καταλαβενει κι απο πανω.

Ρε συ evabb αυτό δεν το καταλαβαίνω! Χρειαζόταν να το γράψεις ότι δεν έχεις πάει με τόσους πολλούς άντρες; Πρέπει να απολογηθείς κάπου; Και με τη μισή Αθήνα να είχες πάει γούστο σου και τάβλα σου! Κανενός δεν του πέφτει λόγος! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό τον ενοχικό πουριτανισμό της σύγχρονης Ελληνίδας (που στην τελική την κάνει  να συμπεριφέρεται με το γνωστό ελλεεινιδικό κομπλεξισμό)! Έχει απελευθερωθεί σε όλους τους τομείς εκτός από αυτό: νοιώθει κρυφο-ενοχικά άμα πηγαίνει με πολλούς άντρες (που συγκριτικά η μέση σημερινή Ελληνίδα πηγαίνει)! Μην πάει και την πούνε τουτάνα! Έλεος ρε κορίτσια! Εδώ έχουν απελευθερωθεί ακόμη και οι gay και σεις εκεί, κολημένες;

μα δεν το εγραψα για να απολογηθω. ειπα οτι δεν εχω προσωπικη πειρα αλλωστε ειναι λογικο στην ηλικια που ειμαι. κι οπως ειπες αυτο το ενοχο, δεν το εχω το απεβαλα εδω και χρονια γτ οταν ειμαι στην ελλαδα μου την λενε για οτι και να κανω λες και ειμαι εξωγηινος γι αυτο τα μαζεψα και πηρα δρομο

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
εισαι εκτος θεματος και επαναλαμβανεσαι. αυτο αποδεικνυει το κατωτατο μορφωτικο και νοητικο σου επιπεδο, αρνουμε να συνεχισω την κουβεντα με ενα ατομο που τον δουλευει ολο το σαιτ και δεν το καταλαβενει κι απο πανω.

μα δεν το εγραψα για να απολογηθω. ειπα οτι δεν εχω προσωπικη πειρα αλλωστε ειναι λογικο στην ηλικια που ειμαι. κι οπως ειπες αυτο το ενοχο, δεν το εχω το απεβαλα εδω και χρονια γτ οταν ειμαι στην ελλαδα μου την λενε για οτι και να κανω λες και ειμαι εξωγηινος γι αυτο τα μαζεψα και πηρα δρομο

δεν πειραζει ας με δουλευουν
εγω θα δουλευω εσενα γιατι εισαι γυναικα και σου αξιζει
οπως ειπες ειμαι βλαχος με νταβατζη πατερα και πουτανα μανα δειξε ανοχη
καλυτερα που τα μαζεψες να φευγουν οι υπανθρωποι σιγα σιγα
στο βελγιο παντων την βγαζεις με διαλογισμο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
κοροιβε το εχεις καψει μαλλον

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τι να σε λεει καποιος γυναικα ειναι οτι χειροτερο
σκουλικι σαν να σε λεει
ετσι διποδα,και ενα τριτο ποδι εχω ομως
εισαι απλα γυναικα
δεξου οτι εισαστε κατωτερες και σωματικα και νοητικα
δεν ειναι κακο να εισαι υπανθρωπος
εχουν αλλες χρησεις
πειραματοζωα ας πουμε
ΜΕΓΑΛΕ που ησουν εσυ τοσο καιρο κρυμμενος?καλα ρε πατε καλα?θα πω αυτο που λεει ο πλεζουρ....απο που κλανει το μπαρμπουνι ? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γιατι ψεματα ειναι?μονο για πιατα ειστε
δουλες
κατι ξεραν οι αρχαιοι λαοι
πολυ απλα ειστε γυναικες
δεν ειναι κακο δεν μπορει να ειναι ολοι αξιοι

πλένει πολύ πιατικό η μαμά σου φιλαράκι??? μην εκφράζεσαι έτσι!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε συ koroivos πιο χαλαρά βρε αγόρι μου!

Δεν βάζουμε όλες τις γυναίκες στο ίδιο δεμάτι άμα έχουμε συναντήσει 2-3 λαλακισμένες στη ζωή μας!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
OK κατάλαβα!

Αυτο ακριβως εννοω με το προηγουμενο ποστ μου φιλε.
Και δεν θα επρεπε να ειναι ετσι.

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
ετσι υποστηριξτε τυν γυναικα
αυτο ηθελε με το που ειπε οτι ολοι με κοροιδευουν
ολες πουτανεςςςςςς ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
οταν αυτη ελεγε την μανα μου πουτανα και τον πατερα μου νταβατζη δεν κουνηθηκε φυλλο
μουνοδουλοι
οταν ειπα εγω οτι ειναι κατωτερη στειλατε ολοι
δεν πειραζει θα τα ακουτε
οπως και η γυναικα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι αρκετο εχει πλυνει
καθε μερα αυτη τα πλενει
<<φιλαρακι>>

να δω τι θα κανεις οταν θα μεινεις μονος σου χωρις μανα χωρις αδερφη χωρις γκομενα και γενικοτερα καμια γυναικα γυρω σου. κοινως με το πουλι στο χερι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Θα στο πω ευγενικα,μας εχεις ζαλισει τους ορχεις..γραφτηκες για να βριζεις γυναικες?Εδω τις αγαπαμε,αμα θες φτιαξε δικο σου σαιτ και μαζεψε ολους τους μισογυνιδες εκει..

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
να δω τι θα κανεις οταν θα μεινεις μονος σου χωρις μανα χωρις αδερφη χωρις γκομενα και γενικοτερα καμια γυναικα γυρω σου. κοινως με το πουλι στο χερι

θα το παιζω  :jerking:
παντα θα υπαρχουν πουτανες ομως

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
οταν αυτη ελεγε την μανα μου πουτανα και τον πατερα μου νταβατζη δεν κουνηθηκε φυλλο
μουνοδουλοι
οταν ειπα εγω οτι ειναι κατωτερη στειλατε ολοι
δεν πειραζει θα τα ακουτε
οπως και η γυναικα

βασικα λαθος της.. αλλα στο ειπε προφανως γιατι εσυ χαρακτηριζεις ετσι κ αλλιως κ χειροτερα ολες τις γυναικες.. ε κ η μαμα σου γυναικα ειναι.. κ αν θυμαμαι καλα ψιλοσυμφωνησες (αστεια σοβαρα) με αυτο που ειπε η ευα

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θα στο πω ευγενικα,μας εχεις ζαλισει τους ορχεις..γραφτηκες για να βριζεις γυναικες?Εδω τις αγαπαμε,αμα θες φτιαξε δικο σου σαιτ και μαζεψε ολους τους μισογυνιδες εκει..

και εγω θα στο πω πιο ευγενικα
και εσυ μου τα πρηξες βρες αλλο σαιτ
μουνοδουλε
η αληθεια σας ποναει ε
θα την ακουτε
ελα και οι αλλοι
αντε περιμενω να δειξετε την υποταγη σας στις γυναικα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

απειρο respect mel :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οπως και γω αγαπαω τους αντρες αλλιως δεν θα σας εκανα παρεα εδω  :) :) :) ο συγκεκριμενος ομως ειναι μονιμως εκτος τοπου και χρονου

θα το παιζω  :jerking:
παντα θα υπαρχουν πουτανες ομως

τα πιατα ομως δεν θα σου τα πλενουν οι πουτανες :2funny: :2funny: :2funny:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
βασικα λαθος της.. αλλα στο ειπε προφανως γιατι εσυ χαρακτηριζεις ετσι κ αλλιως κ χειροτερα ολες τις γυναικες.. ε κ η μαμα σου γυναικα ειναι.. κ αν θυμαμαι καλα ψιλοσυμφωνησες (αστεια σοβαρα) με αυτο που ειπε η ευα

εχω απαντησει σε αυτο
δεν ειπα οτι με πειραζει που τοπε
εσας σας πειραζουν αυτα που λεω
και ειπα οτι οταν ελεγε αυτα αυτη δεν μιλησε κανενας ενω τωρα στελνετε
οχι οτι εχει και σημασια που την υποστηριζετε δηλαδη
δεν αλλαζει κατι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
και εγω θα στο πω πιο ευγενικα
και εσυ μου τα πρηξες βρες αλλο σαιτ
μουνοδουλε
η αληθεια σας ποναει ε
θα την ακουτε
ελα και οι αλλοι
αντε περιμενω να δειξετε την υποταγη σας στις γυναικα
Δε με ποναει η αληθεια σου,βαρεθηκα να γραφεις τα ιδια και τα ιδια επειδη δε σου καθεται καμια,αλλα που να σου κατσει με τετοια φατσα,κυριολεκτικα σκατοφατσα γιατι σκατοφατσας εισαι σιγουρα..

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
απειρο respect mel :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οπως και γω αγαπαω τους αντρες αλλιως δεν θα σας εκανα παρεα εδω  :) :) :) ο συγκεκριμενος ομως ειναι μονιμως εκτος τοπου και χρονου

τα πιατα ομως δεν θα σου τα πλενουν οι πουτανες :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι πρεπει να μας αγαπας και να μας υπηρετεις
αυτο ειναι το σωστο
ειμαι επιστροφη στο μελλον γιαυτο
θα εχουμε πουτανες γιαυτην την δουλεια μην ανυσηχεις,απο πουτανες βρωμαει ο τοπος

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom