Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οντως ομως εκεινη την στιγμη ειχα φτασει στο αμην, μισουσα ολους τους αντρες κατι που το εχω νιωσει μονο μια ακομα φορα στην ζωη αυτο ειναι ομως μια αλλη ιστορια. μετα ηρεμησα και ηρθα στα συγκαλα μου.ισως να ειμαι λιγο ποιο μυγιαγκιχτη απο αλλες ισως οχι.
OK κατάλαβα!
[quote author=evabb] κι οσο γι αυτο που λες για το οτι πανε με τοσους και στο τελος χανουν το λογαριασμο και νιωθουν κενο ειναι αληθεια θα ελεγα. δεν εγω προσωπικη πειρα γτ δεν εχω χασει ακομα το λογαριασμο (αυτο τωρα ειναι καλο η κακο;) αλλα νομιζω οτι ετσι θα ενιωθα κι εγω στο τελος :- :-
[/quote]
Ρε συ evabb αυτό δεν το καταλαβαίνω! Χρειαζόταν να το γράψεις ότι δεν έχεις πάει με τόσους πολλούς άντρες; Πρέπει να απολογηθείς κάπου; Και με τη μισή Αθήνα να είχες πάει γούστο σου και τάβλα σου! Κανενός δεν του πέφτει λόγος! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό τον ενοχικό πουριτανισμό της σύγχρονης Ελληνίδας (που στην τελική την κάνει να συμπεριφέρεται με το γνωστό ελλεεινιδικό κομπλεξισμό)! Έχει απελευθερωθεί σε όλους τους τομείς εκτός από αυτό: νοιώθει κρυφο-ενοχικά άμα πηγαίνει με πολλούς άντρες (που συγκριτικά η μέση σημερινή Ελληνίδα πηγαίνει)! Μην πάει και την πούνε τουτάνα! Έλεος ρε κορίτσια! Εδώ έχουν απελευθερωθεί ακόμη και οι gay και σεις εκεί, κολημένες;