ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τα warned παντως εχουν πεσει βροχη!!!
Πρεπει να χεις φαει χοντρη χυλοπιτα δεν παιζει αλλη εξηγηση....
Μακάρι ναχα φαει χυλόπιτα φίλε. Θα τοχα παρει απόφαση. Σχέσεις έκανα. Και επένδυσα...πολλά...Ηταν ΟΛΕΣ τους ΣΚΑΤΑ....Τα ίδια ΣΚΑΤΑ... Ας πούμε λοιπόν καμιά αλήθεια, μπας και γλυτώσει κανένα παλικάρι απ' αυτές τις ΑΧΡΗΣΤΕΣ...
Kαι σε λιγο θα αρχισουν τα μπανια.....
Οι γυναικες καηκαν γενικως. Δεν ερωτευονται πια, χαθηκε ο ερωτας. Αμα τα φτιαξουν οχι με 10, αλλα με 3-4 κάηκαν. Μετα εχουν τη ξενερα στο βλεμα.
Παλιέ πουσαι αλλιέ, ασε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και μη δικαιολογείς αυτές τις ΑΧΡΗΣΤΕΣ. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες οι γυναικες έκαναν ελεύθερο sex εδώ και δεκαετίες. Δεν κατάντησαν όμως έτσι... Αφήστε τα λοιπόν αυτά και εσύ και οι αγράμματες δικηγορίνες τύπου evabb...Άντε, καληνύχτα...
Γιατί εσύ που σπούδασες στα ΤΕΙ Σπάρτης?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το εχω γραψει σε διαφορα θρεντς τραβα βρες το
![]()
![]()
![]()
το εχω γραψει σε διαφορα θρεντς τραβα βρες το
Με βοήθησε να το συνειδητοποιήσω αυτό μία δημοσίευση της "evabb", η οποία σε φάση συναισθηματικής φόρτισης σε άλλο thread έλεγε τα εξής: "αφού όλοι οι άντρες με βλέπουν σαν τρύπα εγώ είτε θα υποκρίνομαι ότι δεν τους βλέπω είτε θα μοιράζω συνέχεια χυλόπιτες"!
Η φάση είναι ότι η evabb μπαίνει και γράφει σε ένα forum 50.000 και νταβραντισμένων αρσενικών, και παρ' όλα αυτά ελάχιστο ποσοστό αυτών των αντρών της έχει συμπεριφερθεί σαν "τρύπα"! Οι περισσότεροι της φέρονται πολιτισμένα (ενώ κάποιοι μάλιστα είναι σταθερά στο πλευρό της, εν είδη προσωπικού σωματοφύλακα). Και όμως η evabb (που πιστεύω ότι εκπροσωπεί τη μέση Ελληνίδα) έχει παράπονο ότι "την βλέπουν σαν τρύπα"! Κάποιο καημό, τέλος πάντων, έχει στην ψυχή της η γυναίκα και γι' αυτό ξεσπάει όταν βρίσκεται σε κοινωνικούς χώρους με άντρες, απέναντι στους οποίους είτε αδιαφορεί επί τούτοις είτε τους ρίχνει στο καπάκι χυλόπιτα, εκδηλώνοντας αναμφισβήτητα έτσι μία εκδικητική και ανώριμη συμπεριφορά (το είδος της συμπεριφοράς που συνατάμε τακτικά στις σημερινές Ελληνίδες και που εγώ ονομάζω "απάνθρωπη")!
κοιτα την στιγμη που το εγραφα αυτο νομιζω ειχε παιχτει σκηνικο με καποιο αλλο μελος που με αναβαζε και με κατεβαζε «γυναικα» (στυλ πλυνε τα πιατα και μην μιλας) απο τα περισσοτερα αρσενικα μελη του σαιτ δεν εχω κανενα παραπονο. οντως ομως εκεινη την στιγμη ειχα φτασει στο αμην, μισουσα ολους τους αντρες κατι που το εχω νιωσει μονο μια ακομα φορα στην ζωη αυτο ειναι ομως μια αλλη ιστορια. μετα ηρεμησα και ηρθα στα συγκαλα μου.ισως να ειμαι λιγο ποιο μυγιαγκιχτη απο αλλες ισως οχι. δεν ξερω τι κανουν αλλες παντως οταν βλεπω λιγουρικο βλεμμα σχεδον παρανοικο δεν τηθεται θεμα(καποιο ορθογραφικο εχω κανει εδω δεν μπορει). τεσπα οντως ομως ηταν μια γενικη αληθεια, και οταν το ελεγα δεν αναφερομουνα σε εμενα προσωπικα αλλα ηταν γενικο. κι οσο γι αυτο που λες για το οτι πανε με τοσους και στο τελος χανουν το λογαριασμο και νιωθουν κενο ειναι αληθεια θα ελεγα. δεν εγω προσωπικη πειρα γτ δεν εχω χασει ακομα το λογαριασμο (αυτο τωρα ειναι καλο η κακο;) αλλα νομιζω οτι ετσι θα ενιωθα κι εγω στο τελος :- :-
Ok φιλε δεκτον.Ψάχνουμε συμπέρασμα σε αυτό το θέμα και συμπέρασμα δεν έχει βγει ακόμη.
Για να προσπαθήσως μήπως...
....γκαντεμιά να ζούμε τις σημερινές "συγκρουσιο-μεταβατικές" Ελληνίδες!
γιατι ψεματα ειναι?μονο για πιατα ειστε
δουλες
κατι ξεραν οι αρχαιοι λαοι
πολυ απλα ειστε γυναικες
δεν ειναι κακο δεν μπορει να ειναι ολοι αξιοι
ευχαριστω που με λες γυναικα, αυτο αποδεικνυει οτι ειμαι ανθρωπος, αντιθετως εσενα δεν μπορω να σε αποκαλεσω αντρα γτ δεν διαθετεις την στοιχειωδη ευφια που χαρακτηριζει το ανθρωπινο ειδος. γι αυτο σε κατατασω στα διποδα θηλαστικα. πως ειναι η κοτες καπως ετσι μονο που η κοτες ειναι πτηνα