life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Α το θελειs με πολιτικο υπονοουμενο τοτεο ΓΑΠ ειπε λεφτα υπαρχουν
μην τα μπλεκεις
""Αγαπη υπαρχει""
Α το θελειs με πολιτικο υπονοουμενο τοτεο ΓΑΠ ειπε λεφτα υπαρχουν
μην τα μπλεκεις
καυλιαρη αντρα παρε τα μωρα και ελα κεφαλονια να τα παμε βολτα με το σκαφος...ε μα αδερφε μου καθε πεντε λεπτα μαγαπας κ μαγαπας και ποσο μαγαπας.Ναι μωρη καριολα σαγαπω παρτον τωρα μεστο αυτοκινητο στο στομα να το βουλωσεις![]()
![]()
Υ Γ Η πουτσα που εριξα στο στουντιο αφιερωμενη στον Σιννερμαν![]()
![]()
![]()
![]()
ε μα αδερφε μου καθε πεντε λεπτα μαγαπας κ μαγαπας και ποσο μαγαπας.Ναι μωρη καριολα σαγαπω παρτον τωρα μεστο αυτοκινητο στο στομα να το βουλωσεις![]()
![]()
Υ Γ Η πουτσα που εριξα στο στουντιο αφιερωμενη στον Σιννερμαν![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε άκυρε έδωσες πίπα στη γκόμενα και γάμησες την πουτάνα?
Εμ πες πως την αφήνεις απότιστη γι' αυτό σε τάραξε στη μίρλα![]()
![]()
Αρχοντας ρεεεεεε. εισαι αρχοντας...αστους αλλουσ να κλαινε και να κλαψομουνιαζουν...της εδωσα πιπα να φυγουν τα χοντρα για να εχω διαρκεια στο στουντιακι ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ?Τα αγορια ειναι εμπειρα σε αυτα τα κολπα.Πηγα στο κροκεον εκανα και τζακουζι με κερασαν και ενα ουισκακι.......Νιωθω αλλος ανθρωπος τωρα τι κριση και μαλακιες...![]()
πες τα ρε φιλεναδα!
γιατι τα λεω εγω και με λενε γραφικη!
εχουμε μπλεξει με ολους τους καληνυχτακηδες!!!
πιπα και καληνυχτα!
πιπα και καληνυχτα!
Βρε αγαπες μου αμα ανεβαινα πανω σπιτι της θα αρχιζε η μπαρλα με τους γονεις της και θα ετρωγα καμια ωρα και δεν ειχα καμια ορεξη.Τι κανιες αγορι μου πως παει η δουλεια αγορι μου να σε κερασουμε ενα σοκολατακι αγορι μου κατσε αγορι μου να σε δουμε λιγο...Τα πριξηματα που λεμε ενω εγω ηθελα να βραχω και να εξαφανιστω.Καμποικα που λεμε.....
της εδωσα πιπα να φυγουν τα χοντρα για να εχω διαρκεια στο στουντιακι ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ?Τα αγορια ειναι εμπειρα σε αυτα τα κολπα.Πηγα στο κροκεον εκανα και τζακουζι με κερασαν και ενα ουισκακι.......Νιωθω αλλος ανθρωπος τωρα τι κριση και μαλακιες...![]()
για μαλακα τον κοβεις τον ματζεστικ? ο αρχοντας πληρωνει εκει που πρεπει...Εμ πλερώνεις , εμ θες να πουλάς και μούρη τσι πουτάνες
Καταλάβαμε αγόρι του θρέντ και ζόρι δεν τραβάμε γιατί δεν σ'εχουμε γκόμενο.
Νεξτ τάιμ όμως για να αποφύγεις τη μίρλα από τη γκόμενα πλέρωνε της και καμιά πίπα ρε τσίπη , γιατί την ρίχνεις πολύ στη μοιρασιά και δε λέει
Edit: το "με[size=15pt] κέρασαν[/size] ένα ουισκάκι" με σκότωσε μα το θεό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε αγαπες μου αμα ανεβαινα πανω σπιτι της θα αρχιζε η μπαρλα με τους γονεις της και θα ετρωγα καμια ωρα και δεν ειχα καμια ορεξη.Τι κανιες αγορι μου πως παει η δουλεια αγορι μου να σε κερασουμε ενα σοκολατακι αγορι μου κατσε αγορι μου να σε δουμε λιγο...Τα πριξηματα που λεμε ενω εγω ηθελα να βραχω και να εξαφανιστω.Καμποικα που λεμε.....
για μαλακα τον κοβεις τον ματζεστικ? ο αρχοντας πληρωνει εκει που πρεπει...
και ο ματζεστικ κερναει πιππεςςςςςςςςςςςςςς.................σωστά , πλερώνει εκεί που τον ΚΕΡΝΑΝΕ![]()
![]()
![]()
Σωστα. Η πίπα πρεπει να κοπει.πες τα ρε φιλεναδα!
γιατι τα λεω εγω και με λενε γραφικη!
εχουμε μπλεξει με ολους τους καληνυχτακηδες!!!
πιπα και καληνυχτα!
πιπα και καληνυχτα!
Οι ποιοί?Αμανιτα και Αντιγονη σας τα πριζουν οι γκομενοι σας απαντηστε.......
Αμανιτα και Αντιγονη σας τα πριζουν οι γκομενοι σας απαντηστε.......
Αμανιτα και Αντιγονη σας τα πριζουν οι γκομενοι σας απαντηστε.......
ρε τυπε τυπισσα το τσι απο που το εχεις?Εμένα όχι. Πάει και ξεφλοκιάζεται τσι πουτάνες και καλμάρει![]()
Οι ποιοί?