majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
αν σου πω όχι θα επιβεβαιωθείς ρε τύπε? Αν ειναι να μη σου χαλάσω τον ειρμό![]()
οχι πες μου οτι κανεις πραγματικα.δινεις η δεν δινεις?
αν σου πω όχι θα επιβεβαιωθείς ρε τύπε? Αν ειναι να μη σου χαλάσω τον ειρμό![]()
τυπε να ξερεις οτι για τις κυπριες ο κωλος ειναι το μουνι του παροντος
σε ταιζουν κιολας τυπε?
Για να τους πηδας καλα την κορη ε?
πρακτικά μυαλά!
την καρτουλα να την βαλεις στον κωλαρα σου...![]()
![]()
ρε τύπε μη μου μιλάτε μωρίστικα έιναι ότι χειρότερο μπορεί κανείς να μου κάνει μετά τα υποκοριστικά.
καρτούλα και στον πάγκο.
γιατι Κυπρια ειναι το μωρο?
Εξοδο σημερα δεν εχει?
την καρτουλα να την βαλεις στον κωλαρα σου...![]()
για να μην λεσ οτι σε ξενερωνο....για τα υπολοιπα που ειπες...στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ....
![]()
που ησουν τοση ωρα για χεσιμο?...για πες μου ποτε ηταν αυτο που λες..να δουμε αν εναι ετσι...γιατι μας τα εχουν πει και αλλες αυτα τα ακυρα....Να σου πω ρε θείε , την τελευταία φορά που κοίταξα , συ είχες κρεμαστεί από το βρακί μου και μου κωλοτρίβεσαι. Οπότε αυτά τα Ραμπολίκια στα μαναράκια που συναναστρέφεσαι παπάρα.ω![]()
![]()
Ειναι της μοδας μαλλον αδελφε.που ησουν τοση ωρα για χεσιμο?...για πες μου ποτε ηταν αυτο που λες..να δουμε αν εναι ετσι...γιατι μας τα εχουν πει και αλλες αυτα τα ακυρα....
Μηπως λεωω μηπως εισαι κλωνος μιας αλβανιδας που κυκλοφορει στο σαιτ...ξερεις εσυ...Να σου πω ρε θείε , την τελευταία φορά που κοίταξα , συ είχες κρεμαστεί από το βρακί μου και μου κωλοτρίβεσαι. Οπότε αυτά τα Ραμπολίκια στα μαναράκια που συναναστρέφεσαι παπάρα.ω![]()
![]()
καλα ειναι στο σπιτακι τυπε... ειμαι σπιτογατος εγω![]()
με γονεις ?μονος?με ενοικιο η αγορα?
που ησουν τοση ωρα για χεσιμο?...για πες μου ποτε ηταν αυτο που λες..να δουμε αν εναι ετσι...γιατι μας τα εχουν πει και αλλες αυτα τα ακυρα....
τι λεει μπεμπα?![]()
![]()
νυταζει το μωλο?
Α μην αγχωνεσαι για μενα, κανε δουλεια σου...Και αυτά μόνο εδώ , μην αρχίσω να ψάχνω και σε άλλο θρεντ γιατί ήδη βαρέθηκα.
Αν σε βολεύει ρε μπάρμπα όμως μπορείς να αρχίσεις το τσιφτετελάκι , απότι βλέπω πλάκωσε και ο Αλεξάκος για τα παλαμάκια![]()
που ησουν τοση ωρα για χεσιμο?...για πες μου ποτε ηταν αυτο που λες..να δουμε αν εναι ετσι...γιατι μας τα εχουν πει και αλλες αυτα τα ακυρα....
τωρα, το να χεζουμε μαζι το θεωρουν bonding together...![]()
![]()
Και αυτά μόνο εδώ , μην αρχίσω να ψάχνω και σε άλλο θρεντ γιατί ήδη βαρέθηκα.
Αν σε βολεύει ρε μπάρμπα όμως μπορείς να αρχίσεις το τσιφτετελάκι , απότι βλέπω πλάκωσε και ο Αλεξάκος για τα παλαμάκια![]()