Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:headbang: :headbang: :headbang: ρε τύπε μη μου μιλάτε μωρίστικα έιναι ότι χειρότερο μπορεί κανείς να μου κάνει μετά τα υποκοριστικά.

:referee: καρτούλα και στον πάγκο.
την καρτουλα να την βαλεις στον κωλαρα σου...  :2funny: :2funny: για να μην λεσ οτι σε ξενερωνο....για τα υπολοιπα που ειπες...στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εξοδο σημερα δεν εχει?

εχω να βγωωωωωωω πολυυυυ καιρο
με ταινιες την βγαζω... τα εχω βαρεθει ολα πλεον  :-
πραγματικα εχω να παω για καφε κανα μηνα? καπου εκει.

1 μηνα και 10 μερες  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλα ειναι στο σπιτακι τυπε... ειμαι σπιτογατος εγω  :sunglasses:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
την καρτουλα να την βαλεις στον κωλαρα σου...  :2funny: :2funny: για να μην λεσ οτι σε ξενερωνο....για τα υπολοιπα που ειπες...στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.... :2funny:

Να σου πω ρε θείε , την τελευταία φορά που κοίταξα , συ είχες κρεμαστεί από το βρακί μου και μου κωλοτρίβεσαι. Οπότε αυτά τα Ραμπολίκια στα μαναράκια που συναναστρέφεσαι παπάρα.ω :birdman: :birdman:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Να σου πω ρε θείε , την τελευταία φορά που κοίταξα , συ είχες κρεμαστεί από το βρακί μου και μου κωλοτρίβεσαι. Οπότε αυτά τα Ραμπολίκια στα μαναράκια που συναναστρέφεσαι παπάρα.ω :birdman: :birdman:
που ησουν τοση ωρα για χεσιμο?...για πες μου ποτε ηταν αυτο που λες..να δουμε αν εναι ετσι...γιατι μας τα εχουν πει και αλλες αυτα τα ακυρα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
που ησουν τοση ωρα για χεσιμο?...για πες μου ποτε ηταν αυτο που λες..να δουμε αν εναι ετσι...γιατι μας τα εχουν πει και αλλες αυτα τα ακυρα....
Ειναι της μοδας μαλλον αδελφε.
Οταν τους πεις τιποτα, πετανε τη λασπιτσα τους "θυμασαι τοτε που μου κωλοτριβοσουνα"?
Και οποιος μασησει μασησε.
Το βλεπω να επαναλαμβανεται συχνα τωρα τελευταια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μηπως λεωω μηπως εισαι κλωνος μιας αλβανιδας που κυκλοφορει στο σαιτ...ξερεις εσυ...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εννοεις στον δευτερο οροφο η ειναι μεζονετα με κοινη σκαλα?Γιατι σε μεζονετα και να σου φωναζει καθε τρεις και λιγο η μαμακα Γιαννη φτιαξε μου την τηλεοραση Γιαννη εφαγες Γιαννη εκλασες Γιαννη δεν θα πας στην δουλεια?τα πριξηματα της μανας... :rockon: :rockon: :rockon:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Και αυτά μόνο εδώ , μην αρχίσω να ψάχνω και σε άλλο θρεντ γιατί ήδη βαρέθηκα.

Αν σε βολεύει ρε μπάρμπα όμως μπορείς να αρχίσεις το τσιφτετελάκι , απότι βλέπω πλάκωσε και ο Αλεξάκος για τα παλαμάκια :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Αν σε βολεύει ρε μπάρμπα όμως μπορείς να αρχίσεις το τσιφτετελάκι , απότι βλέπω πλάκωσε και ο Αλεξάκος για τα παλαμάκια :jerking:
Α μην αγχωνεσαι για μενα, κανε δουλεια σου...
Τα παλαμακια μου τα φυλαω για αλλες...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

δεν χεζουν οι κυριες αγαπητε μου.....τι κουβεντες ειναι αυτες?  :2funny:

θυμαμαι μια γκομενα που ειχα, το πρωτο σ/κ που πηγαμε μαζι  εκδρομη κρατιωταν να μην παει τουαλετα και την κακοχαρακτηρισω... :2funny: :boobies:

τωρα, το να χεζουμε μαζι το θεωρουν bonding together... :headbang: :bigdick:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αν το θεωρεις πεσιμο αυτο...και μαλιστα δημοσια οχι με πμ... τοτε τι να σου πω..αν εχεις πμ απο εμενα σου δινω το δικαιωμα να τα δημοσιευσεις...
Το τι παιχνιδι και ποιανου παιζεις το εχω και αυτο.....ακου κωλοτριβωμε ειπε το ατομο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom