life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
θες να με κανεις να κλαψω??
Το αφηνω στην πραγματικοτητα....Εκεινη το μπορει
θες να με κανεις να κλαψω??
Μωρό μου, πως θα περιέγραφες την αγάπη σου για μένα;
- Είναι σαν να μετράω τ΄άστρα...
- Ουάου! Ατέλειωτη;
-΄Οχι! Απλά, χάσιμο χρόνου...
οι φιλοσοφίες σου μου θύμισαν ότι πρέπει να βάλω πλυντήριοΜωρό μου, πως θα περιέγραφες την αγάπη σου για μένα;
- Είναι σαν να μετράω τ΄άστρα...
- Ουάου! Ατέλειωτη;
-΄Οχι! Απλά, χάσιμο χρόνου...
δεν το εβαλα για να σου απαντησω κουκλιτσαδεν ειπα να μ'αγαπαει
να με πηδαει ειπα!
τοσο δυσκολο πια?
δεν ειπα να μ'αγαπαει
να με πηδαει ειπα!
τοσο δυσκολο πια?
που εισαι εσυ ρε ξηρομεριτη....χαθηκεσ ρε παιδι....οι φιλοσοφίες σου μου θύμισαν ότι πρέπει να βάλω πλυντήριο
δεν το εβαλα για να σου απαντησω κουκλιτσαθα σε πηδαει κουλ ...
![]()
Αρα δεν μιλαμε για συναισθηματικο κενο....Μαλιστα
Θα φιαχτει προγραμμα
οι φιλοσοφίες σου μου θύμισαν ότι πρέπει να βάλω πλυντήριο
τι λέμε τοσην ώρα ρε αδερφε?
3 φορες την εβδομαδα!
δευτερα, τεταρτη, σαββατο!
Ωραια......Ε τοτε κι εσυ δωσε στοιχεια
Δωσε κιλα, δωσε ομορφια που δεν θα χαλαει
δωσε υψοs, δωσε ματια, δωσε αχαλαστη διαθεση
Μην δινειs γκρινια
Θα μου πειs τωρα και οι ομορφεs την πατανε....Τι να σου κανω????
Δεν τα προβλεπει ολα ο μηχανισμοs!!!
εφυγα στην 9 σελιδα πηγα πηρα την γκομενα πηγαμε για ενα γρηγορο πουτακι πηγα την αφησα της εδωσα μια πιπα να φυγουν τα χοντρα μετα πηγα σε στουντιακι και εριξα ενα ωραιο γαμη σι και επανερχομαι στην 19 σελιδα του θρεντ.Εχω δει βρισιες τσακωμους και κατι με την ουσια του θεματος τιποτα.Η ερωτηση της γκομενας καθε μια ωρα μαγαπας μωρακι μου?δεν σας την σπαει?
Ετσι σου ελεγε δικε μου? και δεν την σουταρες?..παει να σε μπλεξει..εφυγα στην 9 σελιδα πηγα πηρα την γκομενα πηγαμε για ενα γρηγορο πουτακι πηγα την αφησα της εδωσα μια πιπα να φυγουν τα χοντρα μετα πηγα σε στουντιακι και εριξα ενα ωραιο γαμη σι και επανερχομαι στην 19 σελιδα του θρεντ.Εχω δει βρισιες τσακωμους και κατι με την ουσια του θεματος τιποτα.Η ερωτηση της γκομενας καθε μια ωρα μαγαπας μωρακι μου?δεν σας την σπαει?
προσπαθω ρε αδερφε
προσπαθω!
εφυγα στην 9 σελιδα πηγα πηρα την γκομενα πηγαμε για ενα γρηγορο πουτακι πηγα την αφησα της εδωσα μια πιπα να φυγουν τα χοντρα μετα πηγα σε στουντιακι και εριξα ενα ωραιο γαμη σι και επανερχομαι στην 19 σελιδα του θρεντ.Εχω δει βρισιες τσακωμους και κατι με την ουσια του θεματος τιποτα.Η ερωτηση της γκομενας καθε μια ωρα μαγαπας μωρακι μου?δεν σας την σπαει?
Το ιδιο ειπε κι ο ΓΑΠ αλλα βλεπειs την καταντια
Καλά ρε άκυρε έδωσες πίπα στη γκόμενα και γάμησες την πουτάνα?
Εμ πες πως την αφήνεις απότιστη γι' αυτό σε τάραξε στη μίρλα![]()
![]()