Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ειναι έπαρση. Ειναι δυναμισμός.
Οταν θα πας να καμακωσεις κάποια θα πρέπει να έχεις δυναμισμό ελεγχόμενο
δηλαδη οχι σε στυλ μποκολη  :2funny: :2funny: :2funny: εναν ευγενικο δυναμισμό.
Καλως η κακως δεν έχεις τον χρόνο που έχουν οι βολεψάκηδες απο τις παρέες που τους φέρνουν
γνωστές και φίλες να ξέεεεεκινησεις μετα απο κανα 15αάαααλεπτο
στο 2ωρο να χεις μαθει το ονομα τηςςςςς και στο 7ωρο να χεις παρει κινητο...

Δεν δουλευει ετσι το καμακι... οτι κανεις το κανεις μεσα στο μισαωρο!
Εχεις γνωρισει την αλλη εχετε πιασει κουβεντα για τα ενδιαφεροντα της και εισαι ετοιμος
να της πεις  ξερεις εχω και εγω ενδιαφεροντα στην λογοτεχνια (αν σου χει πει πως διαβαζει λογοτεχνια)
μηπως παιζει κανα καλο βιβλιο να μου προτεινεις ή να μου δανεισεις? Για δωσε να σε κανω αντ....

Τα στυλ της παρεας "Το παιζω περηφανος και περιμενω τον φιλο να ξανα κανονισει να ξαναβγουμε για να κανω μια γαμημενη κινηση να παρω ενα γαμημενο κινητο" ξεχαστε τα !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

πωπω τελικα τις σιχαινομαι τις κοινες παρεες για να βρω γκομενα... ΙΑΚΣ ξερναω... ιουυυυυ
Απλά με τις κοινές παρέες,στον χώρο δουλειάς,σε κάποια δραστηριότητα,σχολή κτλ έχεις περισσότερη άνεση κ πιθανότητες,με το καμάκι έξω είναι μια κ ξω κ ό,τι βγει,να σου κάτσει μία στις δέκα;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλά με τις κοινές παρέες,στον χώρο δουλειάς,σε κάποια δραστηριότητα,σχολή κτλ έχεις περισσότερη άνεση κ πιθανότητες,με το καμάκι έξω είναι μια κ ξω κ ό,τι βγει,να σου κάτσει μία στις δέκα;;;

Θα προτεινα σε εναν τυπο να στραφει προς τις κοινες παρεες μονο αν έχει ηδη αποκτησει
την άνεση ειτε προσπαθωντας μονος του σε καμακι mode ειτε επειδη το ειχε απο μικρος (ελάχιστοι)
Αλλα το αντιστροφο δεν ισχυει ή δεν δουλευει τοσο καλα . Δηλαδη να μην έχεις καν ανεση και να κρυφτεις στις κοινες παρεες
γιατι ετσι δεν διορθωνεις το προβλημα αλλα το κουκουλωνεις. Και το προβλημα καποια στιγμη θα εμφανισθει
ισως σε στιγμη που θα ειναι χειροτερα απο οτι να σε πιανει ενα τρεμουλο σε ενα καμακι.

Ειναι καλυτερα καποιος να επιλεγει τον δυσκολο και αργο δρομο εξαρχης διοτι αυτος θα επιφερει τις πιο σταθερες βασεις αργοτερα  :grin: οσο για το 1 στα 10 ειπα να μαζευτει η συμμορια των 5 ή 11 που ειπε και ο απολυτος και να τα κανονισετε... συνεργαστειτε. Και μεσα σε 2 μηνες θα χει τελειωσει η δουλεια.  

Εχω πολλα παραδειγματα γνωστων τους οποιους εχω προειδοποιησει οτι δεν κανουν κατι με τις κοινες παρεες γιατι το προβλημα ειναι αλλου. Αλλα συνεχιζουν να μην καταλαβαινουν και ως αποτελεσμα να μην πετυχαινουν.

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι έπαρση. Ειναι δυναμισμός.
Οταν θα πας να καμακωσεις κάποια θα πρέπει να έχεις δυναμισμό ελεγχόμενο
δηλαδη οχι σε στυλ μποκολη  :2funny: :2funny: :2funny: εναν ευγενικο δυναμισμό.
Καλως η κακως δεν έχεις τον χρόνο που έχουν οι βολεψάκηδες απο τις παρέες που τους φέρνουν
γνωστές και φίλες να ξέεεεεκινησεις μετα απο κανα 15αάαααλεπτο
στο 2ωρο να χεις μαθει το ονομα τηςςςςς και στο 7ωρο να χεις παρει κινητο...

Δεν δουλευει ετσι το καμακι... οτι κανεις το κανεις μεσα στο μισαωρο!
Εχεις γνωρισει την αλλη εχετε πιασει κουβεντα για τα ενδιαφεροντα της και εισαι ετοιμος
να της πεις  ξερεις εχω και εγω ενδιαφεροντα στην λογοτεχνια (αν σου χει πει πως διαβαζει λογοτεχνια)
μηπως παιζει κανα καλο βιβλιο να μου προτεινεις ή να μου δανεισεις? Για δωσε να σε κανω αντ....

Τα στυλ της παρεας "Το παιζω περηφανος και περιμενω τον φιλο να ξανα κανονισει να ξαναβγουμε για να κανω μια γαμημενη κινηση να παρω ενα γαμημενο κινητο" ξεχαστε τα !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

πωπω τελικα τις σιχαινομαι τις κοινες παρεες για να βρω γκομενα... ΙΑΚΣ ξερναω... ιουυυυυ

εγω προσωπικα προτιμω να δειχνω εξ αρχης τις προθεσεις μου σε καποια γυναικα με διακριτικοτητα παντα

αυτα τα μεσοβεζικα τυπου θελω να συναντηθουμε η να επικοινωνησουμε και καλα για να μοιραστουμε κατι ασχετο, η να μου δειξεις κατι θεωρω πως κανουν τις γκομενες να βρουνε αλλοθι να σε απορριψουν (λεει δηλαδη η αλλη μετα αν δεν γουσταρει:
νομιζα οτι ηθελες απλα να σου δανεισω το βιβλιο και οτι ηταν φιλικη η προσεγγιση σου)

γιατι να ασχοληθω με καποια η οποια ενδεχεται να νομιζει οτι την προσεγγισα σε ασχετα πλαισια; χανω πολυτιμο χρονο ετσι

καλυτερα να της πεις ''θα ηθελα να σε γνωρισω καλυτερα''
ειναι πιο ειλικρινες και μπαινει κατευθειαν στο νοημα η αλλη
αρα δειχνει με την μια αν γουσταρει η οχι το νταραβερι

σκεψου τωρα το αλλο που λες:
λες σε μια κανε με add αυριο και πες μου για το βιβλιο
περα απο το οτι δεν εχει μπει σιγουρα με τη μια στο νοημα οτι ολο αυτο ειναι αφορμη, χανεις πολυ χρονο ωσπου να μαθεις την οριστικη της σταση απεναντι σου για να μην ασχολεισαι αδικα αν δεν ενδιαφερεται

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θα προτεινα σε εναν τυπο να στραφει προς τις κοινες παρεες μονο αν έχει ηδη αποκτησει
την άνεση ειτε προσπαθωντας μονος του σε καμακι mode ειτε επειδη το ειχε απο μικρος (ελάχιστοι)
Αλλα το αντιστροφο δεν ισχυει ή δεν δουλευει τοσο καλα . Δηλαδη να μην έχεις καν ανεση και να κρυφτεις στις κοινες παρεες
γιατι ετσι δεν διορθωνεις το προβλημα αλλα το κουκουλωνεις. Και το προβλημα καποια στιγμη θα εμφανισθει
ισως σε στιγμη που θα ειναι χειροτερα απο οτι να σε πιανει ενα τρεμουλο σε ενα καμακι.

Ειναι καλυτερα καποιος να επιλεγει τον δυσκολο και αργο δρομο εξαρχης διοτι αυτος θα επιφερει τις πιο σταθερες βασεις αργοτερα  :grin: οσο για το 1 στα 10 ειπα να μαζευτει η συμμορια των 5 ή 11 που ειπε και ο απολυτος και να τα κανονισετε... συνεργαστειτε. Και μεσα σε 2 μηνες θα χει τελειωσει η δουλεια.  

Εχω πολλα παραδειγματα γνωστων τους οποιους εχω προειδοποιησει οτι δεν κανουν κατι με τις κοινες παρεες γιατι το προβλημα ειναι αλλου. Αλλα συνεχιζουν να μην καταλαβαινουν και ως αποτελεσμα να μην πετυχαινουν.
Συγγνώμη ρε μάστορα αλλα για να κατάλαβω,εσύ λες:''σήμερα πάμε για γκόμενα'' κ ξεχύνεσαι στα bar κάνοντας πεσίματα;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω προσωπικα προτιμω να δειχνω εξ αρχης τις προθεσεις μου σε καποια γυναικα με διακριτικοτητα παντα

αυτα τα μεσοβεζικα τυπου θελω να συναντηθουμε η να επικοινωνησουμε και καλα για να μοιραστουμε κατι ασχετο, η να μου δειξεις κατι θεωρω πως κανουν τις γκομενες να βρουνε αλλοθι να σε απορριψουν (λεει δηλαδη η αλλη μετα αν δεν γουσταρει:
νομιζα οτι ηθελες απλα να σου δανεισω το βιβλιο και οτι ηταν φιλικη η προσεγγιση σου)

γιατι να ασχοληθω με καποια η οποια ενδεχεται να νομιζει οτι την προσεγγισα σε ασχετα πλαισια; χανω πολυτιμο χρονο ετσι

περα απο το οτι δεν εχει μπει σιγουρα με τη μια στο νοημα οτι ολο αυτο ειναι αφορμη, χανεις πολυ χρονο ωσπου να μαθεις την οριστικη της σταση απεναντι σου για να μην ασχολεισαι αδικα αν δεν ενδιαφερεται
Ο πιο γαμάτος πάντως ο ακάλυπτος,κίνηση σαν τον χαμαιλέοντα κ πήδημα μέχρι με λεσβία καλόγρια!!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οχι.
Γιατι πριν της μιλησεις δεν ηξερες οτι εχει το ταδε ενδιαφερον.
Αλλο ηταν το κινητρο.

Δεν μπορεις να της πεις εξαρχης ξερεις θελω να σε ....
ειναι πολυ ειλικρινες και η αλλη βαριεται.

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οχι.
Γιατι πριν της μιλησεις δεν ηξερες οτι εχει το ταδε ενδιαφερον.
Αλλο ηταν το κινητρο.

Δεν μπορεις να της πεις εξαρχης ξερεις θελω να σε ....
ειναι πολυ ειλικρινες και η αλλη βαριεται.

κοιτα, η ειλικρινεια σπανιζει πλεον και καποιες το εκτιμουνε
τι να την κανω μια που βαριεται την ειλικρινια και  θελει να ζει στα δηθεν
αλλα το βασικο προβλημα ειναι το πρακτικο για μενα
χανεις χρονο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα, η ειλικρινεια σπανιζει πλεον και καποιες το εκτιμουνε
τι να την κανω μια που βαριεται την ειλικρινια και  θελει να ζει στα δηθεν
αλλα το βασικο προβλημα ειναι το πρακτικο για μενα
χανεις χρονο

Αλλο ειναι αυτο που λες . Αυτο ειναι το ΜΕΤΑ.
Δεν εχει καμια σχεση πως θα χειριστεις μετα την κατασταση
αφου εκανες καμακι. Ειναι λιγες οι φορες που πρεπει να εισαι 100% ειλικρινης
στο καμακι γιατι αφενος η αλλη δεν σε ξερει και απο χθες ωστε να μπορει να το δεχτει και αφετερου
γιατι δεν θα δουλεψει απο τοσο νωρις για πολλους αλλους λογους. 100% ειλικρινια ειναι
"Ελα , σημερα ηθελα να γνωρισω μια κοπελα και ειπα να σε επιλεξω και επισης θελω να μου δωσεις το κινητο σου για να βγουμε αλλα οχι φιλικα δεν θελω να σου δωσω αυτη την εντυπωση" => Χ
δεν το λες αυτο με την μια.

Αρχικα απλα πιανεις μια επαφη και μετα το ξεκαθαριζεις... μετα απο μια βδομαδα που της λες να βγειτε
ή μετα απο 2-3 μερες αποκλειεται να μην εχει μπει στο νοημα.
Δεν υπαρχει χασιμο χρονου οταν ενεργεις... οταν εισαι σε αδρανεια χανεις χρονο.

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αλλο ειναι αυτο που λες . Αυτο ειναι το ΜΕΤΑ.
Δεν εχει καμια σχεση πως θα χειριστεις μετα την κατασταση
αφου εκανες καμακι. Ειναι λιγες οι φορες που πρεπει να εισαι 100% ειλικρινης
στο καμακι γιατι αφενος η αλλη δεν σε ξερει και απο χθες ωστε να μπορει να το δεχτει και αφετερου
γιατι δεν θα δουλεψει απο τοσο νωρις για πολλους αλλους λογους. 100% ειλικρινια ειναι
"Ελα , σημερα ηθελα να γνωρισω μια κοπελα και ειπα να σε επιλεξω και επισης θελω να μου δωσεις το κινητο σου για να βγουμε αλλα οχι φιλικα δεν θελω να σου δωσω αυτη την εντυπωση" => Χ
δεν το λες αυτο με την μια.

Αρχικα απλα πιανεις μια επαφη και μετα το ξεκαθαριζεις... μετα απο μια βδομαδα που της λες να βγειτε
ή μετα απο 2-3 μερες αποκλειεται να μην εχει μπει στο νοημα.
Δεν υπαρχει χασιμο χρονου οταν ενεργεις... οταν εισαι σε αδρανεια χανεις χρονο.

τελοσπαντων ο καθενας εχει τις δικες του τεχνικες
καλα δεν ειπα να πεις και στην αλλη ''καυλωσα με το που σε ειδα και ηρθα να σου μιλησω΄΄
αλλα δεν θελω να ανοιγω νταραβερια για βιβλια και μετα να παιρνω το βιβλιο για λογους ευγενειας και να μενω με το πουλι στο χερι
θελω η καθεμια να πιανει το νοημα με την μια ωστε να μην χανω χρονο και να ασχολουμαι αδικα
διακριτικα παντα φυσικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελοσπαντων ο καθενας εχει τις δικες του τεχνικες
καλα δεν ειπα να πεις και στην αλλη ''καυλωσα με το που σε ειδα και ηρθα να σου μιλησω΄΄
αλλα δεν θελω να ανοιγω νταραβερια για βιβλια και μετα να παιρνω το βιβλιο για λογους ευγενειας και να μενω με το πουλι στο χερι
θελω η καθεμια να πιανει το νοημα με την μια ωστε να μην χανω χρονο και να ασχολουμαι αδικα
διακριτικα παντα φυσικα

Τωρα ειλικρινα... εσυ πιστευεις οτι θα μπει η αλλη στην διαδικασια
να σου δωσει μσν... να σε κανει ΑΝΤ στο μσν... να μπαινει ον - λαιν για να της μιλας
να δωσει μετα απο εκει και κινητο , να μιλατε και στο κινητο (ολα αυτα μεσα σε μια βδομαδα αντε δυο)
μονο και μονο επειδη ενδιαφερεται να προαγει τον Ρίτσο ή Τον Σεφέρη?  :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα θα πω κατι αλλα δεν θα το πω ειρωνικα.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τον χρονο , δεν χανεις κανεναν χρονο... μιλας με μια τυπισσα απλα
οποτε θες και κρινεις σκοπιμο πας και στο μπουρδελο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom