Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ετσι τυπε μου ?
Βρε μπας και σου ξηγιεται το φονικο κλασιμο ?![]()
Κοιτα επειδη τριβεσαι εγω θα σε ξυσω 2 πραγματα να θυμασαι (μαλλον 3)
βασικα υπαρχουν πολυ περισσοτερα πραγματα να σε κραξω μιας και εισαι μεγαλος κακομοιρογλου
αλλα θα περιοριστω σε 2 - 3 βασικα
1. Δεν περιμενω τιποτα καλυτερο απο εναν τυπο ο οποιος εχει φτασει σε σημειο
να φτιαξει γυναικειο κλωνο και να την πεφτει στον εαυτο του. Αυτο και μονο τα λεει ολα
εσυ εισαι επικυνδινος. Κομπλεξ και ανασφαλειες εχουμε ολοι αλλα εσυ ξεπερνας κατα πολυ
τον μεσο ορο.
2. Εσυ μου γλειφοσουν στα πι εμ παλαιοτερα να βγουμε για καφε και για κανα ποτακι.
Ησουν ατυχος ομως γιατι επεσες σε τυπο που δεν ειναι παρηγορήτρα. Τραβα βγες με καναν ομοιο
3. Οταν γραφεις κριτικες.. ηλιθιε. Δεν μας ενδιαφερει ουτε αν η τσατσα σε ειδε καταφρονεμενο ανθρωπο
ουτε αν η πουτανα σου θυμισε οτι ειχες μαζι σου το βαλιτσακι με τις καταθεσεις και τις λοιπες παπαριες
και τις εισπραξεις χρονων και ετρεξε να στο φερει επειδη το ξεχασες (ω θεε μου τι συγκινητικες στιγμες).
Επισης δεν μας ενδιαφερει ουτε αν καποια στραβη πουτανα σε ειπε ομορφο (πραγμα το οποιο δεν πιστευω) μαλλον θα ειχες παει μεθυσμενος και θα εβλεπες παραισθησεις , ουτε μας ενδιαφερει αν δεν θα ξαναπας ουτε τιποτα... μας ενδιαφερουν οι ΚΡΙΤΙΚΕΣ
σοοοο αν δεν μπορεις να γραφεις επειδη εισαι ΞΑΝΘΑΧΟΥΧΑΣ μην μπαινεις στον κοπο να γεμιζεις με αχρηστα δεδομενα τον σκληρο του σερβερ .
Αντε γεια χαζοβιολη Ξανθαχουχα και μην ασχοληθεις ξανα με την παρτη μου μην με ξαναπαραθεσεις ποτε ουτε αυτες τις βλακειες περι σχεσεων και τις παπαριες που γραφεις. Αντε γεια καταφρονεμενε ξανθαχουχα
p.s Χαιρετισματα στην Αγγελικουλα.