Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ετσι τυπε μου ?

Βρε μπας και σου ξηγιεται το φονικο κλασιμο ? :think:

Κοιτα επειδη τριβεσαι εγω θα σε ξυσω  2 πραγματα να θυμασαι (μαλλον 3)
βασικα υπαρχουν πολυ περισσοτερα πραγματα να σε κραξω μιας και εισαι μεγαλος κακομοιρογλου
αλλα θα περιοριστω σε 2 - 3 βασικα

1. Δεν περιμενω τιποτα καλυτερο απο εναν τυπο ο οποιος εχει φτασει σε σημειο
να φτιαξει γυναικειο κλωνο και να την πεφτει στον εαυτο του. Αυτο και μονο τα λεει ολα
εσυ  εισαι επικυνδινος. Κομπλεξ και ανασφαλειες εχουμε ολοι αλλα εσυ ξεπερνας κατα πολυ
τον μεσο ορο.

2. Εσυ μου γλειφοσουν στα πι εμ παλαιοτερα να βγουμε για καφε και για κανα ποτακι.
Ησουν ατυχος ομως γιατι επεσες σε τυπο που δεν ειναι παρηγορήτρα. Τραβα βγες με καναν ομοιο

3. Οταν γραφεις κριτικες.. ηλιθιε. Δεν μας ενδιαφερει ουτε αν η τσατσα σε ειδε καταφρονεμενο ανθρωπο
ουτε αν η πουτανα σου θυμισε οτι ειχες μαζι σου το βαλιτσακι με τις καταθεσεις και τις λοιπες παπαριες
και τις εισπραξεις χρονων και ετρεξε να στο φερει επειδη το ξεχασες (ω θεε μου τι συγκινητικες στιγμες).
Επισης δεν μας ενδιαφερει ουτε αν καποια στραβη πουτανα σε ειπε ομορφο (πραγμα το οποιο δεν πιστευω) μαλλον θα ειχες παει μεθυσμενος και θα εβλεπες παραισθησεις , ουτε μας ενδιαφερει αν δεν θα ξαναπας ουτε τιποτα... μας ενδιαφερουν οι ΚΡΙΤΙΚΕΣ
σοοοο αν δεν μπορεις να γραφεις επειδη εισαι ΞΑΝΘΑΧΟΥΧΑΣ μην μπαινεις στον κοπο να γεμιζεις με αχρηστα δεδομενα τον σκληρο του σερβερ .

Αντε γεια χαζοβιολη Ξανθαχουχα και μην ασχοληθεις ξανα με την παρτη μου μην με ξαναπαραθεσεις ποτε ουτε αυτες τις βλακειες περι σχεσεων και τις παπαριες που γραφεις. Αντε γεια καταφρονεμενε ξανθαχουχα

p.s Χαιρετισματα στην Αγγελικουλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κοιτα επειδη τριβεσαι εγω θα σε ξυσω  2 πραγματα να θυμασαι (μαλλον 3)
βασικα υπαρχουν πολυ περισσοτερα πραγματα να σε κραξω μιας και εισαι μεγαλος κακομοιρογλου

να φτιαξει γυναικειο κλωνο και να την πεφτει στον εαυτο του. Αυτο και μονο τα λεει ολα
εσυ  εισαι επικυνδινος. Κομπλεξ και ανασφαλειες εχουμε ολοι αλλα εσυ ξεπερνας κατα πολυ
τον μεσο ορο.

2. Εσυ μου γλειφοσουν στα πι εμ παλαιοτερα να βγουμε για καφε και για κανα ποτακι.
Ησουν ατυχος ομως γιατι επεσες σε τυπο που δεν ειναι παρηγορήτρα. Τραβα βγες με καναν ομοιο

3. Οταν γραφεις κριτικες.. ηλιθιε. Δεν μας ενδιαφερει ουτε αν η τσατσα σε ειδε καταφρονεμενο ανθρωπο
ουτε αν η πουτανα σου θυμισε οτι ειχες μαζι σου το βαλιτσακι με τις καταθεσεις και τις λοιπες παπαριες
και τις εισπραξεις χρονων και ετρεξε να στο φερει επειδη το ξεχασες (ω θεε μου τι συγκινητικες στιγμες).
Επισης δεν μας ενδιαφερει ουτε αν καποια στραβη πουτανα σε ειπε ομορφο (πραγμα το οποιο δεν πιστευω) μαλλον θα ειχες παει μεθυσμενος και θα εβλεπες παραισθησεις , ουτε μας ενδιαφερει αν δεν θα ξαναπας ουτε τιποτα... μας ενδιαφερουν οι ΚΡΙΤΙΚΕΣ
σοοοο αν δεν μπορεις να γραφεις επειδη εισαι ΞΑΝΘΑΧΟΥΧΑΣ μην μπαινεις στον κοπο να γεμιζεις με αχρηστα δεδομενα τον σκληρο του σερβερ .

Αντε γεια χαζοβιολη Ξανθαχουχα και μην ασχοληθεις ξανα με την παρτη μου μην με ξαναπαραθεσεις ποτε ουτε αυτες τις βλακειες περι σχεσεων και τις παπαριες που γραφεις. Αντε γεια καταφρονεμενε ξανθαχουχα

τυπε για το 1
δηλαδη τι ελεγε η κλωνοαγγελικουλα στον αχαχουχα?

2 επαιξε τετοιο σκηνικο δικε μου? :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοιτα επειδη τριβεσαι εγω θα σε ξυσω  2 πραγματα να θυμασαι (μαλλον 3)

εσυ  εισαι επικυνδινος. Κομπλεξ και ανασφαλειες εχουμε ολοι αλλα εσυ ξεπερνας κατα πολυ
τον μεσο ορο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικα με την ιερη κατσικα δεν μας ειπες τι εγινε..... Αυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης !!!!!  :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
^^^^^^^^
a97051_g030_1.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε για το 1
δηλαδη τι ελεγε η κλωνοαγγελικουλα στον αχαχουχα?

2 επαιξε τετοιο σκηνικο δικε μου? :2funny:

To 1o to ξερει καλα ο εκτορ γιατι εκεινος τον εκραζε
μαζι με τους αλλους. Απο εκει το ειδα και εγω.

Οσο για το 2ο ναι φυσικα και επαιξε... αλλα ο αχαχουχας
και ο καθε αχαχουχας του κοσμου εχουν παρεξηγησει καποια πραγματα
δεν μπορω εγω να χανω τον χρονο μου με τυπους που δεν.... κανουν
ειπαμε και χθες μερικα πραγματα αμα θελει τα δεχεται αμα δεν θελει δεν τα δεχεται
αλλα με προσωπικη του ευθυνη ο καθενας. Που σημαινει οτι γενικα συμβαινουν αλλα εσυ προσωπικα
μπορεις να κλεισεις τα ματια σε αυτα και να λες οτι δεν συμβαινουν.

Ειναι τελειως ηλιθιο να δινω πληροφοριες και να μοιραζομαι που εγω εκτεθηκα για να τις μαθω
σε συγκριση με τον καθε πουστη που περιμενει στον καναπε του και το μονο που ξερει ειναι να ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ
και να πεταγεται μετα και ο καθε αχαχουχας που ζητημα αν εχει μιλησει ποτε στην ζωη του και να κοροιδευει
και αυτος ειναι ηλιθιος που το κανει αυτο επειδη το παιδι δεν εχει πειρα και δεν ξερει
αλλα και εγω που καθομαι και μοιραζομαι πληροφοριες με ηλιθιους και αυτο ειναι το ευχαριστω.

Εχω κοψει και στους υπολογιστες τα πολλα πολλα με εξαιρεση ενα θρεντ προχθες...
θα κοπουν τα παλια γιατι βλεπω οτι ορισμενοι δεν αξιζουν να μοιραζεσαι πληροφοριες μαζι τους.  

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συνεχειας λογυδριον......  :grin:

Μην εισαι κοροιδο βρε συ.... να τους χρεωνεις για τον κοπο σου ....
τοσες ωρες να γραφεις τσαμπα δεν λεει .... εργατοωρες ειναι αυτες.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω δεν ειμαι αχαχουχας να ψαχνω γκομενα απο το ιντερνετ
και μετα να λεω οτι αυτα ειναι μαλακιες και να μπαινω κοσμοπολιταν
και να το παιζω Gamer!

Δεν εχω ανταλαξει με καμια ΜΣΝ απο εδω μεσα και ουτε προκειται.
Μπηκα να μοιραστω καποιες πληροφοριες και αυτο ηταν ολο.
Αλλα υπάρχουν πολλα κενα στην νοοτροπια απο οσο βλεπω και τελικα ισως ειναι καλυτερο ορισμενοι
που κοροιδευουν να μεινουν στον υπολογιστη τους και να ψαξουν απο το ιντερνετ.
Παρολαυτα οποιος δεν εχει πειρα και δεν εχει δοκιμασει πανω απο 10 φορες καλο θα ηταν να μην μιλαει γιατι δεν ξερει
δεν εχει ιδεα. Αλλο τι νομιζει οτι ξερει και αλλο τι πραγματικα ισχυει εκει εξω. Τελος εδω  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Συνεχειας λογυδριον......  :grin:

Μην εισαι κοροιδο βρε συ.... να τους χρεωνεις για τον κοπο σου ....
τοσες ωρες να γραφεις τσαμπα δεν λεει .... εργατοωρες ειναι αυτες.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαπητε σε αλλες χωρες και σε αλλα σαιτ πληρωνεσαι κανονικα για να δινεις τις συμβουλες σου.
Αλλα μιας και εισαι αξεστος παντελως και δεν εχεις γνωρισει τιποτε αλλο περα απο
τα 10 χιλιομετρα του σπιτιου σου ειναι λογικο να κοροιδευεις . Οι περισσοτεροι
κοροιδευουν εδω τα παντα και τα θεωρουν δεδομενα για αυτο και καταληξαμε σε καθεστως ΤΡΟΙΚΑΣ
επειδη ειμασταν κακομαθημενοι και θεωρουσαμε δεδομενα πραγματα που δεν ηταν σταματα να κοροιδευεις
λοιπον γιατι ακομη δεν εχεις δει τιποτα.

Και να σου πω δεν ειμαι και υποχρεωμενος να δινω στο ετσι τις συμβουλες μου (αλλο αν το κανω)
να κοψεις το λαιμο σου να τα μαθεις μονος σου. Τοτε θα τα εκτιμησεις και περισσοτερο
αγγελικοξανθαχουχα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγω δεν ειμαι αχαχουχας να ψαχνω γκομενα απο το ιντερνετ
και μετα να λεω οτι αυτα ειναι μαλακιες και να μπαινω κοσμοπολιταν
και να το παιζω Gamer!

Δεν εχω ανταλαξει με καμια ΜΣΝ απο εδω μεσα και ουτε προκειται.
Μπηκα να μοιραστω καποιες πληροφοριες και αυτο ηταν ολο.
Αλλα υπάρχουν πολλα κενα στην νοοτροπια απο οσο βλεπω και τελικα ισως ειναι καλυτερο ορισμενοι
που κοροιδευουν να μεινουν στον υπολογιστη τους και να ψαξουν απο το ιντερνετ.
Παρολαυτα οποιος δεν εχει πειρα και δεν εχει δοκιμασει πανω απο 10 φορες καλο θα ηταν να μην μιλαει γιατι δεν ξερει
δεν εχει ιδεα. Αλλο τι νομιζει οτι ξερει και αλλο τι πραγματικα ισχυει εκει εξω. Τελος εδω  
Ειμαι απειρος και λοιπον ?
Δεν σπαω τα καρυδια κανενος, οπως εσυ συνεχως για τις γυναικες - κοπελες - κτλ κτλ.....
Ουτε εχω την μανια σου για τις επαγγελματιες, απορριπτωντας κατι αληθινο και πραγματικο.....

Δεν μπηκα στο νετ για να μπουμπουνησω καμια..... Ουτε θελησα γκομενα απο το νετ....
Και γκομενα απο εδω .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλα πραγματα επιδιωξα, μεχρι που ειδα πραγματα και καταστασεις, οπως μου τα ειχαν περιγραψει αλλοι.....
Και βγηκαν αληθινοι σε οτι μου ειχαν πει !!!!!

Τωρα οπως εχω δηλωσει επαννελλημενως... δεν επιδιωκω τιποτα ....
ΠΛΑΚΑ, ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αγαπητε σε αλλες χωρες και σε αλλα σαιτ πληρωνεσαι κανονικα για να δινεις τις συμβουλες σου.
Αλλα μιας και εισαι αξεστος παντελως και δεν εχεις γνωρισει τιποτε αλλο περα απο
τα 10 χιλιομετρα του σπιτιου σου ειναι λογικο να κοροιδευεις . Οι περισσοτεροι
κοροιδευουν εδω τα παντα και τα θεωρουν δεδομενα για αυτο και καταληξαμε σε καθεστως ΤΡΟΙΚΑΣ
επειδη ειμασταν κακομαθημενοι και θεωρουσαμε δεδομενα πραγματα που δεν ηταν σταματα να κοροιδευεις
λοιπον γιατι ακομη δεν εχεις δει τιποτα.

Και να σου πω δεν ειμαι και υποχρεωμενος να δινω στο ετσι τις συμβουλες μου (αλλο αν το κανω)
να κοψεις το λαιμο σου να τα μαθεις μονος σου. Τοτε θα τα εκτιμησεις και περισσοτερο
αγγελικοξανθαχουχα
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Mην τσακωνεστε για δαυτεs ρε παιδια.....Ειπαμε  ειναι οντα αυτοτελη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαζος τελειως ρε φιλε...

αλλα του λες και αλλα καταλαβαινει.

"Δεν σπαω τα καρυδια κανενος"  && "ειμαι απειρος και λοιπον?"

'Η Μαθε ή βουλωσε το τοτε ρε φιλε. Αλλοι που δεν ενδιαφερονται δεν μπηκαν καν
στον κοπο να σχολιασουν.

Εχεις προβλημα στην Κατανοηση αυτου που διαβαζεις?  :-

Παραιτουμαι... ειναι της μοιρας σου να μεινεις ετσι.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι σε υποχρεωσα εγω ρε διανοητικα καθυστερημενε
να διαβασεις αυτα που γραφω?

Τωρα καταλαβαινω γιατι σε βριζουν και σε κραζουν
εισαι τελειως μαλακας ρε φιλε... τερμα μαλακας εκτος συναγωνισμου
περνας και τον αβραμη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Mην τσακωνεστε για δαυτεs ρε παιδια.....Ειπαμε  ειναι οντα αυτοτελη
Σιγα μην τσακωθω για οποιαδηποτε περαν της μητερας μου....

Απλα μια διαφωνια που πρεπει να διευθετηθει....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατι σε υποχρεωσα εγω ρε διανοητικα καθυστερημενε
να διαβασεις αυτα που γραφω?

Τωρα καταλαβαινω γιατι σε βριζουν και σε κραζουν
εισαι τελειως μαλακας ρε φιλε... τερμα μαλακας εκτος συναγωνισμου
περνας και τον αβραμη
Ρε ασε τις μπουρδες και λεγε τι εκανες με την κατσικα ....
Μπας και σε εκλασε κι αυτη ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε ασε τις μπουρδες και λεγε τι εκανες με την κατσικα ....
Μπας και σε εκλασε κι αυτη ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε αντε γαμησου σκατο κομπλεξικε.
Βραζεις απο μεσα σου και γουσταρω.
Γουσταρω να ζηλευουν οι ανικανοι που επειδη
οι ιδιοι ειναι ανικανοι χαλιουνται που και ολοι οι αλλοι δεν ειναι.
Συνεχισε να βραζεις ενω προσπαθεις να δειξεις
οτι εισαι χαλαρος και αυτο ακομη με αποτυχημενο τροπο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε αντε γαμησου σκατο κομπλεξικε.
Βραζεις απο μεσα σου και γουσταρω.
Γουσταρω να ζηλευουν οι ανικανοι που επειδη
οι ιδιοι ειναι ανικανοι θελουν και ολοι οι αλλοι να ειναι.
Συνεχισε να βραζεις ενω προσπαθεις να δειξεις
οτι εισαι χαλαρος και αυτο ακομη με αποτυχημενο τροπο.
ουτε η κατσικα ρε ? :o :o :o

Με τοσες σπουδες και μαστερ στην χυλοπιτιαση ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα γιατι αρπαζεσαι και βριζεις ετσι ?....  ααααααα  με απογοητευεις τα μαλα :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ουτε η κατσικα ρε ? :o :o :o

Με τοσες σπουδες και μαστερ στην χυλοπιτιαση ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα γιατι αρπαζεσαι και βριζεις ετσι ?....  ααααααα  με απογοητευεις τα μαλα :S

α μαλιστα ενοχλησαν και οι σπουδες τωρα.
Φιλε εσυ εισαι επικυνδινα ματαιοδοξος... ο θεος να σε βοηθησει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
α μαλιστα ενοχλησαν και οι σπουδες τωρα.
Φιλε εσυ εισαι επικυνδινα ματαιοδοξος... ο θεος να σε βοηθησει.
δωσε μαθηματα μεγαλε .......
δωσε συμβουλες για καμακι .......
πως οπλιζουν και πως χτυπουν το γκομενετο ?

δωσε τα φωτα σου μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom