Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα ειλικρινα... εσυ πιστευεις οτι θα μπει η αλλη στην διαδικασια
να σου δωσει μσν... να σε κανει ΑΝΤ στο μσν... να μπαινει ον - λαιν για να της μιλας
να δωσει μετα απο εκει και κινητο , να μιλατε και στο κινητο (ολα αυτα μεσα σε μια βδομαδα αντε δυο)
μονο και μονο επειδη ενδιαφερεται να προαγει τον Ρίτσο ή Τον Σεφέρη?  :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα θα πω κατι αλλα δεν θα το πω ειρωνικα.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τον χρονο , δεν χανεις κανεναν χρονο... μιλας με μια τυπισσα απλα
οποτε θες και κρινεις σκοπιμο πας και στο μπουρδελο.

νταξει, αν η κοπελα μετα δειξει αυτα που λες εκμεταλλευομενη την προφαση γνωριμιας οκ

αλλα υπαρχουν και καποιες που εκμεταλευονται αυτα τα προσχηματα και μετα για λογους ευγενειας μενουν στο προσχημα (να παρε το βιβλιο που ηθελες) κλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νταξει, αν η κοπελα μετα δειξει αυτα που λες εκμεταλλευομενη την προφαση γνωριμιας οκ

αλλα υπαρχουν και καποιες που εκμεταλευονται αυτα τα προσχηματα και μετα για λογους ευγενειας μενουν στο προσχημα (να παρε το βιβλιο που ηθελες) κλπ

Ε οκ παρτο.. κρατα το σπιτι σου και μην το διαβασεις.
Αντι να πηδηξεις αυτην , σιγουρα θα πηδηξεις καποια φιλη της μετα
χαχαχαχαχα μπαινεις σε κυκλο ρε φιλε... τωρα εισαι σε κυκλο? Οχι.
Ε αυτο ειναι το προβλημα σου. Κοιτα ειναι λαθος αυτος ο χειρισμος
στο λεω γιατι και εγω παλαιοτερα ημουν αποτομος και εκοβα.
Και τελικα εγω την επαθα. Δεν εχασαν κατι αυτες φιλε... δεν εχασαν το κελεπουρι  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κρατα την γνωριμια και ποτε δεν ξερεις.
Δεν παει χαμενο το καμακι... βασικα ειναι ελαχιστες οι φορες
που ενω εχεις κανει ΚΑΛΟ και σωστο καμακι... δεν εχεις κερδισει εστω και κατι.
Μην ακουτε μαλακιες πανε και λενε μαλακιες στις γκομενες και τις ξενερωνουν για αυτο.
Γιατι στις μπουρδελοτσαρκες που θα κανεις κερδιζεις παντα? ασε ρε
Πρεπει να ριξεις 5 20αρικα για να πεις οτι ευχαριστηθηκες πραγματικα στο 1.
ετσι ειναι η στατιστικη παιδια... ετσι ειναι η ζωη.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τωρα ειλικρινα... εσυ πιστευεις οτι θα μπει η αλλη στην διαδικασια
να σου δωσει μσν... να σε κανει ΑΝΤ στο μσν... να μπαινει ον - λαιν για να της μιλας
να δωσει μετα απο εκει και κινητο , να μιλατε και στο κινητο (ολα αυτα μεσα σε μια βδομαδα αντε δυο)
μονο και μονο επειδη ενδιαφερεται να προαγει τον Ρίτσο ή Τον Σεφέρη?  :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα θα πω κατι αλλα δεν θα το πω ειρωνικα.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τον χρονο , δεν χανεις κανεναν χρονο... μιλας με μια τυπισσα απλα
οποτε θες και κρινεις σκοπιμο πας και στο μπουρδελο.

σιγα ρε πολλες δινουν κινητο σε κλαμπακια για να σε ξεφορτωθουν κ μετα αν στειλεις μνμ δεν απαντανε η στο τηλ κανουν τις κινεζες

καλα για φεις δεν το συζητω το καθε ασχετο ανταρουν απλα επειδη ειχε καλη φωτογραφια η ειχαν μουτουαλ φρεντ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγα ρε πολλες δινουν κινητο σε κλαμπακια για να σε ξεφορτωθουν κ μετα αν στειλεις μνμ δεν απαντανε η στο τηλ κανουν τις κινεζες

καλα για φεις δεν το συζητω το καθε ασχετο ανταρουν απλα επειδη ειχε καλη φωτογραφια η ειχαν μουτουαλ φρεντ

τι να σου πω ρε φιλε... εγω κανω οποτε εχω ορεξη
δεν με νοιαζει η αλλη αν θα κανει κινεζα αν θα μου κατσει
αν αν αν αν... τι να σου πω μην το κανεις τοτε. Θα σου βρουμε εσενα μια
που δεν θες να χανεις και χρονο... και θα στην φερουμε με ανοιχτα τα ποδια να την γαμησεις  :2funny: :2funny: :2funny:

παιδια δεν γινεται ετσι δουλεια τοση ωρα συζηταμε και για καθε λυση μου βρισκετε προβλημα
ενω θα επρεπε για καθε προβλημα να βρισκετε λυση... δεν ειναι επαρση αν σας πω πως θελετε πολυ δουλεια ακομη
για να φτιαξετε τον χαρακτηρα σας προτου απαιτησετε πως πρεπει να εχετε καλη γκομενα.
Ουτε επαρση ειναι αυτο ουτε αγενεια... ειναι απλα η πραγματικοτητα.

Τι ειναι αυτα?  τελοςπαντων ο καθενας οπως νομιζει απλα το σκεφτεστε πολυ λαθος το ολο θεμα
και για αυτο δεν υπαρχει και αποτελεσμα...

τελειως ρεαλιστικα ειναι σχεδον αδυνατο να σκεφτεσαι κατι σωστα και να μην εχεις αποτελεσμα ειναι
βασικα αξιωματα λογικης αυτα

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ε οκ παρτο.. κρατα το σπιτι σου και μην το διαβασεις.
Αντι να πηδηξεις αυτην , σιγουρα θα πηδηξεις καποια φιλη της μετα
χαχαχαχαχα μπαινεις σε κυκλο ρε φιλε... τωρα εισαι σε κυκλο? Οχι.
Ε αυτο ειναι το προβλημα σου. Κοιτα ειναι λαθος αυτος ο χειρισμος
στο λεω γιατι και εγω παλαιοτερα ημουν αποτομος και εκοβα.
Και τελικα εγω την επαθα. Δεν εχασαν κατι αυτες φιλε... δεν εχασαν το κελεπουρι  :2funny: :2funny:
Το ίδιο λάθος κάνω κι εγώ, έχω 2-3-5 φίλους και ΟΧΙ ΠΑΡΕΑ. Και το ίδιο γίνεται με τις γκόμενες και τώρα αν ανοίξω το κινητό μου θα βρω 2 κοπέλες που μπορώ να μιλήσω, η μία έγγυος, γυναίκα φίλου μου, και την άλλη τη βλέπω 2 φορές το χρόνο...

Εχω κόψει με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ και το βλέπω τώρα...

Επισκέπτης
Τα στυλ της παρεας "Το παιζω περηφανος και περιμενω τον φιλο να ξανα κανονισει να ξαναβγουμε για να κανω μια γαμημενη κινηση να παρω ενα γαμημενο κινητο" ξεχαστε τα !!!!! 
πωπω τελικα τις σιχαινομαι τις κοινες παρεες για να βρω γκομενα... ΙΑΚΣ ξερναω...ιουυυυυ

Ωστόσο ,
ο "μέσος" έλληνας
(μαλάκας έλληνας θα έλεγα εγώ)
έτσι λειτουργεί.
Μπουρδελάκι και μαλακία μέχρι κάποια ηλικία,
ξεροστάλιασμα σε παρέες
κάποια στιγμή γνωρίζει κάποια
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΙ-ΜΕΤΡΙΑ
από παρέα
κάνει σχέση ετών
και τελικά παντρεύεται.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ωστόσο ,
ο "μέσος" έλληνας
(μαλάκας έλληνας θα έλεγα εγώ)
έτσι λειτουργεί.
Μπουρδελάκι και μαλακία μέχρι κάποια ηλικία,
ξεροστάλιασμα σε παρέες
κάποια στιγμή γνωρίζει κάποια
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΙ-ΜΕΤΡΙΑ
από παρέα
κάνει σχέση ετών
και τελικά παντρεύεται.
παιζει να μην υπαρχει ουτε ενας τετοιος ελληνας...

toympa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
14
Πόντοι
6
Γουστάρει … κέρατο !!

Γνωρίζω ένα τρελό νέτο, η οποία έτυχε να είναι συνάδελφος στο αντικείμενό μου. Με τη διαφορά ότι εγώ δούλευα ήδη πάνω στο αντικείμενο κι αυτή ήταν 2ο έτος στη σχολή. 20άρα, μελαχρινό, απίστευτο σώμα.
Κανονίσαμε λοιπόν έναν καφέ, στο δεύτερο έκατσε η φάση. Από εκεί και πέρα όμως είδα ότι η γκόμενα ήταν τελείως στην κοσμάρα της. Έπαιρνα τηλ. και δεν το σήκωνε. Μου το έπαιζε Κινέζα. Έστελνε κανένα μήνυμα 4 ώρες μετά την κλήση να μου πει “Τι κάνεις?” Δηλαδή πούλαγε τρέλα κανονικά! Εγώ την έκοψα ότι ή θα ήτανε με κάποιον ή δεν θα γούσταρε πολλά πολλά. Πήγα με τα νερά της λοιπόν και δεν πολυασχολιόμουν με τηλ και μηνύματα για να μην την…”ζορίσω”.

Περνάει καμιά εβδομάδα που βγαίναμε αραιά και δεν είχε μπει το γκολ. Ήθελε λοιπόν τότε να την γυρίσω σπίτι, οπότε της είπα πριν την γυρίσω να πάμε κάπου με το αμάξι να φασωθούμε. Ε με τα πολλά βρίσκω ένα καλό μέρος και πηδιόμαστε στο αμάξι στα γρήγορα. Έφαγα καλά. Τις επόμενες φορές όμως  βγήκαμε με παρέα κι όταν ήταν να κανονίσουμε μόνοι πάντα το ανέβαλε. Ώσπου έρχεται μια μέρα που είπαμε να βγούμε οι δυο μας για καφέ, ήθελε λέει να μιλήσουμε. Επειδή την είχα κόψει την φάση ότι δεν θα βάλω σύρτη 2η φορά, το κάνω αλλιώς. Της είπα “να περάσουμε λίγο απ’ το σπίτι να πάρω ένα CD για το αμάξι που είχα ξεχάσει”. Με τα πολλά μπαίνει κι αυτή στο σπίτι να το δει (έτσι μωρή περίεργη) κι όποιος μπαίνει μέσα την πετάω στο κρεβάτι και της…πετάω και τα μάτια έξω δυο φορές. Το νέτο ήτανε αστέρι, δεν το συζητάω.

Τελικά πως εξελίχθηκε η φάση; Συνέχισε τα φτυσίματα. Όλο δε μπορούσε και δε μπορούσε, ώσπου σε κάποια φάση μου στέλνει SMS και μου ξεφουρνίζει το μυθικό:
“Ξέρεις, είμαι με ένα παιδί εδώ και ένα χρόνο και απλά θέλω να διασκεδάζω. Είχα εσένα, τώρα βρήκα έναν άλλο καινούργιο. Γενικά μέχρι να παντρευτώ θέλω να δοκιμάζω πολλές εμπειρίες”.

Είπαμε ρε κορίτσι μου! Να πηδηχτείς, δεν διαφωνώ. Αλλά όχι και με τη μισή Αθήνα! Το παιδάκι λυπήθηκα μόνο που θα τον είχε κάνει κερατά με τόσους που είχε πάει.

Σε όσες κι αν έχω πει την παραπάνω ιστορία δεν πιστεύουν στα αυτιά τους. Λένε μάλιστα πως “Είναι το αντίστοιχο που κάνετε εσείς οι άντρες”. Σίγουρα περισσότερο οι άντρες κάνουν κάτι τέτοια. Απλά ήθελα να το αναφέρω ως ιστορία για να δείτε ότι οι εποχές άλλαξαν.

Και στην τελική γιατί ξέκοψε το κορίτσι; Μάλλον δεν προλάβαινε όλη την πελατεία. Αν μας κράταγε όλους όμως καλά θα πέρναγε.

[URL unfurl="true"]http://okokoras.gr/2011/10/03/%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf/[/url]

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
μαλακιες

η οπως ελεγε κι ο Βρουσ you should be like water

να προσαρμοζεσαι αναλογα στις περιστασεις

ολολκληροι ψωλαραδες και καθεστε/μαστε και ασχολουμαστε και προβληματιζομαστε "γιατι αυτο" και "γιατι εκεινο" και "ακου τι μου ειπε" και "ακου τι εκανε η καριολα"

ΡΕ ΣΕΙΣ τι ειστε ρε μουνιτσες ειστε, εδω ειμαστε κομαντα ρε φλωροι! (ατακα του εκπαιδευτη  :2funny: )

Ζουμε μια τρελα γαμημενη αγχωτικη ζωη και καθεστε και προβληματιζεστε για το μουνι της καθε μιανης

αν μας ετυχαν καριολες να το ξεπερασουμε , αν συμπεριφερθηκαμε εμεις σαν μαλακες να ωριμασουμε, αλλα δε θελω μαλακοσυμπεριφορες

στα παπαρια μας ολα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

αγκαλιαστε το ζεν "ΡΕ Κομαντα θα λιωσετε ρε μουνιτσες και θα βγειτε αντρες"

οπως ελεγε και ο Ταυλερ "αμα χασεις τα παντα εισαι ετοιμος να κανεις οτιδηποτε"
σταματα να σκεφτεσαι και απλα πραξε

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ορισμένα τιπς για να διορθωθείτε ρε αδερφέ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το ίδιο λάθος κάνω κι εγώ, έχω 2-3-5 φίλους και ΟΧΙ ΠΑΡΕΑ.

Kαλα ρε συ μιλας σοβαρα, το θεωρεις αυτο λαθος? Δηλαδη θα επρεπε να κανεις παρεες με ατομα που δε γουσταρεις μηπως κι ετσι πηδηξεις? Καλυτερα να μην πηδηξω ποτε! Ετσι, να κανετε λυκοφιλιες και μετα να διατυμπανιζετε αξιωματικα οτι δεν υπαρχει φιλια και να κλαιγεστε που δεν εχετε εναν ανθρωπο να πειτε δυο κουβεντες  :s&m_3:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως τώρα με την κρίση βλέπω να παίζει πολύ το μάτι των Ελληνίδων.Βέβαια με τις Σλαύες υπάρχει βασιλική οδός σιγά τώρα μην ασχοληθούμε,αλλά καμιά φορά καλές είναι οι Ελληνίδες για εξάσκηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom