kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εχο κερο να φαο κε τα εχο μπεδεψι,ικονομικι κρισι λεη η μαμα -καθε μετρα πατατεσ βραστε κε κοτο τρομε σπιτιαυτο που λες είναι το παστιτσιο.....
εχο κερο να φαο κε τα εχο μπεδεψι,ικονομικι κρισι λεη η μαμα -καθε μετρα πατατεσ βραστε κε κοτο τρομε σπιτιαυτο που λες είναι το παστιτσιο.....
καλε κιριε καντε μου μια μετα να καταλαβο κε εγο;Πρέπει να παίζει μακροεντολή στο Word με αλλεπάλληλες αντικαταστάσεις...
Δεν συμφερει...Ειναι ακριβα και τα επαιρνα με τιs κουτεs
Τωρα πηρα την σφουγγαριστρα Vileda και ξενοιασα
εσι δε με εχι κερασι τιποτα,αντε κσιλοσου πιναο!Καλή σας εσπέρα φίλτατε.
Δεν μου λέτε... Αποδίδει; Γιατί για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν να αγοράσω ηλεκτρική.
Καλή σας εσπέρα φίλτατε.
Δεν μου λέτε... Αποδίδει; Γιατί για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν να αγοράσω ηλεκτρική.
εχο κερο να φαο κε τα εχο μπεδεψι,ικονομικι κρισι λεη η μαμα -καθε μετρα πατατεσ βραστε κε κοτο τρομε σπιτι
ΕΣΥ είσαι πλούσιος ωρε !!!!!εχο κερο να φαο κε τα εχο μπεδεψι,ικονομικι κρισι λεη η μαμα -καθε μετρα πατατεσ βραστε κε κοτο τρομε σπιτι
ποσο κανοιυν η ελιες στι λαικι κσερις,πιο πολι απο το κοτο που περνο χοντρικι απο το βοκτασΕΣΥ είσαι πλούσιος ωρε !!!!!
Εγω τρώω ψωμί κι ελιές και που και που καμία ντομάτα.....
καλε κιριε καντε μου μια μετα να καταλαβο κε εγο;
ναι αλλα ποσες κατεβαζω ξερεις ?ποσο κανοιυν η ελιες στι λαικι κσερις,πιο πολι απο το κοτο που περνο χοντρικι απο το βοκτασ
Πρέπει να παίζει μακροεντολή στο Word με αλλεπάλληλες αντικαταστάσεις...
ναι αλλα ποσες κατεβαζω ξερεις ?
5 ελιες μια φέτα ´´ψωμί´ και τελος
εσι δε με εχι κερασι τιποτα,αντε κσιλοσου πιναο!
Αποδιδει..........Μετα ξαναβγαινω εξω κι εχω μαγουλο βερυκοκο, ρικο ρικο ρικοκο
προσπαθο να μαθο να γινο χακερ αλα δε τα καταφερνοΝα τα πετάς σε Word και να πατάς ένα πλήκτρο όπου θα έχεις προγραμματίσει να κάνει αντικαταστάσεις.
πχ όλα τα αι με ε, όλα τα ς με σ, όλα τα οι, υ, η, ει με ι, όλα τα ω με ο και ούτω κάθε εξής και μετά τα το πετάς εδώ.
Μπήκες θρούλη;
ισε λεμαργοσ κε αντιηκονομικοσναι αλλα ποσες κατεβαζω ξερεις ?
5 ελιες μια φέτα ´´ψωμί´ και τελος
εγο θελο αστακοκαραβιδρες να φαοΠολύ ευχαρίστως. Περάστε από την Αιδηψό στην οποία και βρίσκομαι για τα ιαματικά μου λουτρά και θα σας προσφέρω ελληνικό καφέ και υποβρύχιο στο καφενείο του κυρ Θόδωρα.
το λες κι έτσι ..... Άνετα !!!5 ριζεs ελιεs?????
Nα την αγορασειs κρυφα , με δοσειs......Εσπασα τον κουμπαρα και λιγο λιγο την αγορασαΠάλι καλά. Με σώσατε φίλτατε. Η σύζυγος βλέπετε με δυσκολία θα μου έδινε χρήματα για να αγοράσω ηλεκτρική. Θα έπερεπε να φυλάω μέρος από το χαρτζηλίκι που μου δίνει για κανένα εξάμηνο.
εγο θελο αστακοκαραβιδρες να φαο
εγο θελο αστακοκαραβιδρες να φαο
Nα την αγορασειs κρυφα , με δοσειs......Εσπασα τον κουμπαρα και λιγο λιγο την αγορασα
Τωρα θα παρω κρανοs , παλι με δοσειs....Ειναι για τιs τσαντιεs
κε αφτο καλο ινε ,κε εγο θελο να με πιασοκολιασουνεΜη, οχι.....Εφαγα μια και μου πιασανε τον κωλο...Οχι οι αστακοι, τα γκαρσονια
α κε νομισα οτι ιστε εφπατριδις οπος ο αρχοντασ μισιτος πουροσΑστακοκαραβίδες; Για ποιόν με περάσατε; Για τον Πάγκαλο;
Για Αστακό δεν ξέρω... αλλά για βίδες (το ζυμαρικό) με λίγο βουτυράκι και μυζήθρα, κάτι θα κάνω.
Nα την αγορασειs κρυφα , με δοσειs......Εσπασα τον κουμπαρα και λιγο λιγο την αγορασα
Τωρα θα παρω κρανοs , παλι με δοσειs....Ειναι για τιs τσαντιεs