Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Να τα πετάς σε Word και να πατάς ένα πλήκτρο όπου θα έχεις προγραμματίσει να κάνει αντικαταστάσεις.

πχ όλα τα αι με ε, όλα τα ς με σ, όλα τα οι, υ, η, ει με ι, όλα τα ω με ο και ούτω κάθε εξής και μετά τα το πετάς εδώ.

Μπήκες θρούλη;
ποσα ξερεις
:rockon: :rockon:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Παιδιά χθες αποφάσισα και γάμησα τελικά την γκόμενα του κολλητού μου.

Φοβερή Ελληνίδα .
Κλασικό παράδειγμα Ελληνίδας που θέλει να τους παίζει όλους.

Μου κουνιόταν αρκετό καιρό και άκουγα από τον κολλητό μου ότι γαμιέται και με άλλους και ότι δεν τον ενδιαφέρει και δεν το πίστευα. Έτσι αποφάσισα και την έβαλα κάτω χθες την τσούλα και την άλλαξα τα φώτα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε η τσούλα ότι θέλει ένα DVD και την είπα ότι θα τις το φέρω κάποια στιγμή ή θα το δώσω στον φίλο της και αυτή μου είπε ότι θα περάσει τώρα να το πάρει από το σπίτι μου γιατί θέλει τώρα να το δει. Μου ήρθε με ένα κοντό σορτσάκι κολλητό και ένα κοντό εφαρμοστό μπλουζάκι και σαγιονάρες. Και όταν την είδα την είπα με υπονοούμενο κοιτώντας την από πάνω ως κάτω , μια που ήρθες δεν κάθεσαι να το δούμε μαζί...

Μα τι τσούλα....Άλλους τους χρησιμοποιεί για τα λεφτά και άλλους για το γαμήσι...

Βαρέθηκα  ... που να κάνεις σχέση με αυτές...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Φοβερή Ελληνίδα .

Μου κουνιόταν αρκετό καιρό και άκουγα από τον κολλητό μου ότι γαμιέται και με άλλους και ότι δεν τον ενδιαφέρει και δεν το πίστευα. Έτσι αποφάσισα και την έβαλα κάτω χθες την τσούλα και την άλλαξα τα φώτα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε η τσούλα ότι θέλει ένα DVD και την είπα ότι θα τις το φέρω κάποια στιγμή ή θα το δώσω στον φίλο της και αυτή μου είπε ότι θα περάσει τώρα να το πάρει από το σπίτι μου γιατί θέλει τώρα να το δει. Μου ήρθε με ένα κοντό σορτσάκι κολλητό και ένα κοντό εφαρμοστό μπλουζάκι και σαγιονάρες. Και όταν την είδα την είπα με υπονοούμενο κοιτώντας την από πάνω ως κάτω , μια που ήρθες δεν κάθεσαι να το δούμε μαζί...

Μα τι τσούλα....Άλλους τους χρησιμοποιεί για τα λεφτά και άλλους για το γαμήσι...

Με το συμπαθιο, αλλά εισαι απαραδεκτος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Φοβερή Ελληνίδα .

συγνωμη..
αλλα ωραιοι κολλητοι ειστε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μη με νευριάζεις τώρα....και τα πάρω....την γαμάνε και άλλοι τόσο καιρό και ο κολλητός μου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αρκεί που την έχει γκόμενα. Αυτή την γκόμενα την είχαν γαμήσει όλοι εκτός από εμένα τόσο καιρό....Το ξέρεις?  :idiot:Όλοι εκτός από εμένα....Τι είμαι εγώ μαλάκας? :uglystupid: Θα με περνούσε και για πούστη...Αυτή φταίει...Εγώ είμαι ξηγημένος τύπος με τα φιλαράκια.

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ φταίω που σας το είπα...εσείς δεν καταλαβαίνετε μου φαίνεται....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μη με νευριάζεις τώρα....και τα πάρω....την γαμάνε και άλλοι τόσο καιρό και ο κολλητός μου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αρκεί που την έχει γκόμενα. Αυτή την γκόμενα την είχαν γαμήσει όλοι εκτός από εμένα τόσο καιρό....Το ξέρεις?  :idiot:Όλοι εκτός από εμένα....Τι είμαι εγώ μαλάκας? :uglystupid: Θα με περνούσε και για πούστη...Αυτή φταίει...Εγώ είμαι ξηγημένος τύπος με τα φιλαράκια.
Καλα που μας το ειπες, να μην σε πιασω φιλο ποτέ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μη με νευριάζεις τώρα....και τα πάρω....την γαμάνε και άλλοι τόσο καιρό και ο κολλητός μου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αρκεί που την έχει γκόμενα. Αυτή την γκόμενα την είχαν γαμήσει όλοι εκτός από εμένα τόσο καιρό....Το ξέρεις?  :idiot:Όλοι εκτός από εμένα....Τι είμαι εγώ μαλάκας? :uglystupid: Θα με περνούσε και για πούστη...Αυτή φταίει...Εγώ είμαι ξηγημένος τύπος με τα φιλαράκια.
Kλωνος εισαι και κανεις πλακα σιγουρα ....

Ομως επειδη εδω εισαι οτι δηλωσεις θα σου πω το εξης οπως το αντιλλαμβανομαι εγω.....

Αν θες να εχεις λιγη ΤΙΜΗ μεσα σου σαν ανδρας.... Αν ξερεις και την εννοια την λεξεως αυτης...

Κοπελα φιλου κολλητου η γνωστου ΕΙΔΙΚΑ αυτες τις τρεις κατηγοριες ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ακομη και να το θελουν οι ιδιοι.....

Δεν ειναι σωστο πως να το εξηγησω αλλιως ?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε Μαστουρμπέισον εύχομαι και εις ανώτερα.. Άντε να γαμήσεις και καμιά καθηγήτρια Ιταλικών τώρα καθώς και το πουτανάκι την αδερφή της γκόμενας σου π σ κωλοτρίβεται τόσο καιρό.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αφού δεν είχε πρόβλημα ο φίλος του πού το πρόβλημα;
Αν σας κεράτωνε η γκόμενά σας ποιον θα κοπανούσατε αυτήν ή αυτόν που τη γάμησε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μα τι λες? Μηπως του το ανακοινωσε κιολας?
Οσον αφορα το δευτερο, μην το κουραζουμε. Το θεμα αυτο ειναι ξεκαθαρο.
Οποιος πηδαει γκομενα φιλου, ειναι καταπτυστος. Καμια δικαιολογια.
Η γκομενα σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι.
Ο φιλος ειναι για παντα. Και πρεπει να δειχνουμε σεβασμο.
ΦΥΣΙΚΑ θα κοπανησεις τον φιλο, οχι την γκομενα. Εισαι σοβαρος? Απαιτεις δηλαδη απο τη γκομενα περισσοτερο σεβασμο απο οτι απαιτεις απο τον φιλο???
Θεε μου, πώς γινανε ετσι οι αντρες σημερα??? Τι αποψεις ειναι αυτες????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467

Και τους δύο. Για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος... Δεν είναι πρέπον... Αντιλαμβάνεσθαι άλλωστε... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ο κολλητος σου γιατι την θελει για γκομενα ρε τυπε?
γιατι δεν την εχει μονο για σπρωξιμο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο κολλητος σου γιατι την θελει για γκομενα ρε τυπε?
γιατι δεν την εχει μονο για σπρωξιμο?
Ρε απολυτε πού ησουν το απογευμα που εμφανισθηκε το θεϊκό θρεντ "μια βοηθεια για την πρωτη φορα" τυπε μου?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και τους δύο. Για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος... Δεν είναι πρέπον... Αντιλαμβάνεσθαι άλλωστε... :grin:

Πρεπει αγαπητε να ειμεθα κατα τηs βιαs....
Απλουστατα παμε στην επομενη....Διοτι αι γυναι ειναι σαν την θαλασσα
Κουταλια υπαρχουν :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ρε απολυτε πού ησουν το απογευμα που εμφανισθηκε το θεϊκό θρεντ "μια βοηθεια για την πρωτη φορα" τυπε μου?

Γιατί ρε μεγάλε το σιγοντάρεις;;;;;

Καλά κάνει και αραιώνει...γιατί να τρώμε στη μάπα τις μαλακίες του;;; :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467
Πρεπει αγαπητε να ειμεθα κατα τηs βιαs....
Απλουστατα παμε στην επομενη....Διοτι αι γυναι ειναι σαν την θαλασσα
Κουταλια υπαρχουν :grin: :grin:

Σαφώς. Αλλά η Τιμή, τιμή δεν έχει και χαρα στον που την έχει...

Άσχετο... Πρέπει να θυμηθώ να ρωτήσω την Αναστασία από δίπλα, αν φέρανε στο Φ 104 την στολή καλογραίας. Πρέπει επίσης μόλις γυρίσω, να θυμηθώ να πάρω από το στεγνοκαθαριστήριο την παλαιά στολή μου του Ιεροεξεταστή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom