ποσα ξερειςΝα τα πετάς σε Word και να πατάς ένα πλήκτρο όπου θα έχεις προγραμματίσει να κάνει αντικαταστάσεις.
πχ όλα τα αι με ε, όλα τα ς με σ, όλα τα οι, υ, η, ει με ι, όλα τα ω με ο και ούτω κάθε εξής και μετά τα το πετάς εδώ.
Μπήκες θρούλη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Παιδιά χθες αποφάσισα και γάμησα τελικά την γκόμενα του κολλητού μου.
Φοβερή Ελληνίδα .
Κλασικό παράδειγμα Ελληνίδας που θέλει να τους παίζει όλους.
Μου κουνιόταν αρκετό καιρό και άκουγα από τον κολλητό μου ότι γαμιέται και με άλλους και ότι δεν τον ενδιαφέρει και δεν το πίστευα. Έτσι αποφάσισα και την έβαλα κάτω χθες την τσούλα και την άλλαξα τα φώτα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε η τσούλα ότι θέλει ένα DVD και την είπα ότι θα τις το φέρω κάποια στιγμή ή θα το δώσω στον φίλο της και αυτή μου είπε ότι θα περάσει τώρα να το πάρει από το σπίτι μου γιατί θέλει τώρα να το δει. Μου ήρθε με ένα κοντό σορτσάκι κολλητό και ένα κοντό εφαρμοστό μπλουζάκι και σαγιονάρες. Και όταν την είδα την είπα με υπονοούμενο κοιτώντας την από πάνω ως κάτω , μια που ήρθες δεν κάθεσαι να το δούμε μαζί...
Μα τι τσούλα....Άλλους τους χρησιμοποιεί για τα λεφτά και άλλους για το γαμήσι...
Βαρέθηκα ... που να κάνεις σχέση με αυτές...
Φοβερή Ελληνίδα .
Μου κουνιόταν αρκετό καιρό και άκουγα από τον κολλητό μου ότι γαμιέται και με άλλους και ότι δεν τον ενδιαφέρει και δεν το πίστευα. Έτσι αποφάσισα και την έβαλα κάτω χθες την τσούλα και την άλλαξα τα φώτα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε η τσούλα ότι θέλει ένα DVD και την είπα ότι θα τις το φέρω κάποια στιγμή ή θα το δώσω στον φίλο της και αυτή μου είπε ότι θα περάσει τώρα να το πάρει από το σπίτι μου γιατί θέλει τώρα να το δει. Μου ήρθε με ένα κοντό σορτσάκι κολλητό και ένα κοντό εφαρμοστό μπλουζάκι και σαγιονάρες. Και όταν την είδα την είπα με υπονοούμενο κοιτώντας την από πάνω ως κάτω , μια που ήρθες δεν κάθεσαι να το δούμε μαζί...
Μα τι τσούλα....Άλλους τους χρησιμοποιεί για τα λεφτά και άλλους για το γαμήσι...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Με το συμπαθιο, αλλά εισαι απαραδεκτος.Παιδιά χθες αποφάσισα και γάμησα τελικά την γκόμενα του κολλητού μου.
Φοβερή Ελληνίδα .
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
συγνωμη..Παιδιά χθες αποφάσισα και γάμησα τελικά την γκόμενα του κολλητού μου.
Φοβερή Ελληνίδα .
αλλα ωραιοι κολλητοι ειστε
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μη με νευριάζεις τώρα....και τα πάρω....την γαμάνε και άλλοι τόσο καιρό και ο κολλητός μου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αρκεί που την έχει γκόμενα. Αυτή την γκόμενα την είχαν γαμήσει όλοι εκτός από εμένα τόσο καιρό....Το ξέρεις? Όλοι εκτός από εμένα....Τι είμαι εγώ μαλάκας? Θα με περνούσε και για πούστη...Αυτή φταίει...Εγώ είμαι ξηγημένος τύπος με τα φιλαράκια.
Μη με νευριάζεις τώρα....και τα πάρω....την γαμάνε και άλλοι τόσο καιρό και ο κολλητός μου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αρκεί που την έχει γκόμενα. Αυτή την γκόμενα την είχαν γαμήσει όλοι εκτός από εμένα τόσο καιρό....Το ξέρεις? Όλοι εκτός από εμένα....Τι είμαι εγώ μαλάκας? Θα με περνούσε και για πούστη...Αυτή φταίει...Εγώ είμαι ξηγημένος τύπος με τα φιλαράκια.
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Εγώ φταίω που σας το είπα...εσείς δεν καταλαβαίνετε μου φαίνεται....
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Εγώ φταίω που σας το είπα...εσείς δεν καταλαβαίνετε μου φαίνεται....
εγω τυπε μου μαζι σου ειμαι δωσε ομως κανα τηλ να σπρωξουμε κι εμεις
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Καλα που μας το ειπες, να μην σε πιασω φιλο ποτέ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Kλωνος εισαι και κανεις πλακα σιγουρα ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ομως επειδη εδω εισαι οτι δηλωσεις θα σου πω το εξης οπως το αντιλλαμβανομαι εγω.....
Αν θες να εχεις λιγη ΤΙΜΗ μεσα σου σαν ανδρας.... Αν ξερεις και την εννοια την λεξεως αυτης...
Κοπελα φιλου κολλητου η γνωστου ΕΙΔΙΚΑ αυτες τις τρεις κατηγοριες ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ακομη και να το θελουν οι ιδιοι.....
Δεν ειναι σωστο πως να το εξηγησω αλλιως ?
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Φίλε Μαστουρμπέισον εύχομαι και εις ανώτερα.. Άντε να γαμήσεις και καμιά καθηγήτρια Ιταλικών τώρα καθώς και το πουτανάκι την αδερφή της γκόμενας σου π σ κωλοτρίβεται τόσο καιρό.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μα τι λες? Μηπως του το ανακοινωσε κιολας?Αφού δεν είχε πρόβλημα ο φίλος του πού το πρόβλημα;
Αν σας κεράτωνε η γκόμενά σας ποιον θα κοπανούσατε αυτήν ή αυτόν που τη γάμησε;
Οσον αφορα το δευτερο, μην το κουραζουμε. Το θεμα αυτο ειναι ξεκαθαρο.
Οποιος πηδαει γκομενα φιλου, ειναι καταπτυστος. Καμια δικαιολογια.
Η γκομενα σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι.
Ο φιλος ειναι για παντα. Και πρεπει να δειχνουμε σεβασμο.
ΦΥΣΙΚΑ θα κοπανησεις τον φιλο, οχι την γκομενα. Εισαι σοβαρος? Απαιτεις δηλαδη απο τη γκομενα περισσοτερο σεβασμο απο οτι απαιτεις απο τον φιλο???
Θεε μου, πώς γινανε ετσι οι αντρες σημερα??? Τι αποψεις ειναι αυτες????
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.766
- Πόντοι
- 25.467
Αφού δεν είχε πρόβλημα ο φίλος του πού το πρόβλημα;
Αν σας κεράτωνε η γκόμενά σας ποιον θα κοπανούσατε αυτήν ή αυτόν που τη γάμησε;
Και τους δύο. Για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος... Δεν είναι πρέπον... Αντιλαμβάνεσθαι άλλωστε...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο κολλητος σου γιατι την θελει για γκομενα ρε τυπε?ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
γιατι δεν την εχει μονο για σπρωξιμο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ρε απολυτε πού ησουν το απογευμα που εμφανισθηκε το θεϊκό θρεντ "μια βοηθεια για την πρωτη φορα" τυπε μου?ο κολλητος σου γιατι την θελει για γκομενα ρε τυπε?
γιατι δεν την εχει μονο για σπρωξιμο?
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ναι γαμωτο που ησουνΡε απολυτε πού ησουν το απογευμα που εμφανισθηκε το θεϊκό θρεντ "μια βοηθεια για την πρωτη φορα" τυπε μου?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Και τους δύο. Για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος... Δεν είναι πρέπον... Αντιλαμβάνεσθαι άλλωστε...
Πρεπει αγαπητε να ειμεθα κατα τηs βιαs....
Απλουστατα παμε στην επομενη....Διοτι αι γυναι ειναι σαν την θαλασσα
Κουταλια υπαρχουν
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο πρωταρης της εβδομαδας τυπε?Ρε απολυτε πού ησουν το απογευμα που εμφανισθηκε το θεϊκό θρεντ "μια βοηθεια για την πρωτη φορα" τυπε μου?
Επισκέπτης
Ρε απολυτε πού ησουν το απογευμα που εμφανισθηκε το θεϊκό θρεντ "μια βοηθεια για την πρωτη φορα" τυπε μου?
Γιατί ρε μεγάλε το σιγοντάρεις;;;;;
Καλά κάνει και αραιώνει...γιατί να τρώμε στη μάπα τις μαλακίες του;;;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.766
- Πόντοι
- 25.467
Πρεπει αγαπητε να ειμεθα κατα τηs βιαs....
Απλουστατα παμε στην επομενη....Διοτι αι γυναι ειναι σαν την θαλασσα
Κουταλια υπαρχουν
Σαφώς. Αλλά η Τιμή, τιμή δεν έχει και χαρα στον που την έχει...
Άσχετο... Πρέπει να θυμηθώ να ρωτήσω την Αναστασία από δίπλα, αν φέρανε στο Φ 104 την στολή καλογραίας. Πρέπει επίσης μόλις γυρίσω, να θυμηθώ να πάρω από το στεγνοκαθαριστήριο την παλαιά στολή μου του Ιεροεξεταστή.