Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
δηλαδή εγω που πάω για ολο το πακέτο είμαι πλεονεκτης ?Κοιτα φιλε μου......Δεν βγαινει ακρη.....αν κι εγω παω για την μεση τηs
δηλαδή εγω που πάω για ολο το πακέτο είμαι πλεονεκτης ?Κοιτα φιλε μου......Δεν βγαινει ακρη.....αν κι εγω παω για την μεση τηs
εσι μου θιμιζι ενα παλιο καλο πεδι που ιταν γιγαντασ κε ελεγε πσεματαεγκω τι να πω που είμαι ψηλός χοντρος και πανασχημος ?
εγο θελο αν δο σε πρακσι ποσ πεφτι το γκομενακι στα θεοριτικα μαθιματα ιμε μπουμπουνοσ,ινε κε στα πρακτικα αλα να εχο μια επλΗδα
για το κλάμα υπάρχει λύση και λέγεται χαρτομανδηλοΜα το τσιπουρο Τυρναβου εχω αισθηματα...Και κοτερο εχω
Αποδειξη ειναι οτι παντα κλαιω.....μετα
δηλαδή εγω που πάω για ολο το πακέτο είμαι πλεονεκτης ?
Παντα κατι ....πεφτει σε μενα.....Απο τσαντιεs ενα σωροεγο θελο αν δο σε πρακσι ποσ πεφτι το γκομενακι στα θεοριτικα μαθιματα ιμε μπουμπουνοσ,ινε κε στα πρακτικα αλα να εχο μια επλΗδα
α το παλιοπαιδο......εσι μου θιμιζι ενα παλιο καλο πεδι που ιταν γιγαντασ κε ελεγε πσεματα
εφχαριστο καλι κοπελα που μου μιλασ,να κε μια κοπελα που προσεχι κε μενα το κοτομπιφτεκα τον χαμενο στο βοθροΔε σε κουράζει να γράφεις έτσι?
Ντάξει οκ στην αρχή, αλλα γιατί αλήθεια?
Δεν συμφερει...Ειναι ακριβα και τα επαιρνα με τιs κουτεsγια το κλάμα υπάρχει λύση και λέγεται χαρτομανδηλο
ικσερε καλι μπαλα ο γιγαντασ,ο ματραντονα του μπου τελια κομ ιτανεα το παλιοπαιδο......
Στην πυρά στην πυρά
είναι που έχω αισθήματα και δεν τις βλέπω σαν κρέας..... :'(Ξεκινα απ την μεση και μετα το ολο πακέτο
το μουσακα δε εχι κρεασ μονο κιμα κε μακαρονιαείναι που έχω αισθήματα και δεν τις βλέπω σαν κρέας..... :'(
Αλλα μάλλον θα αρχίσω να τις βλέπω σαν μουσακά που πεφτω με τα μούτρα.
Ετσι....πρωτα να τρωμε και μετα τα αισθηματαείναι που έχω αισθήματα και δεν τις βλέπω σαν κρέας..... :'(
Αλλα μάλλον θα αρχίσω να τις βλέπω σαν μουσακά που πεφτω με τα μούτρα.
το μουσακα δε εχι κρεασ μονο κιμα κε μακαρονια
Δεν συμφερει...Ειναι ακριβα και τα επαιρνα με τιs κουτεs
Τωρα πηρα την σφουγγαριστρα Vileda και ξενοιασα
εγο δε τροο ποτε πρασινοχορτα,μονο κρεασΚαι ο κιμαs απο τι ειναι???? Απο ραδικοβλασταρα???
Εγω τρωγω απ ολα...Ο πατεραs μου ελεγε , οταν σου δινουν τσαμπα φαι και γυναικεs , φαε κι απ τα δυο.....εγο δε τροο ποτε πρασινοχορτα,μονο κρεασ
αυτο που λες είναι το παστιτσιο.....το μουσακα δε εχι κρεασ μονο κιμα κε μακαρονια
σωστός ο πατήρ....Εγω τρωγω απ ολα...Ο πατεραs μου ελεγε , οταν σου δινουν τσαμπα φαι και γυναικεs , φαε κι απ τα δυο.....
Τσαμπα φαι, μια φορα βρισκω
Δε σε κουράζει να γράφεις έτσι?
Ντάξει οκ στην αρχή, αλλα γιατί αλήθεια?
αυτο που λες είναι το παστιτσιο.....