pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τα είπες όλα DIKY.
Απλά κάντε ότι και γω.
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Απλά κάντε ότι και γω.
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Γκαμπαντου σκεφτηκες ποτε οτι ΙΣΩΣ εισαι εξαιρεση ; Διαφωνω στον ορο ελλεινιδες. Ασφαλως δεν ειναι ολες ετσι. Ειναι ομως το 80 - 90 %. Σκεφτηκες οτι εσυ μπορει να βρεθηκες στο 10- 20 % και να εισαι τυχερος ; Δεν ειναι ολοι ομως τοσο τυχεροι. Και αν δεν ειναι τυχερος καποιος να βρει καλη γυναικα δε σημαινει αυτοματως οτι ειναι και ολα αυτα που γραφεις.
Τελος παντων να εισαι παντα καλα και εσυ και η οικογενεια σου. Ο φραπες κατι παει να πει , αλλα καπως υπερβαλλει.
Whitey εχεις δει τις Ρωσσιδες και γενικα τις βορειες πως γινονται οταν γερνανε ? Πιο χαλια απο τις δικες μας.
γιε μου τα πες όλα.εεεεε συγνωμη δηλαδη εσυ τι περιμενεις μεχρι τα 80 να εχει σωμα 20αρας...ψαξε τοτε για κανα εξωγηινο
gabadoo εχεις δικιο σε οτι γραφεις δεν διαφωνω σε τιποτα βεβαια δεν κοντραριστηκα κιολας ουτε σε προσεβαλλα ...αλλα μιλας εκ του ασφαλους σε αυτα που γραφεις...εαν ησουν μονος σου αυτη την στιγμη κ δεν ησουν ολοκληρωμενος αυτα θα εγραφες?...μπορει να εγραφες κ αυτα δεν ξερω αλλα προβλημα υπαρχει γενικο κ νομιζω κ εσυ το βλεπεις καθημερινως δεν ειναι μια γνωμη της μειοψηφιας...τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω εγω....
Whitey εχεις δει τις Ρωσσιδες και γενικα τις βορειες πως γινονται οταν γερνανε ? Πιο χαλια απο τις δικες μας.
σωστόςΚοιτα,καταρχην να πω οτι ειναι λαθος μου που ποσταρα σε θρεντ που δεν με ενδιαφερει στα βασικα του..
Ομως μιας και το εκανα,να πω και την γνωμη μου,αν μου το επιτρεπετε..
ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ υπαρχει προβλημα ,παιδια,και εγω εδω ζω,δεν ειμαι απο αλλο πλανητη και τα βλεπω..
Η γυναικα για μενα ειναι γυναικα παντου σε ολο τον κοσμο,δεν αλλαζουν τα ενστικτα της ΠΟΤΕ...
Απλως θελω να πω οτι εχουμε αλλαξει και εμεις ως αντρες..
Οποιος δεν το παραδεχεται,ειναι το λιγοτερο στραβος...
Μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε εμεις πρωτα τους εαυτους μας;
Παιδια οτι και να λεμε,το θηλυκο διαλεγει σε ολη την πλαση..και αν η επιλογη της ειναι αυτη που θελει,την διεκδικει μεχρι τελους...
Ειμαστε αυτοι που πρεπει;
Αυτο ειναι το ζητημα...
Δεν φταινε παντα οι γυναικες...
ελεος με τις ελλεεινιδες και τους μακακες πορτιεριδες και σερβιτορους στις καφετεριες!! χθες πηγα με φιλαρακια μου γλυφαδα και σε γνωστη γωνιακη καφετερια δεν μας αφησανε να κατσουμε στα 2-3 καλα μπροστινα τραπεζακια που ειναι τα καλα και η χαζοσερβιτορα( η και καλα θεομουνο ελεεινιδα) μας ταξιδευε μεχρι να μας παει σε ενα τραπεζακι στην ακρη του πουθενα..φυσικα και τους εβαλα τις φωνες και εφηγα..μετα πηγα σε αλλη καφετερια που ειχε κοσμο, στην αλλη γωνια της γλυφαδας..ολοι καταλαβατε ποιες ειναι..και δεν μας αφησανε να μπουμε μεσα με την προφαση οτι ειναι γεματα ολα τα τραπεζια, ενω κοιταξα οτι ειχε..ειναι ρεζερβε λεει ο καριολης ο σερβιτορος. δε γαμιεται λεμε ας μη κανουμε φασαρια παλι και ας κατσουμε εξω..το λοιπον καθονται απεναντι μας δυο ελεεινιδες πολυ καλες και κοιτουσαν γυρω γυρω σαν να ψαχνουνε κατι. δεν αργησε ο πορτιερης να παει να τις αλλαξει τραπεζι κ να τις βαλει μεσα. μετα αρχισε το καμακι μεσα απο ευπορους θαμωνες του μαγαζιου! τελικα οι ελεεινιδες εχουν ξεπεσει τοσο χαμηλα που πανε στα κυριλλε στεκια που μαζευονται πλουσιοι γερονταρες και καθονται κατοπιν υποδειξεων των σερβιτορων σε συγκεκριμενα μερη για να γινουν ερμαια των ορεξεων των ιδιοκτητων της καφετεριας ή καλοστεκουμενων γεροπορτοφολαδων θαμωνων!..γι αυτο βγαινουν εξω κυριοι και οχι για να πιουν τον καφε τους κ γι αυτο δεν μιλανε οταν τους κανει καμακι καποιος "κοινος θνητος" αφου εχουν αποκτησει την νοοτροπια να ψαχνουν μονο τους πλπυσιογερους. αυτες ειναι οι συγχρονες ελεεινιδες κυριοι, βγαινουν μαζι σου μον αν ξερουν οτι τα χεις, μονο αν τις κερνας, μονο αν δουλευεις γι αυτες.ε οχι κυριοι δεν ειμαστε τοσο μαλακες επιτελους ας ξυπνησουμε και να βγουμε στους δρομους, να κανουμε απεργια ολοι, πλουσιοι,φτωχοι,αθιγγανοι,πακιστανοι..ολοι!!να μεινουν αγαμητες και το κυριοτερο ανυπαντρες ολες τους!! κατω οι πουτανες! ζητω οι ρωσιδες και οι τσεχες!!
αντε υπουργε να φυγουμε..100 κ σημερα!
εεεεε συγνωμη δηλαδη εσυ τι περιμενεις μεχρι τα 80 να εχει σωμα 20αρας...ψαξε τοτε για κανα εξωγηινο
κ εγω ετσι εχω δει κ ετσι ξερω κ ετσι μου εχουν πει για τις ρωσιδες... κ βασικα οτι με το που παντρευτουν παυουν να ενδιαφερονται για την εμφανιση τους... αλλα ξερω γω μπας κ δεν ειναι αντικειμενικη η κριση μου χα χα χαΠοια 80 ρε μεγαλε ? Δες 45ρες Ρωσσιδες, εμενα μου φαινονται πιο σπασμενες απο τις Ελληνιδες της ιδιας ηλικιας. Δεν ξερω μπορει και να κανω λαθος ή να φταιει τι κλιμα ή οτι δεν εχουν τις ιδιες ανεσεις και πολυτελειες με τις δικες αλλα αυτη την εντυπωση εχω. Παντως αυτο με τους εξωγιηνους ηταν πολυ εξυπνο. Αμα ξερεις κι αλλα τετοια γραφετα γιατι απο "εξυπνους" πασχουμε στην Ελλαδα.
κ εγω ετσι εχω δει κ ετσι ξερω κ ετσι μου εχουν πει για τις ρωσιδες... κ βασικα οτι με που το παντρευτουν παυουν να ενδιαφερονται για την εμφανιση τους... αλλα ξερω γω μπας κ δεν ειναι αντικειμενικη η κριση μου χα χα χα
Eλεκτές ταχυτητας στην Δανία..
Γυμνοστηθες Δανέζες στην Yπηρεσια Τροχαιας Copenhagen..
Ωπα,τωρα το ειδα...λοιπον...
Κοιτα....το πας αλλου τωρα
Κατ αρχην δεν σου επιτρεπω το παραμικρο σχολιο για το αν παντρευτηκα Ελεεινιδα...Στο ξεκαθαρησα οτι η γυναικα μου ειναι Ελληνιδα με το Ε κεφαλαιο
Ελλεινιδα ειναι ορος-εφευρεση καποιων κακογαμημενων νεανιων που μενουν Αγαμητου και Απαρτου γωνια,στο αδιεξοδο...μαλλον θα ξερεις..
Που αυτοι ειναι και αλλοι δεν ειναι
Που μονο αυτοι γαμουν,ολοι οι αλλοι εχουν παντρευτει ελεεινιδες που τους τα πρηζουν
Που δυστυχως εχουν μικρο τσουτσουνι και τους εκλασε καποια μικρη ελεεινιδα,τωρα γαμουν Ρωσιδες Θεες και χυνουν στο 3λεπτο...
Που νομιζουν τον εαυτο τους σουπερ αντρες ...Εισαι ΑΝΤΡΑΣ; αποδειξε το πρωτα...και γαμας μετα...
Που ειναι δαγκωμενοι ακομα με το γκομενακι που τους εκλασε,και το βριζουν ενω μεσα τους πεθαινουν γιαυτην...
Που στο τελος πεθαινουν μονοι..Δεν λογιζεται συντροφος η αλβανιδα που τους πλενει τον κωλο...
Εν ολιγεις,στα παπαρια μου η αποψη σου για την οικογενεια μου,ειλικρινα...
Αντρακια του πληκτρολογιου,βρισκουν γυναικες γιαλαντζι...και ελεεινιδες βεβαιως-βεβαιως...εξου και το μενος τους
Εισαι Αντρας; Αποδειξη.....
Πες οτι γουσταρεις τωρα...
ωραια φαση...πολιτισμος που λενε...
Μια ερωτηση...μονο
Θα ηθελες να ειναι η γυναικα σου αυτη που ξεβυζωνεται κρατωντας μια κωλοταμπελα στα χερια ;
Αν ναι,τοτε οκ....