Επισκέπτης
"ΜΗπως μπορω να σε ρωτησω κατι?" θα σου πει αυτη ναι.. η παρακαλω... αν ειναι μουτρο δεν θα σου πει τιποτα απλα θα γνεψει καταφατικα λες και κανει αγγαρεια .
Θα την ρωτησεις αν περιμενει ωρα.... αν ειναι καθημερινη η μερα... η κυριακη θα πεταξεις και κανα
"συνηθως καθημερινες δεν αργουν" , "προς μοναστηρακι παει ειπαμε ετσι???" , "ξερω γω μην χαθω χωρις λογο" κατι λες ρε φιλε... κατι... αρκει να μην ειναι γλοιωδες ωστε να μην της δωσεις πατημα να σε προσβαλλει. Θα δεις αν τσιμπαει... θα το καταλαβεις και θα συνεχιστει.
τι θα σου πει γιατι με ρωτησες τι ωρα περναει το τρενο? Δεν της δινεις καποιο πατημα οπως βλεπεις....
αν μετα σου πει κατι πανω στην κουβεντα αποτομο πες της με συγχωρεις αλλα επειδη μου μιλουσες και εσυ συνεχισα και εγω.... τουλαχιστον αυτη ηταν παντα η δικη μου τακτικη
1) Έχει διαφορά,να το πεις στο μετρό ή στον ηλεκτρικό.....στο μετρό έχει ταμπελάκι που λέει σε πόση ώρα έρχεται....στον ηλεκτρικό όχι....οπότε ας πιάσουμε τον ηλεκτρικό
2) Παίζει ρόλο και ο σταθμός που βρίσκεσαι...άμα βρίσκεσαι Κηφισιά ή Μαρούσι ας πούμε, και ρωτήσεις αν πάει Μοναστηράκι....τότε ή για τουρίστα ή για άσχετο θα σε περάσει...νομίζω καταλαβαίνεις γιατί.....