Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Επισκέπτης
"ΜΗπως μπορω να σε ρωτησω κατι?" θα σου πει αυτη ναι.. η παρακαλω... αν ειναι μουτρο δεν θα σου πει τιποτα απλα θα γνεψει καταφατικα λες και κανει αγγαρεια .

Θα την ρωτησεις αν περιμενει ωρα.... αν ειναι καθημερινη η μερα... η κυριακη θα πεταξεις και κανα

"συνηθως καθημερινες δεν αργουν" , "προς μοναστηρακι παει ειπαμε ετσι???" , "ξερω γω μην χαθω χωρις λογο" κατι λες ρε φιλε... κατι... αρκει να μην ειναι γλοιωδες ωστε να μην της δωσεις πατημα να σε προσβαλλει. Θα δεις αν τσιμπαει... θα το καταλαβεις και θα συνεχιστει.

τι θα σου πει γιατι με ρωτησες τι ωρα περναει το τρενο? Δεν της δινεις καποιο πατημα οπως βλεπεις....
αν μετα σου πει κατι πανω στην κουβεντα αποτομο πες της με συγχωρεις αλλα επειδη μου μιλουσες και εσυ συνεχισα και εγω.... τουλαχιστον αυτη ηταν παντα η δικη μου τακτικη

:grin:

1) Έχει διαφορά,να το πεις στο μετρό ή στον ηλεκτρικό.....στο μετρό έχει ταμπελάκι που λέει σε πόση ώρα έρχεται....στον ηλεκτρικό όχι....οπότε ας πιάσουμε τον ηλεκτρικό

2) Παίζει ρόλο και ο σταθμός που βρίσκεσαι...άμα βρίσκεσαι Κηφισιά ή Μαρούσι ας πούμε, και ρωτήσεις αν πάει Μοναστηράκι....τότε ή για τουρίστα ή για άσχετο θα σε περάσει...νομίζω καταλαβαίνεις γιατί..... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα της εκανες παμε για αλλα :rockon: :rockon: :rockon:

της κανω... εγω δεν σε γνωρισα απο κοινες παρεες και μαλακιες.
ΕΓω εριξα την μαπα μου και σου μιλησα απο κοντα... δεν μπορεις
να με εξισωνεις με καποιον απο το φεησμπουκ που γνωρισες...(απο εκει τον ειχε γνωρισει η μαλακω)
λεω η θα βγαινεις μονο μαζι μου η αντε γεια... λεει αντε γεια.. ε στο καλο της κανω.

και τελειωσε εκει... ασε ρε... δικαιοσυνη 0!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε Μπόλντεμορτ είδα παραπάνω αναφέρεις ότι σε σταματάει κάποιες φορές από το να την πέσεις το ενδεχόμενο ότι μπορεί να σ προσβάλει και λοιπά..Επειδή και εμένα μ έχει τύχει να το σκέφτομαι αυτό απλά να είσαι προετοιμασμένος από πριν για άσχημη αντίδραση έτσι ώστε να την βάλεις στην θέση της αν τύχει και γίνει καμία στραβή.. Οι περισσότερες πάντως αν μιλάς καλά όπως είπες απορίπτουν ¨"ήρεμα" π λέμε.. Εμένα μ έχει τύχει να με κάνει σκηνικό ένα αρκετά δυνατό πουτανάκι, αλλά την έβαλα στη θέση της με τρελή μαγκιά και ρίχνωντας την τρελή ατάκα.. Απομακρύνθηκα και την έβλεπα π είχε σκυλιάσει..Μετά με έψαχνε στο μαγαζί να μου την πει χαχαχα.  :dancing:

χαχαχα ναι το ξερω ετσι κανουν. ΜΠα οχι τυπε... δεν εχει προκυψει σε μενα κατι περιεργο
γιατι αφενος ηξερα πως θα μιλουσα και φροντιζα ωστε αυτα που ελεγα να στεκουνε
πχ το να παω να ρωτησω καποια τι ωρα περναει το λεωφορειο στεκει ως ενα βαθμο.
Το να της πω τι μωρο εισαι εσυ με την μια δεν στεκει. Τι στεκει και τι δεν στεκει ειναι το θεμα

Επισκέπτης
της κανω... εγω δεν σε γνωρισα απο κοινες παρεες και μαλακιες.
ΕΓω εριξα την μαπα μου και σου μιλησα απο κοντα... δεν μπορεις
να με εξισωνεις με καποιον απο το φεησμπουκ που γνωρισες...(απο εκει τον ειχε γνωρισει η μαλακω)
λεω η θα βγαινεις μονο μαζι μου η αντε γεια... λεει αντε γεια.. ε στο καλο της κανω.

και τελειωσε εκει... ασε ρε... δικαιοσυνη 0!

Μαλακία σου....εγώ στη θέση σου,θα ήμουν πιο εύθυμος,και θα της έλεγα,να γνωριστούμε και οι 3 παρέα να βγούμε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:grin:

1) Έχει διαφορά,να το πεις στο μετρό ή στον ηλεκτρικό.....στο μετρό έχει ταμπελάκι που λέει σε πόση ώρα έρχεται....στον ηλεκτρικό όχι....οπότε ας πιάσουμε τον ηλεκτρικό

2) Παίζει ρόλο και ο σταθμός που βρίσκεσαι...άμα βρίσκεσαι Κηφισιά ή Μαρούσι ας πούμε, και ρωτήσεις αν πάει Μοναστηράκι....τότε ή για τουρίστα ή για άσχετο θα σε περάσει...νομίζω καταλαβαίνεις γιατί..... :grin:

αμα ησουν γκομενα και μου τα ελεγες αυτα θα σου ελεγα... "Ωραια και ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι... υπαρχει κανα προβλημα με το να ρωτησω και εναν ανθρωπο? Λεγοντας και μια κουβεντα η ενα καλημερα?"

Αστο τυπε... παντα ηξερα να απανταω  :grin:
ειχα ταλεντο σε αυτο... ετοιμολογια  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλακία σου....εγώ στη θέση σου,θα ήμουν πιο εύθυμος,και θα της έλεγα,να γνωριστούμε και οι 3 παρέα να βγούμε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμενα αυτη με ενδιεφερε ρε τυπε οχι η καβατζα της...
ποιος τον γαμουσε αυτον τον ανεμικιωρη.
ΑΠλα οταν κανω κανονικο πεσιμο στην αλλη απο εξω
και απο κοντα... επειδη στην σημερινη εποχη δεν το κανουν ΟΛΟΙ.
Απαιτω.... να με σεβαστει καθολη την διαρκεια... οπως και εγω
αν δεν το κανει θα παρει πουλο ειναι απλο.

Οταν εχεις προσπαθησει και εχεις ρισκαρει να εκτεθεις μην συμβιβαζεσαι.
Να διεκδικεις το δικιο σου  ;)

Επισκέπτης
αμα ησουν γκομενα και μου τα ελεγες αυτα θα σου ελεγα... "Ωραια και ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι... υπαρχει κανα προβλημα με το να ρωτησω και εναν ανθρωπο? Λεγοντας και μια κουβεντα η ενα καλημερα?"

Αστο τυπε... παντα ηξερα να απανταω  :grin:
ειχα ταλεντο σε αυτο... ετοιμολογια  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Και γω αμέσως μετά,θα σου απαντούσα... "τι ακριβώς,θέλετε από μένα κύριε;;;"....εκεί να σε δω μάγκα μου....τι θα έλεγες.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εμενα αυτη με ενδιεφερε ρε τυπε οχι η καβατζα της...
ποιος τον γαμουσε αυτον τον ανεμικιωρη.
ΑΠλα οταν κανω κανονικο πεσιμο στην αλλη απο εξω
και απο κοντα... επειδη στην σημερινη εποχη δεν το κανουν ΟΛΟΙ.
Απαιτω.... να με σεβαστει καθολη την διαρκεια... οπως και εγω
αν δεν το κανει θα παρει πουλο ειναι απλο.

Οταν εχεις προσπαθησει και εχεις ρισκαρει να εκτεθεις μην συμβιβαζεσαι.
Να διεκδικεις το δικιο σου  ;)

Παραήσουν σοβαρός όμως.....και σε παράτησε....αν δεν είσαι και λίγο τρελιάρης,να της πεις να γνωριστούμε και οι 3 να κάνουμε παρέα.....δε λέει..... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και γω αμέσως μετά,θα σου απαντούσα... "τι ακριβώς,θέλετε από μένα κύριε;;;"....εκεί να σε δω μάγκα μου....τι θα έλεγες.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

"ελληνικα δεν καταλαβαινετε κυρια μου?" (αν μου το ελεγες με αποτομο τροπο)
"Σας ρωτησα τι ωρα περναει το τρενο...ειναι δυσκολο πολυ?"

αν μου ελεγε κοιτα τις ταμπελες θα την εγραφα στα αρχιδια μου και θα φευγα
πεσαμε σε καθυστερημενη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παραήσουν σοβαρός όμως.....και σε παράτησε....αν δεν είσαι και λίγο τρελιάρης,να της πεις να γνωριστούμε και οι 3 να κάνουμε παρέα.....δε λέει..... :grin:

Δεν με παρατησε απλα εγω της πεταξα το μπαλακι δινοντας της να καταλαβει πως αν δεν κανει αυτο που θελω θα φαει σουτ. Αν ηθελα να την κρατησω δεν θα κατασκοπευα το προφιλ της
στο φεησμπουκ... Και δεν θα της το ελεγα φυσικα μετα..... νταξει ρε φιλε δεν με ειχε ερωτευτει και παραφορα
ωστε να μου πει τα γαμαω ολα να ερθω μαζι σου... Επιλογη ηταν... και οπως καθε επιλογη εχει και τα ρισκα της.

Επισκέπτης
"ελληνικα δεν καταλαβαινετε κυρια μου?" (αν μου το ελεγες με αποτομο τροπο)
"Σας ρωτησα τι ωρα περναει το τρενο...ειναι δυσκολο πολυ?"

αν μου ελεγε κοιτα τις ταμπελες θα την εγραφα στα αρχιδια μου και θα φευγα
πεσαμε σε καθυστερημενη

Και σου απαντάει....."Και γω τι είμαι;;;; Υπάλληλος του ΗΣΑΠ για να ξέρω;"

Θα είχε και δίκιο εδώ που τα λέμε....άμα είσαι στον ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ,και ρωτήσεις τι ώρα περνάει.....εκεί δεν έχει ταμπέλες όπως στο μετρό :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και σου απαντάει....."Και γω τι είμαι;;;; Υπάλληλος του ΗΣΑΠ για να ξέρω;"

Θα είχε και δίκιο εδώ που τα λέμε....άμα είσαι στον ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ,και ρωτήσεις τι ώρα περνάει.....εκεί δεν έχει ταμπέλες όπως στο μετρό :grin:

"Περαστικα , Καλα ΧΡιστουγεννα" με χαμογελο και θα εφευγα φιλε μου.
Αν με μια απλη ερωτηση η αλλη σου απανταει ετσι δεν εχεις να κανεις κατι αλλο
απο το να την δουλεψεις.... τελοςπαντων τα λεμε αυριο... γιατι εχω δουλειες... παω για υπνο
αργησα... καληνυχτα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
χαχαχα ναι το ξερω ετσι κανουν. ΜΠα οχι τυπε... δεν εχει προκυψει σε μενα κατι περιεργο
γιατι αφενος ηξερα πως θα μιλουσα και φροντιζα ωστε αυτα που ελεγα να στεκουνε
πχ το να παω να ρωτησω καποια τι ωρα περναει το λεωφορειο στεκει ως ενα βαθμο.
Το να της πω τι μωρο εισαι εσυ με την μια δεν στεκει. Τι στεκει και τι δεν στεκει ειναι το θεμα

Εγώ μιλάω για τρέλα του τύπου να μ κωλοτρίβεται άσχημα χορεύοντας και τη στιγμή π την πιάνω και πάω να μιλήσω (εγώ σ αυτήν και το κωλητάρι μ θ μιλούσε στη φίλη της) απομακρύνθηκε.. Εγώ την έκανα κρίση.. Πάω επιτόπου εκεί π πήγε και της λέω μωρό μου είσαι πολύ μικρή ακόμα για να πουλάς τόση τρέλα στο είδωλο. Αυτή μένει κόκκαλο εκείνη τη στιγμή και εγώ πάω σε εντελώς άλλο μέρος του μαγαζιού μήπως και παιχτεί τπτ με καμιά άλλη. Την έβλεπα εν τω μεταξύ από μακριά είχε καθήσει και δεν μιλούσαν με την φίλη της χαχαχα. Μετά από κάποια λεπτά έρχεται και μου λέει "δεν άκουσα καλά τι είπες πριν..Λέει είπες να μην πουλαω τόση τρέλα στο..?" Λέω στο είδωλο.. Λέει το είδωλο ποιος είναι? Και της απαντάω "Αυτός π με μία ατάκα σε έκανε να τον ψάχνεις σε όλο το μαγαζί...¨" και εκεί έχασε την μπάλα χαχαχα (πολύ γέλιο ρίξαμε με το κολλητάρι μ εκείνη την μέρα)

Επισκέπτης
"Περαστικα , Καλα ΧΡιστουγεννα" με χαμογελο και θα εφευγα φιλε μου.
Αν με μια απλη ερωτηση η αλλη σου απανταει ετσι δεν εχεις να κανεις κατι αλλο
απο το να την δουλεψεις.... τελοςπαντων τα λεμε αυριο... γιατι εχω δουλειες... παω για υπνο
αργησα... καληνυχτα

Εγώ πάντως άμα ήμουν γκόμενα,αυτό θα έλεγα για να σε αποφύγω.....γιατί έχεις μούσια σε συνδυασμό με φανταρίστικο μαλλί.... :2funny:

bye

Επισκέπτης
Πάντως άμα ήμουν γκόμενα,σίγουρα θα γινόμουν λεσβία......οι άνδρες και ειδικά στην Ελλάδα στις μέρες μας είναι πολύ άσχημοι.....ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις :headbang:

Επισκέπτης
Εγώ μιλάω για τρέλα του τύπου να μ κωλοτρίβεται άσχημα χορεύοντας και τη στιγμή π την πιάνω και πάω να μιλήσω (εγώ σ αυτήν και το κωλητάρι μ θ μιλούσε στη φίλη της) απομακρύνθηκε.. Εγώ την έκανα κρίση.. Πάω επιτόπου εκεί π πήγε και της λέω μωρό μου είσαι πολύ μικρή ακόμα για να πουλάς τόση τρέλα στο είδωλο. Αυτή μένει κόκκαλο εκείνη τη στιγμή και εγώ πάω σε εντελώς άλλο μέρος του μαγαζιού μήπως και παιχτεί τπτ με καμιά άλλη. Την έβλεπα εν τω μεταξύ από μακριά είχε καθήσει και δεν μιλούσαν με την φίλη της χαχαχα. Μετά από κάποια λεπτά έρχεται και μου λέει "δεν άκουσα καλά τι είπες πριν..Λέει είπες να μην πουλαω τόση τρέλα στο..?" Λέω στο είδωλο.. Λέει το είδωλο ποιος είναι? Και της απαντάω "Αυτός π με μία ατάκα σε έκανε να τον ψάχνεις σε όλο το μαγαζί...¨" και εκεί έχασε την μπάλα χαχαχα (πολύ γέλιο ρίξαμε με το κολλητάρι μ εκείνη την μέρα)

ΩΠ....λάθος..... :grin:

Το σωστό ήταν αφού σου κωλοτριβότανε....να της έδινες εσύ μια κωλιά,χωρίς να μιλήσετε......λίγο τρελίτσα θέλει το πράγμα....

Επισκέπτης
"να σου δωσω καλυτερα του μαγαζιου"
αφου εσενα γνωρισα κοπελια μου... τι να το κανω το μαγαζι?
και φευγεις... σαν να της λες καλα καθυστερημενη εισαι? τι φοβασαι μην σε βιασω

Το να φοβάται παίζει.
Μπορεί ο άλλος να είναι ψυχάκιας και να την παίρνει 20 φορές κάθε βράδι.
Δεν έχανες κάτι να πάρεις του μαγαζιού.
Θα έπαιρνες ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΛΈΦΩΝΟ. Αν απαντούσε θα κανόνιζες meeting.
Αν όχι θα άφηνες κάποιο τηλέφωνο ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
Αν το μαγαζί ήταν καφέ κτλ μπορούσες να περάσεις με κάποια κολλητή για υποστήριξη.
Ποτέ μόνος σε τέτοιες φάσεις, δείχνεις looser όταν πας να συναντήσεις κάποια άγνωστη μόνος. Και βέβαια πεθαμένη ώρα , πρωί καθημερινής , μεσημέρι , όχι παρασκευή σάββατο βράδι, με τίποτε.

Και μετα ειχα βρει κατι μηνυματα στο κινητο της απο εναν αλλον που μαλλον επαιζε και με εκεινον και δεν καταφερα να συγκρατηθω και της τα χωσα και τελος.

Μαλακία ...
τι σε πείραζε ο άλλος;;

αν σου έλεγε τίποτε για  εκείνον (τον οποίο αν γούσταρε σοβαρά δεν θα ασχολιόταν καθόλου μαζί σου , άρα ήταν καμμένος) θα της έλεγες να τον φέρει κι εκείνον μαζί στην επόμενη συνάντηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι αν τον έφερνε (1/100) , θα γινόσουν κολλητός μαζί του και θα την κλάνατε .....

εκεί να δεις πως ψαρώνουν οι γκόμενες ........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ πάντως άμα ήμουν γκόμενα,αυτό θα έλεγα για να σε αποφύγω.....γιατί έχεις μούσια σε συνδυασμό με φανταρίστικο μαλλί.... :2funny:

bye

και σε μενα θα κανες κακο ρε αβραμη? ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
τι λεει το κοροιδο.... οσες με απεριψαν στο δρομο απο το καμακι που εκανα
απλα τις λυπηθηκα  :grin: γιατι να βρεθει καποιος να μιλησει τοσο φυσιολογικα απεξω
συμβαινει 1 φορα στα 3 χρονια!!!! Και ισως λεω και πολυ... οπως εγω εχω μετανιωσει για ευκαιριες
που δεν εκμεταλευτηκα ετσι και αυτες θα μετανιωσουν καποια στιγμη!!!!

Αν ησουν γκομενα και ειχες αυτα τα μυαλα παντως δεν θα ασχολιομουν με την παρτη σου διολου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom