Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Επισκέπτης
Για αυτή στον ΟΣΕ που λες.
Καλό είναι να κόβεις ΕΣΥ τη συζήτηση και να φεύγεις,
νωρίς όταν η γκόμενα δείχνει ενδιαφέρον.Σύντομα όμως.
Και ζητάς τηλέφωνο (το δικός της) για να τη δεις κάποια στιγμή
να συνεχιστεί λιγάκι η συζητηση.
Αν περιμένεις να λήξει η κουβέντα για να ζητήσεις έχασες.
Αν κρατήσει πολύ έχασες.
Θέλει στην αρχή , που μόλις σε έχει δει πρώτη φορά και δείχνει να γουστάρει
και πάνω που συμβαίνει αυτό της είναι δυσάρεστο να εξαφανιστείς για πάντα.
Οπότε εκεί της δίνεις την ευκαιρία (έτσι πρέπει να της το περάσεις υποσυνείδητα)
να σε ξαναδεί κάποια στιγμή για λίγο.
Αν αρχίσει και σκέφτεται , μετά το αρχικό γούστο , έχασες.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Άμα είναι κάποιος έξυπνος ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ εμφανίσιμος.....μπορεί να την πέσει σε 5,και να τις φάει και τις 5.....αλλά χωρίς γρηγοράδα....όποιος είναι γρήγορος,χάνει.....υπομονή θέλει,αλλά δυστυχώς δε την έχετε.... :headbang:

Που θα κάνεις υπομονή ρε κιθάρα ? στο τρένο, στο λεωφορείο η στο σουπερμάρκετ ? εκει είναι η τώρα η ποτέ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το πιο εύκολο καμάκι είναι όταν έχεις και γκόμενα μαζί σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν κρατήσει πολύ έχασες.
Οπότε εκεί της δίνεις την ευκαιρία (έτσι πρέπει να της το περάσεις υποσυνείδητα)

ειχα ζητησει και εγω μια φορα το τηλεφωνο σε μια γκομενα
και αφου ειχαμε μιλησει απο πριν και μου ειπε που δουλευει....
λεω δωσε μου το τηλεφωνο σου να σε παρω καμια μερα πριν ερθω εκει να με περιποιηθεις
και λεει θες να σου δωσω του μαγαζιου? λεω (με χαμογελο παντα) αστο... τι να το κανω του μαγαζιου?
να μιλησω στον υπευθυνο που δεν τον ξερω? αφου εσενα γνωρισα τωρα... αλλα αν δεν θες δεν πειραζει.
το βουλωσε και εκατσε δεν ειπε τιποτα...

πολυ σημαντικο ειναι να ξερεις να μιλας... να απαντας.... ποτε δεν εχω φυγει σαν βρεγμενη γατα
υπηρξαν τυπισσες που πηραν αρκετα πληρωμενες απαντησεις γιατι πηγαν να με ψαρωσουν και δεν τους βγηκε  ;) υπαρχουν πολλα τετοια καργιολακια εκει εξω.... πριν πατε να κανβετε συζητηση να ειστε σιγουροι πως εχετε μαθει να απαντατε... στρωτα και κατανοητα...

"να σου δωσω καλυτερα του μαγαζιου"
αφου εσενα γνωρισα κοπελια μου... τι να το κανω το μαγαζι?
και φευγεις... σαν να της λες καλα καθυστερημενη εισαι? τι φοβασαι μην σε βιασω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Που θα κάνεις υπομονή ρε κιθάρα ? στο τρένο, στο λεωφορείο η στο σουπερμάρκετ ? εκει είναι η τώρα η ποτέ.

τι του λες ρε του τυπου δεν εχει κανει τετοια αυτος... δεν ασχολειται!  :grin:

Επισκέπτης

Μιλάμε,άμα είσαι τακτικός πελάτης σε κάποιο μαγαζί.....χεσ'τες τις τυχαίες που γνωρίζεις στο ΣΜ ή στα ΜΜΜ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλάμε,άμα είσαι τακτικός πελάτης σε κάποιο μαγαζί.....χεσ'τες τις τυχαίες που γνωρίζεις στο ΣΜ ή στα ΜΜΜ....

στα ΜΜΜ παιζει να εχω κανει τις 10 απο τις 40 προσεγγισεις ολης μου της ζωης
ειναι ωραια μερη!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ αφασια και ετσι.

Επισκέπτης
στα ΜΜΜ παιζει να εχω κανει τις 10 απο τις 40 προσεγγισεις ολης μου της ζωης
ειναι ωραια μερη!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ αφασια και ετσι.

Δηλαδή ρε φίλε τι κάνεις.....περιμένεις στο σταθμό του μετρό 1 ώρα, μήπως μπει καμιά καλή,και την κυνηγάς;;;;

κατσε καλα γιατι θα σε χωσω στην αποθηκη!

Είναι μικρή! Δε χωράω!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αν κρατήσει πολύ έχασες.

Φίλε συμφωνώ μαζί σου με όλα όσα έχεις πει περί καμακιού κλπ, αλλά ίσως εδώ το κάνεις να φαίνεται λίγο πιο ζόρικο από ότι είναι.. Εγώ δεν πιστεύω πως η κατάσταση είναι τόσο πολύπλοκη.. Αν η άλλη γουστάρει πραγματικά τον τύπο σου είναι τρελά δύσκολο να ξενερώσει με την πάρτυ σου εκτός αν πετάξεις τπτ χοντρές μλκίες πράγμα π κάποιος έμπειρος και συνειδητοποιιμένος πέφτουλας δύσκολα να κάνει, απλά το ότι πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα είναι αλήθεια..Βασικά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες κάνεις καμάκι πρέπει να ενεργείς σε σύντομο χρονικό διάστημα, διαφορετικά χάνεις την μπάλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδή ρε φίλε τι κάνεις.....περιμένεις στο σταθμό του μετρό 1 ώρα, μήπως μπει καμιά καλή,και την κυνηγάς;;;;

Είναι μικρή! Δε χωράω!

"ΜΗπως μπορω να σε ρωτησω κατι?" θα σου πει αυτη ναι.. η παρακαλω... αν ειναι μουτρο δεν θα σου πει τιποτα απλα θα γνεψει καταφατικα λες και κανει αγγαρεια .

Θα την ρωτησεις αν περιμενει ωρα.... αν ειναι καθημερινη η μερα... η κυριακη θα πεταξεις και κανα

"συνηθως καθημερινες δεν αργουν" , "προς μοναστηρακι παει ειπαμε ετσι???" , "ξερω γω μην χαθω χωρις λογο" κατι λες ρε φιλε... κατι... αρκει να μην ειναι γλοιωδες ωστε να μην της δωσεις πατημα να σε προσβαλλει. Θα δεις αν τσιμπαει... θα το καταλαβεις και θα συνεχιστει.

τι θα σου πει γιατι με ρωτησες τι ωρα περναει το τρενο? Δεν της δινεις καποιο πατημα οπως βλεπεις....
αν μετα σου πει κατι πανω στην κουβεντα αποτομο πες της με συγχωρεις αλλα επειδη μου μιλουσες και εσυ συνεχισα και εγω.... τουλαχιστον αυτη ηταν παντα η δικη μου τακτικη

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
"ΜΗπως μπορω να σε ρωτησω κατι?" θα σου πει αυτη ναι.. η παρακαλω... αν ειναι μουτρο δεν θα σου πει τιποτα απλα θα γνεψει καταφατικα λες και κανει αγγαρεια .

Θα την ρωτησεις αν περιμενει ωρα.... αν ειναι καθημερινη η μερα... η κυριακη θα πεταξεις και κανα

"συνηθως καθημερινες δεν αργουν" , "προς μοναστηρακι παει ειπαμε ετσι???" , "ξερω γω μην χαθω χωρις λογο" κατι λες ρε φιλε... κατι... αρκει να μην ειναι γλοιωδες ωστε να μην της δωσεις πατημα να σε προσβαλλει. Θα δεις αν τσιμπαει... θα το καταλαβεις και θα συνεχιστει.

τι θα σου πει γιατι με ρωτησες τι ωρα περναει το τρενο? Δεν της δινεις καποιο πατημα οπως βλεπεις....
αν μετα σου πει κατι πανω στην κουβεντα αποτομο πες της με συγχωρεις αλλα επειδη μου μιλουσες και εσυ συνεχισα και εγω.... τουλαχιστον αυτη ηταν παντα η δικη μου τακτικη
:sunglasses: :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ναι ρε μετα ειναι πολυ ευκολο... εδω ξερεις πως ειχα τσιμπησει παλαιοτερα κινητο απο μια στο τρενο???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (ηταν μεσα στις ευκαιριες μου για να πηδηξω απο καμακι τελικα αλλα τα σκατωσα μετα) ειχαμε πιασει κουβεντα και μου ειχε πει οτι σπουδαζει στο πολιτικο νομικης... και της λεω... ααα εχω διαβασει και εγω αρκετα πολιτικα βιβλια ... λεει α ωραια... λεω πολυ ωραια ειδικα αν μου προτεινεις και εσυ κανα - δυο μιας και εισαι και του χωρου!!!!!!! Και σε εμπιστευομαι!!! λεει ε ναι αν ξαναβρεθουμε... λεω θα ξαναβρεθουμε δωσε μου το μσν σου!! ΛΟΛ παλι μσν ειχα ζητησει αλλα οκ... μετα απο το μσν ειχε δωσει και κινητο αυτη.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ναι ρε μετα ειναι πολυ ευκολο... εδω ξερεις πως ειχα τσιμπησει παλαιοτερα κινητο απο μια στο τρενο???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (ηταν μεσα στις ευκαιριες μου για να πηδηξω απο καμακι τελικα αλλα τα σκατωσα μετα) ειχαμε πιασει κουβεντα και μου ειχε πει οτι σπουδαζει στο πολιτικο νομικης... και της λεω... ααα εχω διαβασει και εγω αρκετα πολιτικα βιβλια ... λεει α ωραια... λεω πολυ ωραια ειδικα αν μου προτεινεις και εσυ κανα - δυο μιας και εισαι και του χωρου!!!!!!! Και σε εμπιστευομαι!!! λεει ε ναι αν ξαναβρεθουμε... λεω θα ξαναβρεθουμε δωσε μου το μσν σου!! ΛΟΛ παλι μσν ειχα ζητησει αλλα οκ... μετα απο το μσν ειχε δωσει και κινητο αυτη.
καλο μουνι;την  :zfuck: :zfuck:;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλο μουνι;την  :zfuck: :zfuck:;;

δεν την πεφτω σε μπαζα ρε συ! ΤΗν επεφτα σε οσες μου αρεσαν απο κανονικα εως πολυ....

Καλο ηταν. Ωραιο σωμα... ξανθια κτλπ... οχι δεν την πηδηξα  :- ΜΟνο κατι φασεις ειχανε παιχτει... της ειχα βαλει χερι ομως προλαβα... και απο μεσα οπως και αυτη! Αλλα δεν την γαμησα ο μαλακας γιατι εκεινο το βραδυ τελικα δεν πηδηχθηκαμε.... μια μαλακια μου ειχε βαρεσει μονο... Και μετα ειχα βρει κατι μηνυματα στο κινητο της απο εναν αλλον που μαλλον επαιζε και με εκεινον και δεν καταφερα να συγκρατηθω και της τα χωσα και τελος.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δεν την πεφτω σε μπαζα ρε συ! ΤΗν επεφτα σε οσες μου αρεσαν απο κανονικα εως πολυ....

Καλο ηταν. Ωραιο σωμα... ξανθια κτλπ... οχι δεν την πηδηξα  :- ΜΟνο κατι φασεις ειχανε παιχτει... της ειχα βαλει χερι ομως προλαβα... και απο μεσα οπως και αυτη! Αλλα δεν την γαμησα ο μαλακας γιατι εκεινο το βραδυ τελικα δεν πηδηχθηκαμε.... μια μαλακια μου ειχε βαρεσει μονο... Και μετα ειχα βρει κατι μηνυματα στο κινητο της απο εναν αλλον που μαλλον επαιζε και με εκεινον και δεν καταφερα να συγκρατηθω και της τα χωσα και τελος.
καλα της εκανες παμε για αλλα :rockon: :rockon: :rockon:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε Μπόλντεμορτ είδα παραπάνω αναφέρεις ότι σε σταματάει κάποιες φορές από το να την πέσεις το ενδεχόμενο ότι μπορεί να σ προσβάλει και λοιπά..Επειδή και εμένα μ έχει τύχει να το σκέφτομαι αυτό απλά να είσαι προετοιμασμένος από πριν για άσχημη αντίδραση έτσι ώστε να την βάλεις στην θέση της αν τύχει και γίνει καμία στραβή.. Οι περισσότερες πάντως αν μιλάς καλά όπως είπες απορίπτουν ¨"ήρεμα" π λέμε.. Εμένα μ έχει τύχει να με κάνει σκηνικό ένα αρκετά δυνατό πουτανάκι, αλλά την έβαλα στη θέση της με τρελή μαγκιά και ρίχνωντας την τρελή ατάκα.. Απομακρύνθηκα και την έβλεπα π είχε σκυλιάσει..Μετά με έψαχνε στο μαγαζί να μου την πει χαχαχα.  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom