ακριβως ρε πρεπει να εισαι καμενος εντελως για να κανεις καμακι στο δρομο.και μετα να τις βριζεις κιολας,θεωροντας οτι εχασαν το κελεπουρι
Αν αναφερόμαστε στην περίπτωση που είσαι στη μέση του δρόμου και οδηγείς παπάκι
(και ο,τιδήποτε άλλο) και σφυράς στη γκόμενα , αρχίζοντας τα κοπλιμέντα , του τύπου "είσαι και πολύ κούκλα μανάρι μου , να σε κεράσω ένα ποτάκι" και άλλα παρόμοια , τότε είσαι τριτοκοσμικός.
Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν αναφερόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις.
Θα φέρω παραδείγματα , από ιστορίες καμακιών που γνωρίζω και μου άρεσαν:
1)Σε τραπέζια μπαρο-καφετέριας , κάθονταν παρέα 15+ ατόμων και πίναν (μεταξύ τους κι εγώ). Η παρέα ήταν μεικτή . Το τραπέζι το είχε οργανώσει ένας τύπος , ο οποίος έπαιζε με δύο στο συγκεκριμένο τραπέζι (σημαντικό το ότι δεν ήταν μπάκουρος). Γκομενάκι ήρθε και καθόταν όρθιο παραδίπλα στο τραπέζι μόνο του , ψαρωμένο , επί μισή ώρα και βάλε.
Ο μάγκας του τραπεζιού , σηκώθηκε και της πρότεινε να κάτσει στο τραπέζι μας και να πιεί κάτι , μέχρι να έρθει η παρέα που περίμενε (για την οποία δεν ρώτησε). Το γκομενάκι δέχτηκε. Ο τύπος γάμησε το γκομενάκι μετά από 2-3 μήνες. Εκείνο το βράδι γάμησε τη μία από τις δύο με τις οποίες έπαιζε.
2)Αυτοκίνητο με 4 γκόμενες ρωτάει συνοδηγό άλλου αυτοκινήτου με δύο άνδρες , μια παπαριά σχετικά με το που είναι κάποιο μαγαζί. Ο συνοδηγός λυώμα , τους λέει που είναι και επιπλέον ότι έχουν (οι δύο) τραπέζι στο συγκεκριμένο (μούφα του κώλου). Τους προτείνει να πάνε μαζί.Ξύδια , χοροί , μαλακίες όλο το βράδι.
Μετά από 1,5 χρόνο ο οδηγός του αυτοκινήτου των δύο μπακουρων , παντρεύτηκε τη μία από τις 4. Κουμπάρος ήμουν εγώ , που ήμουν και συνοδηγός εκείνο το βράδι.
3)Σε μπαράκι σταμπάρει κάποιος γκόμενα. Ρωτά κολλητή σερβιτόρα αν ξέρει κάτι γι'αυτή. Του λέει ότι ξέρει το όνομά της. Ο τύπος πάει εκεί που καθόταν η γκόμενα , τη χαιρετάει , τη φιλάει στα μάγουλα και ξεκινάει να της λέει ότι πάνε κάπου αλλού , χωρίς να ολοκληρώσει την κουβέντα ... Μετά εξαφανίζεται και δεν ξαναμιλάνε όλο το βράδι.
Μετά από καιρό , μαθαίνει από έγκυρη πηγή ότι η τύπισα είναι πάλι εκεί.Περνάει βιαστικά από το μαγαζί , αφήνει ένα ... cd στην κολλητή σερβιτόρα που φρόντισε να είναι κοντά της , χαιρετάει τη γκόμενα από μακριά , χωρίς να πλησιάσει να μιλήσει και φεύγει.
Μετά από 2 μήνες , ξαναβλέπει τη γκόμενα , μιλάνε 10 λεπτά και του δίνει τη τηλέφωνό της. Παίρνει μετά από μια βδομάδα και της προτείνει να πάει μαζί του για ψώνια (άρχιζαν εκπτώσεις) και καφέ μετά. Η έξοδος έγινε και αυτό ήταν το ξεκίνημα ... παθιασμένης σχέσης διάρκειας σχεδόν έτους.
Αν τα παραπάνω κάποιοι τα θεωρούν αξιολύπητα ....
θα έλεγα στα αρχίδια μου ...