boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τι κακό έχουν οι φαλτσαριστές ψωλές, δεν κατάλαβα
ούτε εγώ
εντιτ: καλά, ανάλογα την κλίση
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
ασε ρε κερδοσκοπε. 500 τον εδινες εδω και καλα φιλικη τιμηΠαει ο γαιδαρος πουληθηκε 300 ευρω σιγα μην περιμενα εδω μεσα απο εσας τους τσιγουνιδες
Έτσιιι..γλύψε μας ποδαράκια και πάρε μας την ψυχή :-*
2000 χιλιαρικα εκανε οταν ειταν νεοςασε ρε κερδοσκοπε. 500 τον εδινες εδω και καλα φιλικη τιμη
Μην φαντάζεσαι ότι υπάρχει τέτοια ψωλή :ούτε εγώ
ε καλά, μην κάνει και κροσέ στο μπούτι. Αλλά ολόισια αλφαδιασμένη πόσο συχνό είναι;ούτε εγώ
Εξάλλου οι στραβιές ψωλές ξεχωρίζουν και δεν τις πλησιάζω..
Που (αν επιτρεπεται ε?)? Σπουδες?Ιταλία που ζούσα χρόνια.
του περσόνα ετσι είναι;ειναι δειγμα αναποφασιστικοτητος του χαρακτηρος του πεοφορου
ε καλά, μην κάνει και κροσέ στο μπούτι. Αλλά ολόισια αλφαδιασμένη πόσο συχνό είναι;
ε καλά, μην κάνει και κροσέ στο μπούτι. Αλλά ολόισια αλφαδιασμένη πόσο συχνό είναι;
Οι στραβιές ψωλές δεν ενδυκνεινται για όλες τις στάσεις.Πονάτε σε μερικές.
Ευτυχώς εγώ την έχω ίσια,λίγο αλλήθωρη μόνο!!!Οι στραβιές ψωλές δεν ενδυκνεινται για όλες τις στάσεις.Πονάτε σε μερικές.
Α κι αυτός κλώνος μου είναι..το ξέχασαΡε...φέρε λίγο τον νοσφεράτου να του στείλω ΠΜ