boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εμένα πάντως είναι σαν σπιράλ
έτσι είναι του γουρουνιού αβράμη
Ναι αλλά είναι μειονέκτημα στο πισοκολλητό γιατί τότε χτυπάει το χώρισμα με τον κώλο και όχι το σημείο G.το ολοισιο καθε αλλο παρα ιδανικο ειναι. το ιδανικον ειναι η μπανανε κλισις κατα πανου ουτως ωστε να ξυνει την περιοχη υφης σα τα ραφλες τα πατατακια, οπου και εβρισκεται το σημειον τζι.
τζιτζι
Ναι αλλά είναι μειονέκτημα στο πισοκολλητό γιατί τότε χτυπάει το χώρισμα με τον κώλο και όχι το σημείο G.
αν είναι μικρή τότε ναι,αν όχι.....την ψάχνει στον αφαλό τηςΝαι αλλά είναι μειονέκτημα στο πισοκολλητό γιατί τότε χτυπάει το χώρισμα με τον κώλο και όχι το σημείο G.
Σε κόβουνε από το αρχηγείο!!!μα καλα τι σιμβαινει δεν μπορω να καταλαβω!
ξαφνικα εξαφανίζονται καποια θρεατ ποθ εχω κανει!
παταω καποπιο κοθμπι λαθος?
Η γκόμενα που σε πιπώνει την βλέπει προς αριστερά όμως, οπότε είσαι εντάξει, καταλαβαίνει τι είσαι.Ευτυχώς εγώ την έχω ίσια,λίγο αλλήθωρη μόνο!!!
Προς τα δεξιά αλληθωρίζει,γμτ!!!
εκεί το ιδανικό είναι μπανάνα προς τα κάτω σα βαριεστημένηΝαι αλλά είναι μειονέκτημα στο πισοκολλητό γιατί τότε χτυπάει το χώρισμα με τον κώλο και όχι το σημείο G.
Για ζωγράφισέ το αυτό.να γυρνάει και ο άντρας στα γόνατα
έτσι είναι του γουρουνιού αβράμη
Α κι αυτός κλώνος μου είναι..το ξέχασα
ασε ρε τα ψεμματα.....εχουμε ντοκουμεντα για παρτη σουΕυτυχώς εγώ την έχω ίσια,λίγο αλλήθωρη μόνο!!!
Προς τα δεξιά αλληθωρίζει,γμτ!!!
Ναι αλλά είναι μειονέκτημα στο πισοκολλητό γιατί τότε χτυπάει το χώρισμα με τον κώλο και όχι το σημείο G.
Εκεί γαμάς κώλο και το παίζεις υπεράνω.εκεί το ιδανικό είναι μπανάνα προς τα κάτω σα βαριεστημένη
Τορίνο και Μιλάνο Νοτιπους.
Εγώ γαμάω όρθιος, γιαυτό τις θέλω ψηλές.να μην εισαι τεμπελης και καθεσαι στα γονατα, να καθεσαι στα ποδαρακια σου να εχεις τη σωστη κλιση. γυμναζεις και τετρακεφαλα
ετσι ρε παίχτη εκτός από τη γκόμενα γαμιούνται και τα γόνατανα μην εισαι τεμπελης και καθεσαι στα γονατα, να καθεσαι στα ποδαρακια σου να εχεις τη σωστη κλιση. γυμναζεις και τετρακεφαλα
Sport FuckingΕγώ γαμάω όρθιος, γιαυτό τις θέλω ψηλές.