ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εμενα μου κανανε σημερα για το στηθος μου,φορουσα ενα πολυ "σεμνο" μπλουζακι
ντραπηκα χαμογελασα και προχωρησα... *P
νεα μπαιτ
εμενα μου κανανε σημερα για το στηθος μου,φορουσα ενα πολυ "σεμνο" μπλουζακι
ντραπηκα χαμογελασα και προχωρησα... *P
σε εχουν παρει χαμπαρι παντου και σε δουλευονν.ρε παιδια μπηκα ζοο προηγουμενως ειχα καιρο να μπω κι επιασα κουβεντα με κατι βρωμομουνα και πηρα και μσν
και μιλαγα με μια παντρμενη και λεγαμε για γαμησια και τετοια και μ λεγε οτι θελει να της δειξω εξετασεις γτ θελει να μου τα πινει και τετοια κι οτι εχει κολλημα μ αυτο
και μ λεγε μετα οτι θα μ αφηνει να χυνω και μεσα γιατι ετσι κι αλλιως και με τον αντρα της εχουν βαλει μπροστα διαδικασια να κανουν παιδι οποτε και να τη γκαστρωσω οκ
ακουστε ρε το βρωομομουνο
και δε με δουλευε μαγκες...επειδη εχω εμπειρια απο τσατ χρονια πολυ δυσκολο να πεφτω εξω...
αχαχαχαχα!!!!!
φιλε εχω γαμησει ενα καρο μουνια απ το νετσε εχουν παρει χαμπαρι παντου και σε δουλευονν.
εγω απτο νετ εχω σηκωσει το τσαμπιονς λιγκ,το world cup,εχω οδηγησει λαμποργκινι,τρελα πραγματα μιλαμε.φιλε εχω γαμησει ενα καρο μουνια απ το νετ
αντε μπετοβλακα
αισθητικος δεν ειμαι, ρωσσικα μουνακια ομως εχω δει πολλα περισσοτερα απο σενα ;)
αντε γεια
Αλλα για να μη με παρεξηγησεις σου λεω οτι δεν ειμαι μοντελο αλλα το κανω απο χομπι.
Πως πιστευετε οτι θα αντιδρουσαν οι κοπελες του σαϊτ στο καμακι?
Ας πουμε οτι περπατα καποιος στο δρομο και λεει σε ολες "εισαι πολυ ομορφη"....
Αλιντισσα: To ξερω αγαπη.....και λιγα λες!!!
Βελβϋ: χοπ χοπ ιουυυυ σβιν σβιν και πιλιλι πιλιλι
Σιλβα: Νωντακο μου εσυ??
Ροχαλα: xxxxxxxxxxxxxφτου σου ρε Ελλεηνιδε
Μπουμπα:.......................(δεν παιζει να της το πει καποιος)
Ανναμαρια: αααααα σε ευχαριστω,αλλα δε πιστευω οτι ειμαι ομορφη, μην ξεχασεις να αγορασεις το νεο περιοδικο μποστανια&λιπασματα που εχει τις νεες μου φωτογραφιες. Αλλα για να μη με παρεξηγησεις σου λεω οτι δεν ειμαι μοντελο αλλα το κανω απο χομπι. Επισης εχω βιντεακια με το παπακι μου τα 3-100 καθως και υπογεγραμμενες μου φωτογραφιες στη μπανιερα μου μονο με 10 ευρω.Και σε παρακαλω μη το πεις στον gastez oτι σου μιλησα!!!
Λουκρητια: @@###$%^&*^^%%^*)(*&%*&%^$#%^@%^&*(&($% γαμω την τυχη μου μαλακα @#$%^&*&^%$#$%^&*&^%$#%^&* φυγε ρε πουστη @#$%^&*(*&^%$#$%^&*( σουπα εγω να μου μιλησεις?? #$%^&*()(*&^%$#@@#$%^&*(*&^%$#$%^&* γαμω την πουτανα μου οταν εχω νευρα μου την πεφτουνε!!!
Πως πιστευετε οτι θα αντιδρουσαν οι κοπελες του σαϊτ στο καμακι?
Ας πουμε οτι περπατα καποιος στο δρομο και λεει σε ολες "εισαι πολυ ομορφη"....
Σιλβα: Νωντακο μου εσυ??
εχεις χασει επεισοδεια! το νεο χοτ ζευγαρι ειναι νωντας και σιλβα=εριναλ=ροχαλα, σωστα νωνδα?Ακυρος . Εδω παει "Εκτορακο μου εσυ?"
εχεις χασει επεισοδεια! το νεο χοτ ζευγαρι ειναι νωντας και σιλβα=βελβυ, σωστα νωνδα?
Ακυρος . Εδω παει "Εκτορακο μου εσυ?"
Εγω βλεπω τα director's cut...
Προφανως εσυ πας μονο με παστρικιες
:S :S :S :S :S