Επισκέπτης
Παστρικιές; Ω ω roxala πολλά λες
Παστρικιές; Ω ω roxala πολλά λες
με δουλευεις μεμο?εχεις χασει επεισοδεια! το νεο χοτ ζευγαρι ειναι νωντας και σιλβα=βελβυ, σωστα νωνδα?
ok! IOY!Πες το προφορικα ...δεν πιανουμε το feeling
α οκ!!το διορθωνω!με δουλευεις μεμο?
ειπαμε ...σιλβα=εριναλ=ροχαλα
εμενα λεει.....μου την εχει φυλαγμενη απο πριν που του πα οτι λεει μαλακιες.....Ακομη και οι μπουληδες που ξημεροβραδυαζουν σερφαροντας στο Ιντερνετ
μονο η μπουμπ ειναι πληροι τις προυποθεσεις για νωντομωρο...α οκ!!το διορθωνω!
ποιες ειναι οι προϋποθεσεις?μονο η μπουμπ ειναι πληροι τις προυποθεσεις για νωντομωρο...
δεν ειναι εδω να της το ανακοινωσω να χαρει ομως
τυχαιο;δεν νομιζω....μονο η μπουμπ ειναι πληροι τις προυποθεσεις για νωντομωρο...
το καλυτερο και μοναδικο νοντομωρο που ηπηρξε ειναι η χουφτα σου.οταν μεγαλωσεις και χασεις καμια 50αρια κιλα μπορει να βρεις και κανα real.μονο η μπουμπ ειναι πληροι τις προυποθεσεις για νωντομωρο...
τυχαιο;δεν νομιζω....
μαλιστατο καλυτερο και μοναδικο νοντομωρο που ηπηρξε ειναι η χουφτα σου.οταν μεγαλωσεις και χασεις καμια 50αρια κιλα μπορει να βρεις και κανα real.
πληροι τις προϋποθεσεις?μαλιστα
δε μας φτανανε τα προηγουμενα πουστρακια που μου μου τριβονταν εχουμε και το μαλακα τον κλωνο τωρα
κλασικος μαλακας αγαμητος του σαιτ.με το που καποιος θα πει την αληθεια για σας,ειναι κλωνος.κοψε βρε μαλακα τα σουβλακια και τα μπυρονια μπροστα στο πισι ολη μερα,μου θες και γκομενα.αντε να τρεξεις λιγο εξω να περπατησεις μαρτζαλακο.μαλιστα
δε μας φτανανε τα προηγουμενα πουστρακια που μου μου τριβονταν εχουμε και το μαλακα τον κλωνο τωρα
ουυυυυυυυυπληροι τις προϋποθεσεις?
ο jcvd35 εισαικλασικος μαλακας αγαμητος του σαιτ.με το που καποιος θα πει την αληθεια για σας,ειναι κλωνος.κοψε βρε μαλακα τα σουβλακια και τα μπυρονια μπροστα στο πισι ολη μερα,μου θες και γκομενα.αντε να τρεξεις λιγο εξω να περπατησεις μαρτζαλακο.
ποιος ειναι αυτος?ο jcvd35 εισαι
ναι οκ.οπως επισης ο αλτεκ21,ο αβραμης,ενας αλλος που δεν τον θυμαμαι....αντι να κοιτας για κλωνους δεν κοιτας λιγο τον εαυτο σου να βρεις καμια γκομενα.ο jcvd35 εισαι