Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαγκες σε ολα τα νησια παιζει πολυ καμακι.Στη Ζακυνθο και στη Χερσοννησο Ηρακλειου Κρητης, που ειναι πολλες οι Ρωσσιδες Τουριστριες ,μπορουν να βγαλουν γκομενα ακομη και οι βουτυρομπεμπεδες του σάϊτ ,που ντρεπονται να μιλησουν σε μια γυναικα ,αν δεν τους την συστησουν.Ακομη και οι μπουληδες που ξημεροβραδυαζουν σερφαροντας στο Ιντερνετ ,εχουν ελπιδα.Κανετε καμακι για να γνωρισετε γυναικες και μην αρκειστε μονο στα μπουρδελακια.Οι τουριστριες ,μακρυα απο την οικογενεια τους και τους γνωστους τους ,εχουν ελθει για να ξεσαλωσουν.Μην χανετε χρονο.Τελευταια χρονιά που θα εχετε λεφτα για διακοπες ,εστω πολυ οικονομικες.Του χρονου δεν θα υπαρχουν λεφτα ,ουτε για τα βασικα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπουλης εσυ 1.90 αντρας??

τς τς τς!!! :s&m_2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μονο η μπουμπ ειναι πληροι τις προυποθεσεις για νωντομωρο...

δεν ειναι εδω να της το ανακοινωσω να χαρει ομως
το καλυτερο και μοναδικο νοντομωρο που ηπηρξε ειναι η χουφτα σου.οταν μεγαλωσεις και χασεις καμια 50αρια κιλα μπορει να βρεις και κανα real.

Επισκέπτης
το καλυτερο και μοναδικο νοντομωρο που ηπηρξε ειναι η χουφτα σου.οταν μεγαλωσεις και χασεις καμια 50αρια κιλα μπορει να βρεις και κανα real.
μαλιστα

δε μας φτανανε τα προηγουμενα πουστρακια που μου μου τριβονταν εχουμε και το μαλακα τον κλωνο τωρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαλιστα

δε μας φτανανε τα προηγουμενα πουστρακια που μου μου τριβονταν εχουμε και το μαλακα τον κλωνο τωρα
κλασικος μαλακας αγαμητος του σαιτ.με το που καποιος θα πει την αληθεια για σας,ειναι κλωνος.κοψε βρε μαλακα τα σουβλακια και τα μπυρονια μπροστα στο πισι ολη μερα,μου θες και γκομενα.αντε να τρεξεις λιγο εξω να περπατησεις μαρτζαλακο.

Επισκέπτης
κλασικος μαλακας αγαμητος του σαιτ.με το που καποιος θα πει την αληθεια για σας,ειναι κλωνος.κοψε βρε μαλακα τα σουβλακια και τα μπυρονια μπροστα στο πισι ολη μερα,μου θες και γκομενα.αντε να τρεξεις λιγο εξω να περπατησεις μαρτζαλακο.
ο jcvd35 εισαι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Stories