Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
διπλα ηθελε παντως να βαψει τον λιλα σε γηινες αποχρωσεις,να ξερεις....μην σου τρωει την δουλεια....πληροφοριακα στο λεω..... :grin:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιδες ,τωρα με την Κριση ,θα ξαναφανουν Ελλεεινιδες στα μπουρδελα.Οχι μονο αλλοδαπες πλεον,αλλα και ελλεεινιδες.
Και εκει θα φανει η διαφορα.
Προς το παρον ασχοληθειτε με Ρωσσιδες Τουριστριες σε Ζακυνθο,
Χερσοννησο Ηρακλειου κρητης ,παραλια κατερινης κ.τ.λ.,περα απο τις ρωσσιδες στα μπουρδελακια.

Επισκέπτης
ρε παιδια μπηκα ζοο προηγουμενως ειχα καιρο να μπω κι επιασα κουβεντα με κατι βρωμομουνα και πηρα και μσν

και μιλαγα με μια παντρμενη και λεγαμε για γαμησια και τετοια και μ λεγε οτι θελει να της δειξω εξετασεις γτ θελει να μου τα πινει και τετοια κι οτι εχει κολλημα μ αυτο

και μ λεγε μετα οτι θα μ αφηνει να χυνω και μεσα γιατι ετσι κι αλλιως και με τον αντρα της εχουν βαλει μπροστα διαδικασια να κανουν παιδι οποτε και να τη γκαστρωσω οκ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ακουστε ρε το βρωομομουνο

και δε με δουλευε μαγκες...επειδη εχω εμπειρια απο τσατ χρονια πολυ δυσκολο να πεφτω εξω...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε παιδια μπηκα ζοο προηγουμενως ειχα καιρο να μπω κι επιασα κουβεντα με κατι βρωμομουνα και πηρα και μσν

και μιλαγα με μια παντρμενη και λεγαμε για γαμησια και τετοια και μ λεγε οτι θελει να της δειξω εξετασεις γτ θελει να μου τα πινει και τετοια κι οτι εχει κολλημα μ αυτο

και μ λεγε μετα οτι θα μ αφηνει να χυνω και μεσα γιατι ετσι κι αλλιως και με τον αντρα της εχουν βαλει μπροστα διαδικασια να κανουν παιδι οποτε και να τη γκαστρωσω οκ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ακουστε ρε το βρωομομουνο

και δε με δουλευε μαγκες...επειδη εχω εμπειρια απο τσατ χρονια πολυ δυσκολο να πεφτω εξω...

:o :o :o
ρε γαμω, εισαι ο νωντας. δεν μπορω να σε πιστεψω :-

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
26
Δεν ξέρω για εσάς,εγώ πάντως όταν μιλάω με Ελληνίδα για σεξ κλπ κλπ εκθειάζω πόσο προσιτές είναι οι ξένες και πόσο πιο σεξουλιάρες από τις ξενέρωτες τις Ελληνίδες...
Όταν μιλάω με ξένες τους λέω οτι προτιμάω Ελληνίδες ντόπιες γιατί είναι πολύ πιο ζεστές και κάνουν τρελά γαμίσια σε σχέση με τις ψυχρές ξένες....
Τις τσαντίζω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Τους πατάω τον κάλο!!!!!!!Τις στέλνω αδιάβαστες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω για εσάς,εγώ πάντως όταν μιλάω με Ελληνίδα για σεξ κλπ κλπ εκθειάζω πόσο προσιτές είναι οι ξένες και πόσο πιο σεξουλιάρες από τις ξενέρωτες τις Ελληνίδες...
Όταν μιλάω με ξένες τους λέω οτι προτιμάω Ελληνίδες ντόπιες γιατί πολυ πιο ζεστές και κάνουν τρελά γαμίσια σε σχέση με τις ψυχρές ξένες....
Τις τσαντίζω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Τους πατάω τον κάλο!!!!!!!Τις στέλνω αδιάβαστες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πςςςςς ποιος εισαι ρε μεγαλε?ποιος εισαι??

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαγκες σημερα βρεχει ,κανετε βολτα στο Κεντρο και χαριστε σε μια ομορφη τουριστρια μια φτηνη ομπρελλα (3 ευρω απο πακηδες).
Καλεστε την μετα για καφε .Θα δειτε διαφορα απο την μεση ελληνιδα ,στην  συμπεριφορα της τουριστριας .Κανετε καμακι μαγκες,πολλες μουναρες τουριστριες πλεον κυκλοφορουν !

Επισκέπτης
Μαγκες σημερα βρεχει ,κανετε βολτα στο Κεντρο και χαριστε σε μια ομορφη τουριστρια μια φτηνη ομπρελλα (3 ευρω απο πακηδες).
Καλεστε την μετα για καφε .Θα δειτε διαφορα απο την μεση ελληνιδα ,στην  συμπεριφορα της τουριστριας .Κανετε καμακι μαγκες,πολλες μουναρες τουριστριες πλεον κυκλοφορουν !
νταξει ρε τυπε μας το πες :headbang:

μας εχεις ζαλισει :headbang: :headbang:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γιατι ,κουραστηκες απο το πολυ καμακι ?
Με το καμακι ,περπατωντας θα χασει και κανενα κιλακι ,νωντακο.

Επισκέπτης
Γιατι ,κουραστηκες απο το πολυ καμακι ?
Με το καμακι ,περπατωντας θα χασει και κανενα κιλακι ,νωντακο.
ερευνητη χεσε με

προχθες στο τρενο εκανα να πιασω τον κωλο μιας ρωσσιδας και μονο που δε με χαστουκισε

εσυ φταις!που ελεγες οτι ανταποκρινονται στο φλερτ και πηρα και γω αερα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μαλλον για....χειραψια θα εννοουσε
Οχι κατευθειαν στο ψητο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
ερευνητη χεσε με

προχθες στο τρενο εκανα να πιασω τον κωλο μιας ρωσσιδας και μονο που δε με χαστουκισε

εσυ φταις!που ελεγες οτι ανταποκρινονται στο φλερτ και πηρα και γω αερα

Παρεξήγησες τις κοπέλες ρε Νώντα. Δεν είναι πουτάνες. Εξάλλου, φλέρτ σημαίνει να τους πιάσεις τον βύζον, όχι τον κώλον..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom