gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ο νωντας σε ποιο τμημα ειναι;που θες να καταληξεις??
ο νωντας σε ποιο τμημα ειναι;που θες να καταληξεις??
H βλακεία της είναι ότι έβαλε ονοματεπώνυμο και παίρνει κι άλλους η μπαλαΗ βλακεία της είναι οτι έβαλε φάτσα.
ο νωντας σε ποιο τμημα ειναι;
διπλα ηθελε παντως να βαψει τον λιλα σε γηινες αποχρωσεις,να ξερεις....μην σου τρωει την δουλεια....πληροφοριακα στο λεω.....
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!διπλα ηθελε παντως να βαψει τον λιλα σε γηινες αποχρωσεις,να ξερεις....μην σου τρωει την δουλεια....πληροφοριακα στο λεω.....
ρε παιδια μπηκα ζοο προηγουμενως ειχα καιρο να μπω κι επιασα κουβεντα με κατι βρωμομουνα και πηρα και μσν
και μιλαγα με μια παντρμενη και λεγαμε για γαμησια και τετοια και μ λεγε οτι θελει να της δειξω εξετασεις γτ θελει να μου τα πινει και τετοια κι οτι εχει κολλημα μ αυτο
και μ λεγε μετα οτι θα μ αφηνει να χυνω και μεσα γιατι ετσι κι αλλιως και με τον αντρα της εχουν βαλει μπροστα διαδικασια να κανουν παιδι οποτε και να τη γκαστρωσω οκ
ακουστε ρε το βρωομομουνο
και δε με δουλευε μαγκες...επειδη εχω εμπειρια απο τσατ χρονια πολυ δυσκολο να πεφτω εξω...
Και εμείς σοβαρά γελάμε!!!σοβαρα μιλαω βρε ζωα
πςςςςς ποιος εισαι ρε μεγαλε?ποιος εισαι??Δεν ξέρω για εσάς,εγώ πάντως όταν μιλάω με Ελληνίδα για σεξ κλπ κλπ εκθειάζω πόσο προσιτές είναι οι ξένες και πόσο πιο σεξουλιάρες από τις ξενέρωτες τις Ελληνίδες...
Όταν μιλάω με ξένες τους λέω οτι προτιμάω Ελληνίδες ντόπιες γιατί πολυ πιο ζεστές και κάνουν τρελά γαμίσια σε σχέση με τις ψυχρές ξένες....
Τις τσαντίζω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Τους πατάω τον κάλο!!!!!!!Τις στέλνω αδιάβαστες
Η τρελοκοτσιδούπςςςςς ποιος εισαι ρε μεγαλε?ποιος εισαι??
νταξει ρε τυπε μας το πεςΜαγκες σημερα βρεχει ,κανετε βολτα στο Κεντρο και χαριστε σε μια ομορφη τουριστρια μια φτηνη ομπρελλα (3 ευρω απο πακηδες).
Καλεστε την μετα για καφε .Θα δειτε διαφορα απο την μεση ελληνιδα ,στην συμπεριφορα της τουριστριας .Κανετε καμακι μαγκες,πολλες μουναρες τουριστριες πλεον κυκλοφορουν !
ερευνητη χεσε μεΓιατι ,κουραστηκες απο το πολυ καμακι ?
Με το καμακι ,περπατωντας θα χασει και κανενα κιλακι ,νωντακο.
ερευνητη χεσε με
προχθες στο τρενο εκανα να πιασω τον κωλο μιας ρωσσιδας και μονο που δε με χαστουκισε
εσυ φταις!που ελεγες οτι ανταποκρινονται στο φλερτ και πηρα και γω αερα