Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εσι καλα τα λεσ αλλα ιπαρχυν ακομα μαλακεσ αμετριτι που ιπιρετουσ τισ βρομοελεινιδεσ!!!!
περαστικα τουσ!
πειτσυλοιστη φειλαι μου, νωμοιζο οτει σοιγα σοιγα ληγωσταιβουναι  :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
  δε ψαχνουν για γαμηση φιλε (2-3 φορες το χρονο πλεον) ψαχνουν απελπισμενα για χορηγο και αυτο φαινεται και στον πιο μαλακα ελληνα, και εξαλου δεν ειναι και κοριτσακια 32-33 εφτασαν (αν και δε τους φαινετε)
Εντάξει - εγώ πιστεύω ότι η κάθε γυναίκα άμα κουνήσει κώλο και μετράει έστω και λίγο, θα τη βρει την άκρη. Πρώτη μου ξαδέρφη στα 39 παντρεύτηκε και ήταν και μπάζο. Άποψή μου... :rolleyes:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
πειτσυλοιστη φειλαι μου, νωμοιζο οτει σοιγα σοιγα ληγωσταιβουναι   :2funny:
Μαλάκα η καρδιά μου σχεδόν σκίρτησε σαν επικείμενο έμφραγμα με τέτοια ορθογραγία! Ούτε για πλάκα σε παρακαλώ - παρακολουθώ ενίοτε το θρεντ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μαλάκα η καρδιά μου σχεδόν σκίρτησε σαν επικείμενο έμφραγμα με τέτοια ορθογραγία! Ούτε για πλάκα σε παρακαλώ - παρακολουθώ ενίοτε το θρεντ
Αυτό δεν είναι τίποτα - που να διαβάσεις τα αριστουργήματα του βόθρου. :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε πουστη μου ακομα και καλα στοιχεια να εχουν καποιες ελληνιδες (φιλοτιμες και δοτικες) την ανισοροπια τους δεν την χανουν με τιποτα! (ασε με τωρα δε θελω κανενα) φουλ στις ανασφαλειες, τι να πω!  δεν ψαχνουν για συντροφο ουτε αυτες (οι καλες) πλεον, μαλλον για ψυχαναλυτη ψαχνουνε

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ρε πουστη μου ακομα και καλα στοιχεια να εχουν καποιες ελληνιδες (φιλοτιμες και δοτικες) την ανισοροπια τους δεν την χανουν με τιποτα! (ασε με τωρα δε θελω κανενα) φουλ στις ανασφαλειες, τι να πω!  δεν ψαχνουν για συντροφο ουτε αυτες (οι καλες) πλεον, μαλλον για ψυχαναλυτη ψαχνουνε
φταίει το νερό και η αφρικανική σκόνη που το χει δεί πάω για ποτάκι Ελλάδα

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παρολα αυτα το σλογκαν "δεν υπαρχουν αντρες και δε μας φλερταρουν" καλα κρατει ακομη και σημερα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μετα απο ενα μεγαλο διαστημα αποχης μου στο site απ οτι βλεπω, το θεματακι κραταει μια χαρα!
βλεπω μπηκε και ψηφοφορια....και εχω πεθανει στα γελια ειδικα με το προτελευταιο
-Ελληνίδα του εξωτερικού........οι οποιες ειναι οι χειροτερες και οι πιο κομπλεξικες!

Επισκέπτης
το τελειωτικο χτυπημα στις ελληνιδες θα το δωσει η υφεση-χρεωκοπια της χωρας, τα εχουν "παιξει" τελειως λεμε! πρωην μου (μουναρα) με κολλητη της (καραμουναρα) με εφεση στους πολυ φραγκατους, εχουν μεινει με το μουνι στο χερι!  εμεις δε παμε για κατω απο 500 μου ειπαν(επι λεξη) τη τελευταια φορα που τις ειδα :headbang: ωραια δικαιολογια για την αγαμια τους :jerking: ολο βολτες, χορους, ταξιδια, (καλες θεσεις δημοσιου γαρ, αλλα ως ποτε?) απο την αλλη αν χαλαρωσουν σου αποκαλυπτουν οτι πλεον κανεις δε τις κερναει ουτε εναν καφε!   γιατι να σας κερασουν κουκλες μου???    για να αυτοεπιβεβαιωθητε??  αφου δεν προκειται να σας  :knockinb: με τιποτα

τι εννοεις?? κατω απο 500 με τπτ? βιζιτες ειναι? δεν καταλαβα :huh:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι εννοεις?? κατω απο 500 με τπτ? βιζιτες ειναι? δεν καταλαβα :huh:
αυτο σου εκανε εντυπωση,και οχι οτι και καλα εχει ΠΡΩΗΝ μουναρα,με φιλη καραμουναρα,αλλα για να γαμησει τρεχει στην ταυλανδη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
αυτο σου εκανε εντυπωση,και οχι οτι και καλα εχει ΠΡΩΗΝ μουναρα,με φιλη καραμουναρα,αλλα για να γαμησει τρεχει στην ταυλανδη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω θελω τα τηλ και της μουναρας και της καραμουναρας και ειμαι ανω τον 500 οποτε τους κανω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι ειναι το 500?(ξανθος ειμαι) :2funny:
URL]]