Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μυαλά.... ή μάλλον καλύτερα ας αφήσουν τις μεταμοσχεύσεις σιλικόνης και ας πάνε για μεταμόσχευση δείκτη νοημοσύνης...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σωτηρη μια χαρα ειναι.εμεις πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια.καντε κανα καμακι ρε.πεφτουν τα μωρα.διωξτε την νοοτροπια οτι ειναι δυσκολες οι γκομενες.το ιδιο ειναι ειτε ειναι ξενες ειτε ειναι ελληνιδες.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σωτηρη μια χαρα ειναι.εμεις πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια.καντε κανα καμακι ρε.πεφτουν τα μωρα.διωξτε την νοοτροπια οτι ειναι δυσκολες οι γκομενες.το ιδιο ειναι ειτε ειναι ξενες ειτε ειναι ελληνιδες.
εσυ ειπαμε αλλαξες αν αλλαξουν απαιτησης και υφακη γιατι οχι?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πέρα από την πλάκα,ΤΙΠΟΤΑ,το ίδιο σκατά μ εμάς είναι κι αυτές,τις έχουμε κάνει σαν τα μούτρα μας,όλα οκ λοιπόν

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Τη νοοτροπία ότι απο μία ηλικία και μετά πρέπει να βρουν το μαλάκα να παντρευτούν... :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.167
Πόντοι
42.697
To θρεντ συγχωνευθηκε
δεν ειναι δυνατον να εχουμε 10 θεματα για τις ελλεηνίδες
ενα φτάνει

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η εμεις πρεπει να αλλαξουμε χωρα! η να φερουμε την αλλοδαπη μας στην ελλαδα! προτιμοτερο το πρωτο, εσχατη λυση το δευτερο, (παραμονη στην ελλαδα και διμιουργια οικογενειας με ελληνιδα= αυτοκτονια , με πιανει ριγος μονο και μονο με την ιδεα!  και ειχα πολλες ελλεινιδες (δε το λεω για να περιαυτολογησω, αλλα για να δειξω οτι εχω μετρο συγκρισης)

Επισκέπτης
η εμεις πρεπει να αλλαξουμε χωρα! η να φερουμε την αλλοδαπη μας στην ελλαδα! προτιμοτερο το πρωτο, εσχατη λυση το δευτερο, (παραμονη στην ελλαδα και διμιουργια οικογενειας με ελληνιδα= αυτοκτονια , με πιανει ριγος μονο και μονο με την ιδεα!  και ειχα πολλες ελλεινιδες (δε το λεω για να περιαυτολογησω, αλλα για να δειξω οτι εχω μετρο συγκρισης)
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αποκλειστικη δηλωση Λουκρητιας!

(18:28:02) loukritia!: gaz eimai elleeinida ksiniara de dinw tpt

:2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν ειναι για καμια κινεζουλα η ακομα καλυτερα γιαπωνεζουλα που εχω και αποθυμενα,το εκανα το αμαρτικο.με τιποτα ομως ταιλανδοφιλιπινια!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το τελειωτικο χτυπημα στις ελληνιδες θα το δωσει η υφεση-χρεωκοπια της χωρας, τα εχουν "παιξει" τελειως λεμε! πρωην μου (μουναρα) με κολλητη της (καραμουναρα) με εφεση στους πολυ φραγκατους, εχουν μεινει με το μουνι στο χερι!  εμεις δε παμε για κατω απο 500 μου ειπαν(επι λεξη) τη τελευταια φορα που τις ειδα :headbang: ωραια δικαιολογια για την αγαμια τους :jerking: ολο βολτες, χορους, ταξιδια, (καλες θεσεις δημοσιου γαρ, αλλα ως ποτε?) απο την αλλη αν χαλαρωσουν σου αποκαλυπτουν οτι πλεον κανεις δε τις κερναει ουτε εναν καφε!  γιατι να σας κερασουν κουκλες μου???    για να αυτοεπιβεβαιωθητε??  αφου δεν προκειται να σας  :knockinb: με τιποτα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
γιατι να σας κερασουν κουκλες μου???    για να αυτοεπιβεβαιωθητε??  αφου δεν προκειται να σας  :knockinb: με τιποτα
Καλά κόψε κάτι, μουνάρα (όπως λες :rolleyes:) και δε θα βρει Έλληνα όπως τον θέλει? Δεν υπάρχει περίπτωση... ;)

Επισκέπτης
το τελειωτικο χτυπημα στις ελληνιδες θα το δωσει η υφεση-χρεωκοπια της χωρας, τα εχουν "παιξει" τελειως λεμε! πρωην μου (μουναρα) με κολλητη της (καραμουναρα) με εφεση στους πολυ φραγκατους, εχουν μεινει με το μουνι στο χερι!  εμεις δε παμε για κατω απο 500 μου ειπαν(επι λεξη) τη τελευταια φορα που τις ειδα :headbang: ωραια δικαιολογια για την αγαμια τους :jerking: ολο βολτες, χορους, ταξιδια, (καλες θεσεις δημοσιου γαρ, αλλα ως ποτε?) απο την αλλη αν χαλαρωσουν σου αποκαλυπτουν οτι πλεον κανεις δε τις κερναει ουτε εναν καφε!   γιατι να σας κερασουν κουκλες μου???    για να αυτοεπιβεβαιωθητε??  αφου δεν προκειται να σας  :knockinb: με τιποτα
εσι καλα τα λεσ αλλα ιπαρχυν ακομα μαλακεσ αμετριτι που ιπιρετουσ τισ βρομοελεινιδεσ!!!!
περαστικα τουσ!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλά κόψε κάτι, μουνάρα (όπως λες :rolleyes:) και δε θα βρει Έλληνα όπως τον θέλει? Δεν υπάρχει περίπτωση... ;)
  δε ψαχνουν για γαμηση φιλε (2-3 φορες το χρονο πλεον) ψαχνουν απελπισμενα για χορηγο και αυτο φαινεται και στον πιο μαλακα ελληνα, και εξαλου δεν ειναι και κοριτσακια 32-33 εφτασαν (αν και δε τους φαινετε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom