tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μυαλά.... ή μάλλον καλύτερα ας αφήσουν τις μεταμοσχεύσεις σιλικόνης και ας πάνε για μεταμόσχευση δείκτη νοημοσύνης...
εσυ ειπαμε αλλαξες αν αλλαξουν απαιτησης και υφακη γιατι οχι?σωτηρη μια χαρα ειναι.εμεις πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια.καντε κανα καμακι ρε.πεφτουν τα μωρα.διωξτε την νοοτροπια οτι ειναι δυσκολες οι γκομενες.το ιδιο ειναι ειτε ειναι ξενες ειτε ειναι ελληνιδες.
Χώρα?αληθεια τι πρεπει? για να ξαναρθουν οι ελληνες σε αυτες?
βασικα δεν ειναι δυνατο να εχουμε Ελλεηνιδες......γενικα!To θρεντ συγχωνευθηκε
δεν ειναι δυνατον να εχουμε 10 θεματα για τις ελλεηνίδες
ενα φτάνει
σκιστηκε.μακρια λεμεεεεε.μουνακι και αγιος ο θεος.
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!η εμεις πρεπει να αλλαξουμε χωρα! η να φερουμε την αλλοδαπη μας στην ελλαδα! προτιμοτερο το πρωτο, εσχατη λυση το δευτερο, (παραμονη στην ελλαδα και διμιουργια οικογενειας με ελληνιδα= αυτοκτονια , με πιανει ριγος μονο και μονο με την ιδεα! και ειχα πολλες ελλεινιδες (δε το λεω για να περιαυτολογησω, αλλα για να δειξω οτι εχω μετρο συγκρισης)
pitsilistako ετσι και σε παρω εσενα σλοβακια σε βλεπω να μεταναστευεις μονιμα εκει.ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
μεμο δες διπλα τι γινετε.Αποκλειστικη δηλωση Λουκρητιας!
(18:28:02) loukritia!: gaz eimai elleeinida ksiniara de dinw tpt
αν ειναι για καμια κινεζουλα η ακομα καλυτερα γιαπωνεζουλα που εχω και αποθυμενα,το εκανα το αμαρτικο.με τιποτα ομως ταιλανδοφιλιπινια!η εμεις πρεπει να αλλαξουμε χωρα! η να φερουμε την αλλοδαπη μας στην ελλαδα! προτιμοτερο το πρωτο, εσχατη λυση το δευτερο, (παραμονη στην ελλαδα και διμιουργια οικογενειας με ελληνιδα= αυτοκτονια , με πιανει ριγος μονο και μονο με την ιδεα! και ειχα πολλες ελλεινιδες (δε το λεω για να περιαυτολογησω, αλλα για να δειξω οτι εχω μετρο συγκρισης)
Καλά κόψε κάτι, μουνάρα (όπως λες ) και δε θα βρει Έλληνα όπως τον θέλει? Δεν υπάρχει περίπτωση... ;)γιατι να σας κερασουν κουκλες μου??? για να αυτοεπιβεβαιωθητε?? αφου δεν προκειται να σας με τιποτα
εσι καλα τα λεσ αλλα ιπαρχυν ακομα μαλακεσ αμετριτι που ιπιρετουσ τισ βρομοελεινιδεσ!!!!το τελειωτικο χτυπημα στις ελληνιδες θα το δωσει η υφεση-χρεωκοπια της χωρας, τα εχουν "παιξει" τελειως λεμε! πρωην μου (μουναρα) με κολλητη της (καραμουναρα) με εφεση στους πολυ φραγκατους, εχουν μεινει με το μουνι στο χερι! εμεις δε παμε για κατω απο 500 μου ειπαν(επι λεξη) τη τελευταια φορα που τις ειδα ωραια δικαιολογια για την αγαμια τους ολο βολτες, χορους, ταξιδια, (καλες θεσεις δημοσιου γαρ, αλλα ως ποτε?) απο την αλλη αν χαλαρωσουν σου αποκαλυπτουν οτι πλεον κανεις δε τις κερναει ουτε εναν καφε! γιατι να σας κερασουν κουκλες μου??? για να αυτοεπιβεβαιωθητε?? αφου δεν προκειται να σας με τιποτα
δε ψαχνουν για γαμηση φιλε (2-3 φορες το χρονο πλεον) ψαχνουν απελπισμενα για χορηγο και αυτο φαινεται και στον πιο μαλακα ελληνα, και εξαλου δεν ειναι και κοριτσακια 32-33 εφτασαν (αν και δε τους φαινετε)Καλά κόψε κάτι, μουνάρα (όπως λες ) και δε θα βρει Έλληνα όπως τον θέλει? Δεν υπάρχει περίπτωση... ;)