Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η ον δε ροουντ ειπε οτι ΕΣΥ εισαι στα ορια της παρανοιας. αλλα μαλλον θεωρεις οτι στο ειπε επειδη θελεις σεξ, αλλα φευ! πού να το βρεις??
εε εσυ ξερεις καλυτερα..
Στην Αυστραλια εχει ΝΟΜΙΜΑ μπουρδελα για γυναικες .Και τα επισκεπτονται και εμφανισιμες κοπελες για να ηδονιστουν .Εδω οι "κοπελες" του σάϊτ ,ΔΕΝ εχουν τετοια διεξοδο και μπαινουν στο φορουμ να μας ζαλισουν τον ερωτα.
Βελβουλα ,καλυτερα προσπαθησε να βελτιωσεις το προβλημα που εχεις με την ανοργασμια σου και την δυσκολια να εκφραστεις σεξουαλικα και ερωτικα .
Αντι να μπαινεις στο φορουμ για να λες σαχλαμαριτσες.

Επισκέπτης
Στην Αυστραλια εχει ΝΟΜΙΜΑ μπουρδελα για γυναικες .Και τα επισκεπτονται και εμφανισιμες κοπελες για να ηδονιστουν .Εδω οι "κοπελες" του σάϊτ ,ΔΕΝ εχουν τετοια διεξοδο και μπαινουν στο φορουμ να μας ζαλισουν τον ερωτα.
Βελβουλα ,καλυτερα προσπαθησε να βελτιωσεις το προβλημα που εχεις με την ανοργασμια σου και την δυσκολια να εκφραστεις σεξουαλικα και ερωτικα .
Αντι να μπαινεις στο φορουμ για να λες σαχλαμαριτσες.

ερευνητακο, δεν τα κανεις υπογραφη τα 5 πραματακια που λες?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε μου...μακρια απο Ελλεεινιδες και εγω που μεχρι χτες τις υποστηριζα τωρα λεω....Ρωσσιδες και ξερο ψωμι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Διαβασε Καζαντζακη "ταξειδι στη Ρωσσια " και "Ζορμπα".Θα σου ποσταρω αποσπασματα που λεει ,πρακτικα ,τα ιδια με σενα ,οσον αφορα τις Ρωσσιδες !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Επισης να συμπληρώσω ότι σε αντίθεση με τους 'δικηγόρους', ΄μηχανικούς', 'γιατρούς', 'αστροναυτες', 'υπερεπιστήμονες' του site δεν τελείωσα το σχολείο οπότε είμαι ανορθόγραφος αλλά και χοντρός, άσχημος, μικροτσούτσουνος, κακοπαντρεμένος, ανέραστος, ανίκανος ΚΑΙ καμπούρης.

Παρόλα αυτά δεν ξεπερνάω το 1 post/ημέρα κατά μέσο όρο σε 5 χρόνια ώστε να είμαι και σαχλά καρβουνιασμένος. Περαστικούλια.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ερευνητακο, δεν τα κανεις υπογραφη τα 5 πραματακια που λες?
Πρεπει να στο ξαναπω οτι χρειαζεται να προσπαθησεις να ξεπερασεις τα σεξουαλικα προβληματα σου.Οπως λενε στην χοντρη οτι πρεπει να αδυνατησει και στην καπνιστρια να σταματησει το καπνισμα ,γιατι βρωμαει η ανασα της ,τα δοντια της ειναι κιτρινα και τα δαχτυλα της και ειναι αποκρουστικος ο βηχας της απο την βρογχιτιδα λογω τσιγαρου.
Δεν ειναι αργα στα σαραντα σου ,να απαλευθερωθεις στο σεξ.Η Ντεμι Μουρ που ειναι πραγματικη καβλα ,τα εχει με γκομενο περισσοτερο απο 10 χρονια πιο νεο απο αυτη ,για να την γαμαει καλα .

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Επισης να συμπληρώσω ότι σε αντίθεση με τους 'δικηγόρους', ΄μηχανικούς', 'γιατρούς', 'αστροναυτες', 'υπερεπιστήμονες' του site δεν τελείωσα το σχολείο οπότε είμαι ανορθόγραφος αλλά και χοντρός, άσχημος, μικροτσούτσουνος, κακοπαντρεμένος, ανέραστος, ανίκανος ΚΑΙ καμπούρης.

Παρόλα αυτά δεν ξεπερνάω το 1 post/ημέρα κατά μέσο όρο σε 5 χρόνια ώστε να είμαι και σαχλά καρβουνιασμένος. Περαστικούλια.
κακως τυπε μου...εχει και νυχτερινα σχολεια....αλλα δεν θα σε απαλλαξουν απο τα αλλα που εβαλες....μονο απο την ανορθογραφια που βεβαια δεν την βλεπω πουθενα αλλα μας την πεταξες για να δουμε τι λαικο παιδι εισαι.....α ρε ξανθοπουλε που εισαι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Διαβασε Καζαντζακη "ταξειδι στη Ρωσσια " και "Ζορμπα".Θα σου ποσταρω αποσπασματα που λεει ,πρακτικα ,τα ιδια με σενα ,οσον αφορα τις Ρωσσιδες !
Ετσι! :rockon:
με τον μεμο πηγες για μπυρες χτες;εξου και η αλλαγη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο μεμος με το σχετικο θρεντ που ανοιξε εχει βοηθησει στα μεγιστα!!!!!! :2funny: :rockon:

Δινεις βαση στον αριθμο των μηνυνατων?....ειναι και αυτο φυσικα ενα κριτηριο,... στα πολλα ομως... που καταλαβαινεις τον αλλον, που ειναι πισω απο το πληκτρολογιο....προσεξε ομως...ενα κριτηριο,στα πολλα... αλλα κριτηρια αξιολογησης!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τώρα για κάποιο λόγο, αισθάνεσαι γαμάτος, αλλά μόνο εσύ το πιστεύεις αυτό!
Ενα ποιημα για την σεξουαλικοτητα της Βελβουλας.

Μια κατσαριδουλα ,η μικρη Βελβουλα ,
επεσε στο ΤΕΖΑ και Τεεεζα !

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
βελβυ και σιλβα αν δεν ειστε τραβελια για να βρειτε τη σεξουαλικοτητα να πατε σε στουντιο να δουλεψετε

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
βελβυ και σιλβα αν δεν ειστε τραβελια για να βρειτε τη σεξουαλικοτητα να πατε σε στουντιο να δουλεψετε
σιγα ρε τυπε...η σιλβα σε στουντιο θα μαζευε πολυ λαο να ξερεις.... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom