gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αφου δεν ειπαν τιποτα για λεφτα.....Μην γραφεις μαλακιες!!!!!!
αφου δεν ειπαν τιποτα για λεφτα.....Μην γραφεις μαλακιες!!!!!!
Στην Αυστραλια εχει ΝΟΜΙΜΑ μπουρδελα για γυναικες .Και τα επισκεπτονται και εμφανισιμες κοπελες για να ηδονιστουν .Εδω οι "κοπελες" του σάϊτ ,ΔΕΝ εχουν τετοια διεξοδο και μπαινουν στο φορουμ να μας ζαλισουν τον ερωτα.η ον δε ροουντ ειπε οτι ΕΣΥ εισαι στα ορια της παρανοιας. αλλα μαλλον θεωρεις οτι στο ειπε επειδη θελεις σεξ, αλλα φευ! πού να το βρεις??
εε εσυ ξερεις καλυτερα..
Φιλε μου...μακρια απο Ελλεεινιδες και εγω που μεχρι χτες τις υποστηριζα τωρα λεω....Ρωσσιδες και ξερο ψωμι!!!!αφου δεν ειπαν τιποτα για λεφτα.....
Μην γραφεις μαλακιες!!!!!!
Στην Αυστραλια εχει ΝΟΜΙΜΑ μπουρδελα για γυναικες .Και τα επισκεπτονται και εμφανισιμες κοπελες για να ηδονιστουν .Εδω οι "κοπελες" του σάϊτ ,ΔΕΝ εχουν τετοια διεξοδο και μπαινουν στο φορουμ να μας ζαλισουν τον ερωτα.
Βελβουλα ,καλυτερα προσπαθησε να βελτιωσεις το προβλημα που εχεις με την ανοργασμια σου και την δυσκολια να εκφραστεις σεξουαλικα και ερωτικα .
Αντι να μπαινεις στο φορουμ για να λες σαχλαμαριτσες.
Σε ευχαριστω που με καθησυχασες, για να μην ανησυχω!!!!δε σε ανταγωνιζεται κανεις σε αυτο, μην ανησυχεις!
Διαβασε Καζαντζακη "ταξειδι στη Ρωσσια " και "Ζορμπα".Θα σου ποσταρω αποσπασματα που λεει ,πρακτικα ,τα ιδια με σενα ,οσον αφορα τις Ρωσσιδες !Φιλε μου...μακρια απο Ελλεεινιδες και εγω που μεχρι χτες τις υποστηριζα τωρα λεω....Ρωσσιδες και ξερο ψωμι!!!!
με τον μεμο πηγες για μπυρες χτες;εξου και η αλλαγη;Φιλε μου...μακρια απο Ελλεεινιδες και εγω που μεχρι χτες τις υποστηριζα τωρα λεω....Ρωσσιδες και ξερο ψωμι!!!!
Πρεπει να στο ξαναπω οτι χρειαζεται να προσπαθησεις να ξεπερασεις τα σεξουαλικα προβληματα σου.Οπως λενε στην χοντρη οτι πρεπει να αδυνατησει και στην καπνιστρια να σταματησει το καπνισμα ,γιατι βρωμαει η ανασα της ,τα δοντια της ειναι κιτρινα και τα δαχτυλα της και ειναι αποκρουστικος ο βηχας της απο την βρογχιτιδα λογω τσιγαρου.ερευνητακο, δεν τα κανεις υπογραφη τα 5 πραματακια που λες?
κακως τυπε μου...εχει και νυχτερινα σχολεια....αλλα δεν θα σε απαλλαξουν απο τα αλλα που εβαλες....μονο απο την ανορθογραφια που βεβαια δεν την βλεπω πουθενα αλλα μας την πεταξες για να δουμε τι λαικο παιδι εισαι.....α ρε ξανθοπουλε που εισαι;Επισης να συμπληρώσω ότι σε αντίθεση με τους 'δικηγόρους', ΄μηχανικούς', 'γιατρούς', 'αστροναυτες', 'υπερεπιστήμονες' του site δεν τελείωσα το σχολείο οπότε είμαι ανορθόγραφος αλλά και χοντρός, άσχημος, μικροτσούτσουνος, κακοπαντρεμένος, ανέραστος, ανίκανος ΚΑΙ καμπούρης.
Παρόλα αυτά δεν ξεπερνάω το 1 post/ημέρα κατά μέσο όρο σε 5 χρόνια ώστε να είμαι και σαχλά καρβουνιασμένος. Περαστικούλια.
Παρόλα αυτά δεν ξεπερνάω το 1 post/ημέρα κατά μέσο όρο σε 5 χρόνια ώστε να είμαι και σαχλά καρβουνιασμένος. Περαστικούλια.
Ετσι!Διαβασε Καζαντζακη "ταξειδι στη Ρωσσια " και "Ζορμπα".Θα σου ποσταρω αποσπασματα που λεει ,πρακτικα ,τα ιδια με σενα ,οσον αφορα τις Ρωσσιδες !
Ο μεμος με το σχετικο θρεντ που ανοιξε εχει βοηθησει στα μεγιστα!!!!!!με τον μεμο πηγες για μπυρες χτες;εξου και η αλλαγη;
Δινεις βαση στον αριθμο των μηνυνατων?....ειναι και αυτο φυσικα ενα κριτηριο,... στα πολλα ομως... που καταλαβαινεις τον αλλον, που ειναι πισω απο το πληκτρολογιο....προσεξε ομως...ενα κριτηριο,στα πολλα... αλλα κριτηρια αξιολογησης!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Επισης να συμπληρώσω ότι σε αντίθεση με τους 'δικηγόρους', ΄μηχανικούς', 'γιατρούς', 'αστροναυτες', 'υπερεπιστήμονες' του site δεν τελείωσα το σχολείο οπότε είμαι ανορθόγραφος αλλά και χοντρός, άσχημος, μικροτσούτσουνος, κακοπαντρεμένος, ανέραστος, ανίκανος ΚΑΙ καμπούρης.
Ενα ποιημα για την σεξουαλικοτητα της Βελβουλας.τώρα για κάποιο λόγο, αισθάνεσαι γαμάτος, αλλά μόνο εσύ το πιστεύεις αυτό!
σιγα ρε τυπε...η σιλβα σε στουντιο θα μαζευε πολυ λαο να ξερεις....βελβυ και σιλβα αν δεν ειστε τραβελια για να βρειτε τη σεξουαλικοτητα να πατε σε στουντιο να δουλεψετε
Την εχεις δει ?σιγα ρε τυπε...η σιλβα σε στουντιο θα μαζευε πολυ λαο να ξερεις....
σιγα ρε τυπε...η σιλβα σε στουντιο θα μαζευε πολυ λαο να ξερεις....
οχι αλλα θα πηγαινα απο περιεργεια να την δω.....Την εχεις δει ?