Επισκέπτης
Εγω εφαγα σημερα γεμιστα....
εγω ακομα πειναω :-
Εγω εφαγα σημερα γεμιστα....
εφαγες δλδ;εγω ακομα πειναω :-
εφαγες δλδ;
Καταλαβες τιποτα απο την απαντηση που σου εδωσε?????εφαγες δλδ;
Οποιος μιλαει για σεξ ,στο ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΑ.ΤΒ ειναι στα ορια ...της παρανοιας !ρε μαλάκα, ειναι απο αυτους που ειναι στα ορια της παρανοιας δεν το βλεπεις?
Το παρατραβας, λιγο τωρα!!!!Οποιος μιλαει για σεξ ,στο ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΑ.ΤΒ ειναι στα ορια ...της παρανοιας !
Μονο αυτοι που μιλανε για τις γυναικειες σαχλαμαριτσες ειναι ενταξει !
Μαγκες εχετε καταλαβει οτι οι συντηρητικες ,ανοργασμικες γκομενιτσες που μπαινουν στο σάϊτ ,με την λογικη της "κλειδαροτρυπας " ,ξωφαλτσα να ελθουν σε επαφη με το σεξ ,ειναι παρασιτα για το σάϊτ ?
Εδω ειναι σάιτ για σεξ .Το σεξ εχει πουτσες και μουνια ,θειτσες.Αν δεν σας αρεσει να μολατε για πουτσες και μουνια ,πηγαινετε στο Μοναστηρι μαζι με την Λιονακη.
Ναι ,γιατι η Λιονακη συμφωνα με τα τελευταια δημοσιευματα ,...εφυγε απο το Μοναστηρι !Το παρατραβας, λιγο τωρα!!!!
Τύπε νομίζω η Λιονάκη ξαναγύρισε στα εγκόσμια(πεθύμησε την πούτσα?)Οποιος μιλαει για σεξ ,στο ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΑ.ΤΒ ειναι στα ορια ...της παρανοιας !
Μονο αυτοι που μιλανε για τις γυναικειες σαχλαμαριτσες ειναι ενταξει !
Μαγκες εχετε καταλαβει οτι οι συντηρητικες ,ανοργασμικες γκομενιτσες που μπαινουν στο σάϊτ ,με την λογικη της "κλειδαροτρυπας " ,ξωφαλτσα να ελθουν σε επαφη με το σεξ ,ειναι παρασιτα για το σάϊτ ?
Εδω ειναι σάιτ για σεξ .Το σεξ εχει πουτσες και μουνια ,θειτσες.Αν δεν σας αρεσει να μολατε για πουτσες και μουνια ,πηγαινετε στο Μοναστηρι μαζι με την Λιονακη.
Ναι ,γιατι η Λιονακη συμφωνα με τα τελευταια δημοσιευματα ,...εφυγε απο το Μοναστηρι !
Ναι ,η Λιονακη πεθυμησε την πουτσα !Τύπε νομίζω η Λιονάκη ξαναγύρισε στα εγκόσμια(πεθύμησε την πούτσα?)
Ναι ,η Λιονακη πεθυμησε την πουτσα !
Αρα συμφωνα με την ON THE ROAD ,ειναι τωρα ...στα ορια της παρανοιας ,γιατι θελει...σεξ!
Οι ανοργασμικες ,συντηρητικες κλαψιαρες ειναι ...οι φυσιολογικες ,κατ'αυτην.
'γυναικες' που αλληλοαποκαλούνται 'μαλάκα'. Τι θυληκότητα! Τι λεπτότητα! Σε site για πληρωμενο έρωτα, ψωλοχυσιματα, τραβέλια, γαμοσταυρίδια.
Αν είχα γνωστό που να ποσταρει στο cosmoforum θα τον λυπομουν, αν ειχε δε χιλιαδες(!) post εκει θα τον παρακαλουσα να δει το σοβαρο του ψυχολογικο προβλημα με τη βοηθεια καποιου επαγγελματια.
Ας ειναι, ό,τι καταλαβαινει κανεις.
Ελπιζω να δικαιούμαστε να λέμε την γνώμη μας ακόμα, ε;
Να ζησουν με την ζωη των αλλων.
μιλησαμε στο τηλεφωνο....Λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο....πως εισαστε σιγουροι οτι οι γυναικες-μελη εδω μεσα....ειναι σιγουρα γυναικες και οχι τιποτα αλλο?????....
μπα...φαι ειχα στο μυαλο μου και αυτη....Καταλαβες τιποτα απο την απαντηση που σου εδωσε?????
Μην γραφεις μαλακιες!!!!!!μιλησαμε στο τηλεφωνο....