Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λογω αγαμιας τωρα τελευταια οι ελληνιδες εχουν παει την συζητηση στο φαι...
τι αγαμιες λες ρε τυπε κατι φοιτητριες που μενουν διπλα μου ξεσκιζονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ δεν  σταματανε οι καριολες.ουτε γαμωχοτελ να ηταν.κατι κωλογριες μαζευουν υπογραφες να τις διωξουν γιατι δεν τις αφηνουν να κοιμηθουν.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι αγαμιες λες ρε τυπε κατι φοιτητριες που μενουν διπλα μου ξεσκιζονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ δεν  σταματανε οι καριολες.ουτε γαμωχοτελ να ηταν.κατι κωλογριες μαζευουν υπογραφες να τις διωξουν γιατι δεν τις αφηνουν να κοιμηθουν.
:2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιατη οσοι γαμανε ελεεινιδες μια ζωι ειναι μικροτσουτσουνοι?? :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Mηπως εχουν ανοιξει μπουρδελακι....και βγαζουν χρημα?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γιατι καριολες και οχι πουτανακια?

επειδη γαμανε τους παντες εκτος απο σενα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι καριολες και οχι πουτανακια?

επειδη γαμανε τους παντες εκτος απο σενα?
εμενα με γαμησανε οταν πρωτοηρθαν για να τις δωσω μια τηλεοραση με ενσωματωμενο dvd. :2funny: :2funny: :2funny:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1

άντε δώσε κανά χεράκι..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

ουστ ρε που θα μας πεις οτι γαμιουνται οι ελληνίδες!

1. οι στατιστικές λένε άλλα  :2funny:
2. αφου στα παλουκάρια μας δεν κάθονται. τι θες να πεις, οτι κάθονται σε άλλους?

ε οχι!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ουστ ρε που θα μας πεις οτι γαμιουνται οι ελληνίδες!

1. οι στατιστικές λένε άλλα  :2funny:
2. αφου στα παλουκάρια μας δεν κάθονται. τι θες να πεις, οτι κάθονται σε άλλους?

ε οχι!!!!!

Σαφως υπαρχουν ελληνιδες που του δινουν και καταλαβαινει. Αλλα ισως ειναι περιστασιακο. Εσυ δεν ετυχε καποτε να εχεις καποιον γκομενο και να ξεσκιζεσαι ολη μερα? Αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ηταν ετσι καθε μερα της ζωης σου. Με πιανεις?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σαφως υπαρχουν ελληνιδες που του δινουν και καταλαβαινει. Αλλα ισως ειναι περιστασιακο. Εσυ δεν ετυχε καποτε να εχεις καποιον γκομενο και να ξεσκιζεσαι ολη μερα? Αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ηταν ετσι καθε μερα της ζωης σου. Με πιανεις?
Βρηκες τωρα την σεξουαλα ! Εδω την ρωτησα μεχρι ποσα εκατοστα πουτσα αντεχει ,σε συγκριση με την Τζουλια που αντεξε πληρη διεισδυση των 23 εκατοστων του Ιαν Σκοτ.Και ...ενοχληθηκε απο την ερωτηση ! Λες και εδω ειναι κοσμοπολιταν ! Σε αντιστοιχα ξενα φορουμ ,οι γκομενες απαντουν στο θεμα.Π.χ. λενε ,οτι ο γκομενος τους τον ειχε τοσα εκατοστα και τις πονουσε ,αλλες λενε οτι αντεχουν κ.τ.λ. Εδω οι  συντηρητικες γκομενιτσες  ντρεπονται !
Γιατι δεν πανε τοτε στο κατηχητικο ?

Επισκέπτης
Βρηκες τωρα την σεξουαλα ! Εδω την ρωτησα μεχρι ποσα εκατοστα πουτσα αντεχει ,σε συγκριση με την Τζουλια που αντεξε πληρη διεισδυση των 23 εκατοστων του Ιαν Σκοτ.Και ...ενοχληθηκε απο την ερωτηση ! Λες και εδω ειναι κοσμοπολιταν ! Σε αντιστοιχα ξενα φορουμ ,οι γκομενες απαντουν στο θεμα.Π.χ. λενε ,οτι ο γκομενος τους τον ειχε τοσα εκατοστα και τις πονουσε ,αλλες λενε οτι αντεχουν κ.τ.λ. Εδω οι  συντηρητικες γκομενιτσες  ντρεπονται !

μλκ λες ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που τα επαναλαμβανεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαλάκα, ειναι απο αυτους που ειναι στα ορια της παρανοιας δεν το βλεπεις?

Δεν θα μιλησετε και σε αυτο το νημα για φαγητο? Ειναι η μονη χαρα της ζωης που απολαμβανετε πλεον?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μαλάκα, ειναι απο αυτους που ειναι στα ορια της παρανοιας δεν το βλεπεις?
μην τον πειραζετε τον ερευνητη....ειναι φιλος μου και μου υποσχεθηκε σε ενα παλιοτερο του ποστ πως θα μου κανει και κονε το καλοκαιρι να γαμησω ξενη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΜΗΝ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom