You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)
Διαβαζεις αυτα που γραφονται ? Το θεμα ειναιΣτο κοφινι της θειας μου που ειναι η απόδειξη μεγάλε. Εσένα σε βλέπω να αφιονίζεσαι απο την απόρριψη και ασχολήσε με αυτο που δεν θες(λέμε τώρα...) . Και απόψε που έχω όρεξη σκέφτηκα να διασκεδάσω με τον πονο σας
η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ των ελληνιδων .Που φαινεται στην ΠΛΑΖ .
Μπες λοιπον στο google και βαλε cellulite ,να δεις
πως θα βελτιωσουν οι φιλες σου την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ τους.
Ερχεται καλοκαιρι και δεν θα μπορειτε να κρυψετε
αυτα που κρυβετε τον χειμωνα.και το ζητημα ειναι οτι
υπαρχουν και οι τουριστριες στην πλαζ ,και ο κοσμος
ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ναι αδελφε ο κοσμος συγκρινει στην πλάζ αν εχει πιο πολλυ κυταριτιδα η ελλενη η η σβετλανα.αυτο καθεται και κανει με το τηλεσκοπιο.Διαβαζεις αυτα που γραφονται ? Το θεμα ειναι
ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ....
Αν επιτρεπεται σε ποιες χωρες εχεις παει ?φιλε λογιστης στη σαμσουνγκ ειμαι,απο τα 18 σαν μαθητευομενος εχω γυρισει ολη την ευρωπη.ξερω πολλα περισσοτερα απο οποιονδηποτε απλο φοιτητη σε μια χωρα.
Εχεις μεινει στο Λονδινο ,να συγκρινεις τις
ΠΛΟΥΣΙΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ Ελληνιδες ,πως φερονται συγκρινομενες με τις ΠΛΟΥΣΙΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ Αλλοδαπες ?
Εχεις ρωτησει τη γνωμη ανθρωπων που ζουν στο Λονδινο?
Αναφερομαι ειδικα στην Μ.Βρεττανια ,γιατι απ΄ολο τον κοσμο,οπως ξερεις, πανε εκει να σπουδασουν.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ειστε μαλακες..η κυτταριτιδα δεν εχει ουτε στεκια ουτε συνορα!
Μην τους χαλάς το παραμύθι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Διαβαζεις αυτα που γραφονται ? Το θεμα ειναι
ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ....
Σε μένα μιλάς ανήλιαγο;Ουρακοτάγκε της παραλίας, Την κυτταρίτιδα απο το μυαλο βγάλε και άσε το δικό μου κορμί που δεν θα δεις ουτε στα ονειρά σου.Χτυπησου τωρα σαν το χταποδάκι,πλέρωνε φόρους στο κράτος που σε τρωει στην μαπα μαζί με εμάς, περίμενε το καλοκαίρι μπας και σου κάτσει κανα μεθυσμένο αλλοδαπό φτωχαδάκι που ξέμεινε στα μάλλια και πεσε τα φραγκα για τα ρωσσίδια, κας του φακ ...και κις μαι ας
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δηλαδη μιλας για κοριτσακια 18-19 χρονων.εγω σου λεω για γυναικες.πανω απο 25.δηλαδη αν καποιες φερονται σαν πουτανες πρεπει να φερονται και οι δικες μας?θα ηθελες να ηταν η κορη σου ετσι?Αν επιτρεπεται σε ποιες χωρες εχεις παει ?
Εχεις μεινει στο Λονδινο ,να συγκρινεις τις
ΠΛΟΥΣΙΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ Ελληνιδες ,πως φερονται συγκρινομενες με τις ΠΛΟΥΣΙΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ Αλλοδαπες ?
Εχεις ρωτησει τη γνωμη ανθρωπων που ζουν στο Λονδινο?
Αναφερομαι ειδικα στην Μ.Βρεττανια ,γιατι απ΄ολο τον κοσμο,οπως ξερεις, πανε εκει να σπουδασουν.
οαχαοχαοχαχοοαοχοαοχαοχοαοχα....Μην τους χαλάς το παραμύθι
Οι αντρες στην πλαζ ,ολοι πλην ισως των γκέϋ ,χαζευουν τους γυναικειους κωλους .Χωριςναι αδελφε ο κοσμος συγκρινει στην πλάζ αν εχει πιο πολλυ κυταριτιδα η ελλενη η η σβετλανα.αυτο καθεται και κανει με το τηλεσκοπιο.
προσπαθεια ,αντιλαμβανονται αμεσως αν ο κωλος ειναι
ωραιος ,χωρις κυτταριτιδα .
Δεν χρειαζεται τηλεσκοπιο ,οι γκομενες περνουν σε αποσταση μικρη ,οπως ξερεις .Ουτε καν τα γυαλια τους
δεν χρειαζονται οι μυωπες.
Εχει πολλες ανω των 25 που κανουν μαστερ ,δηλαδη μιλας για κοριτσακια 18-19 χρονων.εγω σου λεω για γυναικες.πανω απο 25.δηλαδη αν καποιες φερονται σαν πουτανες πρεπει να φερονται και οι δικες μας?θα ηθελες να ηταν η κορη σου ετσι?
διδακτορικο ,ειτε πρακτικη .Ειναι πολλες .Παρα πολλες .Και φαινεται ποσο κακομαθημενες ειναι οι ελληνιδες ,γιατι στην Μ.Βρεττανια σπουδαζουν και εργαζονται κοπελλες ΠΛΟΥΣΙΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ ,απόλο τομν κοσμο .
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ερι..ακου κει κας του φακ.....τα δικα σου χαλαει?
Γιατί εγώ χαλάω τα δικά σου και ενίστασαι;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κατσε ρε φιλε ολο μου τα αλλαζεις.στην αρχη μας λες για τουριστριες.τωρα μας λές για φοιτιτριες.θα αποοφασισεις?Εχει πολλες ανω των 25 που κανουν μαστερ ,
διδακτορικο ,ειτε πρακτικη .Ειναι πολλες .Παρα πολλες .Και φαινεται ποσο κακομαθημενες ειναι οι ελληνιδες ,γιατι στην Μ.Βρεττανια σπουδαζουν και εργαζονται κοπελλες ΠΛΟΥΣΙΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ ,απόλο τομν κοσμο .
Εριναλ ,δεν αναφερθηκα στα δικα σου οπισθια .Διαβαζε τι ειναι γραμμενο .Ετσι κακως βριζεις .
Βοηθησα τις φιλες σου ,που δεν ξερουν ποια ειναι η σωστη λεξη για την κυτταριτιδα στα Αγγλικα .Πολλες νομιζουν οτι ειναι
cellulitis .
Προσπαθω να σας βοηθησω για να μην παθετε καταθλιψη το καλοκαιρι.
Βοηθησα τις φιλες σου ,που δεν ξερουν ποια ειναι η σωστη λεξη για την κυτταριτιδα στα Αγγλικα .Πολλες νομιζουν οτι ειναι
cellulitis .
ουτε για γρανιτα φραουλα στην πλαζ δεν εισαι ρε ελλεινιδα..για κανα καφεδακι ελληνικο με κανα στρατηγο μονο να του τσιγκλας το μουστακι..που θα θιξεις και τον ερευνητη.τρωκτικο με λιγο μαγκουα'ι'.ακου κει ουρακοτανγκος...τσ τσ τσ...Γιατί εγώ χαλάω τα δικά σου και ενίστασαι;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Εριναλ ,δεν αναφερθηκα στα δικα σου οπισθια .Διαβαζε τι ειναι γραμμενο .Ετσι κακως βριζεις .
cellulitis .
μας έχεις βοηθήσει αρκετά και θα συνεχίσεις είμαι σίγουρη με τα ποστ σου
Ενα μεγαλο μερος των τουριστριων ,δεν ειναι φοιτητριες ?κατσε ρε φιλε ολο μου τα αλλαζεις.στην αρχη μας λες για τουριστριες.τωρα μας λές για φοιτιτριες.θα αποοφασισεις?
Περαν των τουριστριων ,γενικα ,σου μιλησα και
για τις ΠΛΟΥΣΙΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ αλλοδαπες ,συγκρινομενες
με τις αντιστοιχες ελληνιδες .
Αφου εισαι λογιστης ,τα πας καλα με τους αριθμους .
Κανε λοιπον μονος σου την στατιστικη σου ,και τα λεμε.Και ξεκινα φετος αποΖακυνθο!
μην σου πω και μαλακες με περικεφαλαια κολοκοτρωνε'ι'κη.Είστε μαλάκες ανεξαρτήτως κυτταρίτιδας
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ουτε για γρανιτα φραουλα στην πλαζ δεν εισαι ρε ελλεινιδα..για κανα καφεδακι ελληνικο με κανα στρατηγο μονο να του τσιγκλας το μουστακι..που θα θιξεις και τον ερευνητη.τρωκτικο με λιγο μαγκουα'ι'.ακου κει ουρακοτανγκος...τσ τσ τσ...
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ειδικά με το τικ που εχεις με το τσ απευθυνσου σε ειδικό.
εχω το φαρμακο μην σε ανυσηχει τιποτα.Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ειδικά με το τικ που εχεις με το τσ απευθυνσου σε ειδικό.