Επισκέπτης
οποιος ξαναπειραξει την ερι θα του γαμησω οτι εχει και δεν εχει
οποιος ξαναπειραξει την ερι θα του γαμησω οτι εχει και δεν εχει
Χαιρομαι που χαιρεσαι ,και δεν βριζεις πια.μας έχεις βοηθήσει αρκετά και θα συνεχίσεις είμαι σίγουρη με τα ποστ σου
Χαιρομαι που χαιρεσαι ,και δεν βριζεις πια.
Θα χαρεις περισσοτερο αν γραφτεις σε γυμναστηριο και
κανεις σωστη διατροφη και υγιεινη ζωη το ερχομενο
τριμηνο ,γιατι ερχεται καλοκαιρι και τα ολοσωμα μαγιω
δεν ειναι της μοδας.
η ερι εχει ζιβάγκο μαγιο.της το πηρε ο νωντας απο ιταλια ;)
Σιγά μην έχει και σκελέα ρε
Χαιρομαι που χαιρεσαι ,και δεν βριζεις πια.
δεν ειναι της μοδας.
Εσυ καυτε ,εισαι σιγουρος οτι το ατομο που πληκτρολογει με το νικ "εριναλ " ειναι γυναικα?Σιγά μην έχει και σκελέα ρε
Φαε καμια φασολαδαοποιος ξαναπειραξει την ερι θα του γαμησω οτι εχει και δεν εχει
ερευνητη εισαι σιγουρος οτι αυτη η παραθεση δεν πηγαινε σε μενα??Χαιρομαι που χαιρεσαι ,και δεν βριζεις πια.
δεν ειναι της μοδας.
απο χθες φασολαδα τρωω!!αληθεια!!Φαε καμια φασολαδα
και δε μου λες κλανς κλανς???απο χθες φασολαδα τρωω!!αληθεια!!
Συμπαθω τις χοντρουλες ,οπως εσενα ,αλλα για το δικο σου καλο ,προσπαθω να σου ξαναθυμισω πραγματα ,που τα ξερεις βεβαια .Αλλα προσπαθεις να τα απωθησεις ,γιατι ουτε σωστη διατροφη κανεις ,ουτε γυμναζεσαι ,ουτε προσπαθεις να χασεις τα περιττα κιλα σου.Παρε παραδειγμα τον νωντα που εχει μονο 5,2% λιπος ,με βαση τον λιπομετρητη .Αν θέλεις να με κάνει χαρούμενη σαν καλο σκυλάκι, συνέχισε τις κουταμάρες. Μπορεί στο τέλος να αποκτήσεις και την συμπαθειά μου. ;)
Συμπαθω τις χοντρουλες ,οπως εσενα ,αλλα για το δικο σου καλο ,προσπαθω να σου ξαναθυμισω πραγματα ,που τα ξερεις βεβαια .Αλλα προσπαθεις να τα απωθησεις ,γιατι ουτε σωστη διατροφη κανεις ,ουτε γυμναζεσαι ,ουτε προσπαθεις να χασεις τα περιττα κιλα σου.Παρε παραδειγμα τον νωντα που εχει μονο 5,2% λιπος ,με βαση τον λιπομετρητη .
τι σειρα εισαι?
πςςς.απλα νομιζω οτι η 253 πρεπει να υπηρέτησε καπου το 1998
99 ....πςςς.απλα νομιζω οτι η 253 πρεπει να υπηρέτησε καπου το 1998
εισαι φινο φανταρακι ...που λεει και ο ζαμπετας .Στον στρατωνα σε βαζανε να κανεις την γυναικα και σου εμεινε το νικ εριναλ?Φαντάρος είμαι ρε μαλεα