You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Υ.Γ. Κλααααααααψτε Ελληνιδες
Memosan παιδί μου..... ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Memosan παιδί μου..... ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
Μετάλλαξη έπαθες εσύ? :o
Σαν να κάφρεψες μου φαίνεται..
Στην Οντεσσα οι κοπελλες δουλευουν ορθιεςναι φιλε...ετσι ειναι..η ελληνιδα στο εργοστασιο και σαν πωλητρια δουλευει ορθια!!!αο κει προερχεται ο φλεβιτης.αν δουλευαμε μονιμα ξαπλωμενες ουτε μεις θα ειχαμε.
πολυ περισσοτερο απο τις ελληνιδες .Εχουν ομως
καλυτερα γονιδια ,γιάυτο ειναι καλυτερες στα
σπορ και ωραιοτερες .Μην πας Οντεσσα Λουκ ,
γιατι μετα θα σπασεις τους καθρεφτες στο σπιτι
σου ,και θα παιρνεις ψυχοφαρμακα για να μην αυτοκτονησεις .Ουτε φωτογραφιες μην παρεις τις κοπελλες που θα δεις ,για να μην παθουν καταθλιψη οι φιλες σου.
Να μην πας στην πλαζ στην Οντεσσα ,γιατι μετα απο αυτα που θα δουν τα ματια σου ,θα κυκλοφορεις ....
με μπουρκα .
Πανεμορφες κοπελλες στην πλαζ ,και χωρις καθολου μακιγιαζ και ακριβα ρουχα ,μονο με το μαγιο και ΑΠΟΥΣΙΑ κυτταριτιδας .
Είδον το φώς το αληθινόν........ ;) ;) ;)
Επισκέπτης
Άσχετο, αλλά σχετικό... η Τζούλια δεν είναι 100% Ελληνίδα(η μάνα της είναι Αγγλίδα) και για αυτό και είχε τα "αρχίδια" και έπαιξε σε τσόντα!
Και ο πατερας της ιταλικης καταγωγης.Άσχετο, αλλά σχετικό... η Τζούλια δεν είναι 100% Ελληνίδα(η μάνα της είναι Αγγλίδα) και για αυτό και είχε τα "αρχίδια" και έπαιξε σε τσόντα!
Για αυτο ειναι ψηλοκωλα ,ενω οι ελληνιδες
χαμηλοκωλιτσες .
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τι παιζει εδω και παιρνουν στα γονατα το παρασημο οι συντροφισσες ?
Επισκέπτης
Και ο πατερας της ιταλικης καταγωγης.
Για αυτο ειναι ψηλοκωλα ,ενω οι ελληνιδες
χαμηλοκωλιτσες .
για Κεφαλλονίτη τον είχα...αλλά οι Κεφαλλονίτες είναι Ιταλόσποροι ;) κλίνεται κατά το Τουρκόσποροι!
Σε δημόσιο χώρο τίποτα! Σε πιό ιδιωτικό όμως.......... ;) ;) ;)
Επισκέπτης
τίποτα...τους καλοπιάνει ο αξιωματικός για να του πάρουν πίπα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Στο σταρ εκει στα κουτσομπολιστικα θα βαλει ενα θεμα μετα που λέει << οι αλλοδαπες μας περνουν τους αντρες και φευγουν>>
Τους αφήνουν πίσω όταν φεύγουν;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Κάφρεψε γιατιιιί...έτσι σας αρέσει
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Επειδη το ντοπιο πραμα δεν φθανει να καλυψει τιs αναγκεs του πληθυσμου , κανουμε εισαγωγη..."αναγκαστικα"Τους αφήνουν πίσω όταν φεύγουν;
Οποτε το ντοπιο μενει αδιαθετο και ..σαπιζει
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Σιγουρα θα σαπιση χε!χε!ερχομενος στην αθηνα ακριβως πισω μου καθετε ενα μπαζο 1,20 με τα χερια στην αναταση και μπινελικονη τον τυπο στο τηλ.γαμιεσε εσυ και η μανα σου και πισω δεν γυριζω περιπου η συζητηση στην 1 ωρα ολο μπινελικη και ακουν τη συζητηση 25 τουλαχιστον ατομα και αυτος να παρακαλαει,δεν ηξερα αν επρεπε να λυπηθω τον τυπο,γιατι μαλλον ηταν κερατας,διπλα στο μπαζο 2μετρος τυπος την εχει αγκαλια και χαμογελαη δεν ξερη ακομα οτι θα κανταντιση ετσι και αυτος,ελλεινιδες....τσ..τσ...Επειδη το ντοπιο πραμα δεν φθανει να καλυψει τιs αναγκεs του πληθυσμου , κανουμε εισαγωγη..."αναγκαστικα"
Οποτε το ντοπιο μενει αδιαθετο και ..σαπιζει
Μια ρωσσιδα την ημερα ,το γιατρο το κανειΣτην Οντεσσα οι κοπελλες δουλευουν ορθιες
πολυ περισσοτερο απο τις ελληνιδες .Εχουν ομως
καλυτερα γονιδια ,γιάυτο ειναι καλυτερες στα
σπορ και ωραιοτερες .Μην πας Οντεσσα Λουκ ,
γιατι μετα θα σπασεις τους καθρεφτες στο σπιτι
σου ,και θα παιρνεις ψυχοφαρμακα για να μην αυτοκτονησεις .Ουτε φωτογραφιες μην παρεις τις κοπελλες που θα δεις ,για να μην παθουν καταθλιψη οι φιλες σου.
Να μην πας στην πλαζ στην Οντεσσα ,γιατι μετα απο αυτα που θα δουν τα ματια σου ,θα κυκλοφορεις ....
με μπουρκα .
Πανεμορφες κοπελλες στην πλαζ ,και χωρις καθολου μακιγιαζ και ακριβα ρουχα ,μονο με το μαγιο και ΑΠΟΥΣΙΑ κυτταριτιδας .
περα .Διοτι δεν εχει Κυτταριτιδα ,οπως οι ελλεεινιδες
χαμηλοκωλες .
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν μου λες αγαμιδη ξερολα,οσο μπαζο και να ηταν δεν δικαιουτε να εχει γκομενο;αυτη ηταν 1.20 εσυ τι νομιζεις οτι εισαι ο αλεν ντελον;δεν κοιτας ρε μεγαλε τα χαλια σου που εισαι ικανος να γαμησεις μονο ρωσσιδα με 20 ευρω αλλα σχολιαζεις και τους αλλους ανθρωπους.μην κρινεις για να μην κριθεις.Σιγουρα θα σαπιση χε!χε!ερχομενος στην αθηνα ακριβως πισω μου καθετε ενα μπαζο 1,20 με τα χερια στην αναταση και μπινελικονη τον τυπο στο τηλ.γαμιεσε εσυ και η μανα σου και πισω δεν γυριζω περιπου η συζητηση στην 1 ωρα ολο μπινελικη και ακουν τη συζητηση 25 τουλαχιστον ατομα και αυτος να παρακαλαει,δεν ηξερα αν επρεπε να λυπηθω τον τυπο,γιατι μαλλον ηταν κερατας,διπλα στο μπαζο 2μετρος τυπος την εχει αγκαλια και χαμογελαη δεν ξερη ακομα οτι θα κανταντιση ετσι και αυτος,ελλεινιδες....τσ..τσ...
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ουφ ρε ατομα, παλι με ελληνιδες ασχολειστε ρε αντε γαμειστε οτι βρειτε εκει.δεν μου λες αγαμιδη ξερολα,οσο μπαζο και να ηταν δεν δικαιουτε να εχει γκομενο;αυτη ηταν 1.20 εσυ τι νομιζεις οτι εισαι ο αλεν ντελον;δεν κοιτας ρε μεγαλε τα χαλια σου που εισαι ικανος να γαμησεις μονο ρωσσιδα με 20 ευρω αλλα σχολιαζεις και τους αλλους ανθρωπους.μην κρινεις για να μην κριθεις.