1.αμφιδρομο ειναι το καταντημα.
2.δε μιλαω γ τους δηθεν γαμιαδες μαγκες φιγουρατζηδες.
νορμαλ αντρες...νορμαλ...
δεν υπάρχουν τέτοιοι, και μήν πεις οτι υπάρχουν γιατι δεν υπάρχουν
1.αμφιδρομο ειναι το καταντημα.
2.δε μιλαω γ τους δηθεν γαμιαδες μαγκες φιγουρατζηδες.
νορμαλ αντρες...νορμαλ...
Εσυ τι ξερεις απο πληρωμενο ερωτα Λουκ ?ειμαι ολη αυτια...
θα το πω...σορρυ...δεν υπάρχουν τέτοιοι, και μήν πεις οτι υπάρχουν γιατι δεν υπάρχουν
θα το πω...σορρυ...
εχεις εσυ τον κυκλο σου κ την αποψη σου εχω κ γω τα δικα μου...
που θες να καταληξεις;Εσυ τι ξερεις απο πληρωμενο ερωτα Λουκ ?
Εισαι ιεροδουλη /CT /στριπ γουμαν ? Εισαι ψυχολογος
που εχει ασχοληθει με το θεμα ? Εισαι τσατσα ?
Εν πασει περιπτωσει ,πως εκφερεις αποψη ,με βαση ποια στοιχεια ?
Το γεγονος οτι εισαι ευφυης και με γενικη μορφωση ,
αυτο δεν αρκει.
Δεν μαθαινεται το κολυμπι απο βιβλια.
δεν υπάρχουν τέτοιοι, και μήν πεις οτι υπάρχουν γιατι δεν υπάρχουν
προσεξε το...παλι συμφωνω με το κοπρογατο..
ειμαι ακομα ζαλισμενη απο το λεωφορειο γμτ :-προσεξε το...
βασικα υπαρχουν δυο κατηγοριες...αυτοι που δεν πανε γιατι ειναι καλυμμενοι σεξουαλικα με την γυναικα/κοπελα τους και αυτοι που θα θελαν να πανε αλλα δεν εχουν μεγαλη οικονομικη ανεση.....και τα δυο απολυτα σεβαστα και αποδεκτα....ειμαι ολη αυτια...
δεν υπαρχει κατι ζστο οποιο διαφωνω!!!!βασικα υπαρχουν δυο κατηγοριες...αυτοι που δεν πανε γιατι ειναι καλυμμενοι σεξουαλικα με την γυναικα/κοπελα τους και αυτοι που θα θελαν να πανε αλλα δεν εχουν μεγαλη οικονομικη ανεση.....και τα δυο απολυτα σεβαστα και αποδεκτα....
τελος υπαρχουν απλα οι αβγαλτοι και οι ελαχιστοι εχοντες ιδεολογικους λογους αντιθεσης σε αυτο το ειδος σεξ(πχ αντονιονι)......και αυτα αποδεκτα επισης...
το να μην πηγαινεις ομως επειδη εισαι αβγαλτος αλλα να μας το παιζεις μεγαλος γαμιας στην κανονικη σου ζωη ή να παριστανεις και τον δασκαλο και δεν ξερω γω τι αλλο σε αλλα παιδακια η να οικτιρεις τους αλλους και να τους ξεφτιλιζεις προφασιζομενος δηθεν την ηθικη.... ε εισαι μεγας μαλακας....
Παρακαλω ,Λουκ ,απαντησε στο ερωτημα ,απο που εχεις εμπειριες-γνωσεις για τον πληρωμενο ερωτα .που θες να καταληξεις;
κατ'αυτη την λογικη εσυ γνωριζεις ΟΛΟΥΣ τους αντρες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ??/αν οχι πως λες οτι δεν υπαρχουν αντρες νορμαλ που δεν εχουν παει με πορνες?
1.οι γνωσεις μου γ τον πληρωμενο ερωτα ειναι μονο απο δω και απο 1-2 φιλαρακια..Παρακαλω ,Λουκ ,απαντησε στο ερωτημα ,απο που εχεις εμπειριες-γνωσεις για τον πληρωμενο ερωτα .
Οσον αφορα το αλλο που λες , οι αντρες πανε στις πουτανες ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ .Ειναι η αντροπαρεα
που τους "επιβαλει" να πηδηξουν βιζιτα.Οπως οι γυναικες πανε μαζι για ψωνια στα μαγαζια .Επισης οι αντρες ειδοποιουν τους αλλους να πανε να γαμησουν
μια καλη γκομενα .Ενω οι γυναικες θελουν για την παρτη τους μονο ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΙΓΚΟΛΟ .
Αυτό πια το έχουμε μάθεια απ'εξώ ποιηματάκι!!!Το 30% των ελληνιδων ,μονο ,κανει σεξ .Οι υπολοιπες ψαχνουν
τον πλουσιο ,οπως στο εργο του Σαμουελ Μπεκετ "περιμενοντας
τον Γκοντο ".Αυτες περιμενουν στα Γκουντυς ,οχι τον Γκοντο ,
αλλα τον Γκοντο-φθαλμο πλουσιο ,που δεν βλεπει ποσο αξιζουν,και
θα τους την πεσει για σχεση.Το 70% λοιπον αυνανιζεται ΜΟΝΟ .
Παιζουν τα δαχτυλα τους ,σαν τον κιθαριστα ,την κλειτοριδα .
Ρωτα παντα την γκομενα "εισαι στο 30% " ? Για να ασχοληθειτε.
Αυτό πια το έχουμε μάθεια απ'εξώ ποιηματάκι!!!
Το υπόλοιπο 70% δεν αρέσκεται στο σεξ άραγε ή μας θεωρεί μαλάκες και για αυτό απέχει;!
Δεν μου απαντήσες πάντως!!!
1 .Παραδεχτηκες Λουκ οτι δεν εχεις δικες σου εμπειριες απο τον πληρωμενο ερωτα .1.οι γνωσεις μου γ τον πληρωμενο ερωτα ειναι μονο απο δω και απο 1-2 φιλαρακια..
2.ειναι ανοητο να αποκλειες αυτο που λεω...
διαβασε τι ειπε ο τζι ελ πιο πανω.
3.τα αλλα που λες ειναι απλα στερεοτυπα.
γιατι να φουνταρεις;παντα υπαρχει το 30% ....Δεν μου απαντήσες πάντως!!!
70% γεννημένες ανέραστες είναι να φουντάρουμε τα αρσενικά,70% απόχη από το σεξ επειδή δεν μας θεωρούν παρά ''μαλάκες'' είναι να την κόψουμε!!!
Δεν το τρακάρωω γμυ τελευταία!!!γιατι να φουνταρεις;παντα υπαρχει το 30% ....
Ψαχνουν για κατι πολυ ανωτερο απο αυτες.Οπως αν παρεις μια εφημεριδα και δεν βρισκεις ελληνιδα για μπέϊμπυ σιτερ ,ουτε καθαριστρια ,ουτε αποκλειστικη νοσοκομα ,παρα μονο εξαιρεσεις ,ετσιΔεν μου απαντήσες πάντως!!!
70% γεννημένες ανέραστες είναι να φουντάρουμε τα αρσενικά,70% απόχη από το σεξ επειδή δεν μας θεωρούν παρά ''μαλάκες'' είναι να την κόψουμε!!!