gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι ειναι το ζωαδι μαρη;σε ποια διαλεκτο με εβρισες;αχαχαχαχαχαχα εισαι μεγααααλο ζωαδι!
τι ειναι το ζωαδι μαρη;σε ποια διαλεκτο με εβρισες;αχαχαχαχαχαχα εισαι μεγααααλο ζωαδι!
τι ειναι το ζωαδι μαρη;σε ποια διαλεκτο με εβρισες;
Πως ξερεις ,οτι πισω απο ενα γυναικειο ονομα ,δεν κρυβεται ενας αντρας ομοφυλοφιλος ή εναςεδω ολες ειναι του 30%......αλλα κανεις δεν ασχολειται μαζι τους.....
εκτος αν ειναι γυναικες πισω απο αντρικα νικ....δεν σου κανει εντυπωση που καποιοι δεν εχουν ουτε μια αναφορα σε ιδρυματα και μπουρδελα;Πως ξερεις ,οτι πισω απο ενα γυναικειο ονομα ,δεν κρυβεται ενας αντρας ομοφυλοφιλος ή ενας
στρέϊτ που κανει πλακα ?
Καλυτερα να απαντας μονο σε αντρες .
εκτος αν ειναι γυναικες πισω απο αντρικα νικ....δεν σου κανει εντυπωση που καποιοι δεν εχουν ουτε μια αναφορα σε ιδρυματα και μπουρδελα;
ειναι τα λεγομενα αχρηστα και παρασιτικα μελη του σαιτ.....
Παραδειγμα ο ΝΩΝΤΑΣ .εκτος αν ειναι γυναικες πισω απο αντρικα νικ....δεν σου κανει εντυπωση που καποιοι δεν εχουν ουτε μια αναφορα σε ιδρυματα και μπουρδελα;
το οτι καποιοι δεν εχουν ασχοληθει ΠΟΤΕ με πληρωμενο ερωτα ειναι εξω απο την φαντασια σου;εκτος αν ειναι γυναικες πισω απο αντρικα νικ....δεν σου κανει εντυπωση που καποιοι δεν εχουν ουτε μια αναφορα σε ιδρυματα και μπουρδελα;
:o :o :oαπο την δικιά μου πάντως τελείως έξω.
Οχι μονο αχρηστα και παρασιτικα ,αλλα χαλανε και την ατμοσφαιρα .Ειναι οπως σε μια συναυλια ,ξαφνικα ακουγεται ενα κινητο .Η ενας βηχας .ειναι τα λεγομενα αχρηστα και παρασιτικα μελη του σαιτ.....
εγω ας πουμε εχω να γραψω κριτικη για ενα μπουρδελοξενοδοχειο στας αθηνας αλλα ντρεπομαι!
εσυ εισαι κανονικη γυναικα ρε...για αντρες ελεγα....τσουπ να πεταχτεις.....ετσι γουσταρουμε
οχι καθολου και αν θες θα σου πω και γιατι.....αλλο λεωτο οτι καποιοι δεν εχουν ασχοληθει ΠΟΤΕ με πληρωμενο ερωτα ειναι εξω απο την φαντασια σου;
ειμαι ολη αυτια...εσυ εισαι κανονικη γυναικα ρε...για αντρες ελεγα....τσουπ να πεταχτεις.....οχι καθολου και αν θες θα σου πω και γιατι.....αλλο λεω
:o :o :o
καλο αλλα οχι...αλλους ειχα κατα νου....Παραδειγμα ο ΝΩΝΤΑΣ .
εσυ αγαπη μου δεν εισαι παρασιτικο μελος....εισαι στολιδι για το σαιτ μας.... :-* :-* :-* :-*
εγω ας πουμε εχω να γραψω κριτικη για ενα μπουρδελοξενοδοχειο στας αθηνας αλλα ντρεπομαι!
1.αμφιδρομο ειναι το καταντημα.γιατι περίεργο σε φαινεται; Υπάρχει κόσμος που εχει γκόμενα (θεός να κάνει γκόμενα την κάθε σαβούρα) και μπαίνει εδώ για να το παίξει μάγκας και δήθεν και δεν ξέρω 'γω τι αλλο. Λέμε για τις Ελλεϊνίδες, αλλα για τος βλαχοΕλληνάρες δεν μιλάμε. Δυστηχώς για μένα τις γυναίκες έτσι σκατα που είναι οι άντρες τις κατάντησαν.
εσυ αγαπη μου δεν εισαι παρασιτικο μελος....εισαι στολιδι για το σαιτ μας.... :-* :-* :-* :-*
(τα 100 ευρω να θυμηθεις να μου στειλεις μονο ετσι;)