fake or real?
Ιδού η απορία...
fake or real?
Κάνω.Δεν είδα αυτό που λέτε πλην ελαχιστων εξαιρέσεων που συμβαίνει παντού σε όλες τις χώρες.απλα οταν κυκλοφορεις κοιτα γυρο σου και κανε κριτικη αμεροληπτη
να ανοιξουμε θρεντ
Βρε μωράκι μου ..θα με ρωτήσει ο τουρίστας στον δρόμο που βρίσκεται η Ακρόπολη και θα τον πάω ?Οι κοπέλες είναι αργόσχολες και πεινασμένες εκεί και ψάχνουν για κανένα μαλακοτουρίστα να τις ταίσει.Τεμπελιά και πείνα χρυσό μου.
μπα μαλλον ειναι σε μονιμη νηστεια οι Ελληνιδεςδεν πειναμε για πουτσα συμαινει κυκλοφορω μονιμα με ξυνισμεναμουτρα?
ιιιι!
σβηστο γτ δεν σε βλεπω καλα!!!!
αν σε παρει πρεφα ο πιτσι..
Εγω δεν το γενικευω αλλα εδω συμβαινει εντωνα λογο της μη πεινας για το τιποτα εδω τα εχουμε ολα λυμενα και κανουμε την καυλα μας νομιζοντας οτι ειμαστε οι σουπερΚάνω.Δεν είδα αυτό που λέτε πλην ελαχιστων εξαιρέσεων που συμβαίνει παντού σε όλες τις χώρες.
Απο ποτε η ευγενεια θεωρειται πεινα????Βρε μωράκι μου ..θα με ρωτήσει ο τουρίστας στον δρόμο που βρίσκεται η Ακρόπολη και θα τον πάω ?Οι κοπέλες είναι αργόσχολες και πεινασμένες εκεί και ψάχνουν για κανένα μαλακοτουρίστα να τις ταίσει.Τεμπελιά και πείνα χρυσό μου.
λογο της μη πεινας για το τιποτα
εγω δεν το πιστευω 70% ειναι μεγαλομπα μαλλον ειναι σε μονιμη νηστεια οι Ελληνιδες
δε βαζουνε κρεας στο στομα τους!!!!
Αλλωστε το 70% απο δαυτες που ειναι αγαμητες με βαση καποιες στατιστικες που δημοσιευτηκαν εδω το κανουνε λογω νηστειας.....
η χορτασμενη
η χορτασμενη
ο λιγούρης :-* :-*
ναι το 70% είναι απίστευτο αλλά αληθινό ποσοστόμπα μαλλον ειναι σε μονιμη νηστεια οι Ελληνιδες
δε βαζουνε κρεας στο στομα τους!!!!
Αλλωστε το 70% απο δαυτες που ειναι αγαμητες με βαση καποιες στατιστικες που δημοσιευτηκαν εδω το κανουνε λογω νηστειας.....
ναι το 70% είναι απίστευτο αλλά αληθινό ποσοστό
ποσους καφεδες ηπιες σημερα;Μαλακισμένες,καριόλες ελλειινίδες,δεν πάνε στο διάλο λέω γω,που θα μας πούνε ότι λόγω νηστείας δεν θα γαμήσουμε για κανα 2μηνο .Τώρα εξηγείται πως αυτές τις μέρες έχουν τόση κίνηση μπουρδέλα-στούντιο .Αλλά έτσι,αφού αυτά τις μάθανε οι βλαμμένες οι μανάδες τους,τώρα άντε να της πείσεις εσύ να γαμηθούν τέτοιες μέρες .Έχω να προτείνω μάλιστα σε όλους και ειδικά σε παντρεμένους-δεσμευμένους με δαύτες όλες αυτές τις μέρες μέχρι το Πάσχα,να γαμήσουν όσες περισσότερες πουτάνες μπορούν ,δηλαδή να τα δώσουν όλα,ξοδεύοντας όλες τους τις δυνάμεις στις πουτάνες και μετά να μην θέλουν ούτε να τις φτύσουν τις μαλακισμένες τις ελλειινίδες τους,που θα νομίζουν(όπως θα τις έχει συμβουλέψει και η πεθερά) ότι μετά θα το χαρούν περισσότερο το γαμήσι.Άντε στα τσακίδια και οι δυο τους που θα βάλουν και χρονοδιάγραμμα στο γαμήσι του άντρα
ποσους καφεδες ηπιες σημερα;
Δεν έχεις καταλάβει ότι ειμαι συνεσταλμένο αγόρι;τον άτιμο, εγώ στο τσατ όλο καρδούλες του στέλνω κι αυτός μι κλαν