boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
την καλυτερη!!!με αυτον που ειμαι...εισαι...ειναι....
παρτουζιάρα δηλαδίς, πα μαλ, πα μαλ, με εκπλήσσεις
παρτουζιάρα δηλαδίς, πα μαλ, πα μαλ, με εκπλήσσεις
Εγω τα διάβασα κσι γελασα πολύ.Πεινάνε για πούτσα το έχω ξαναπει.Γενικώς πεινάνε κι αυτό τους βγαίνει όλο το 24ωρο.1, αυτο που κανουν οι Ελληνιδες παντα δηλαδη
2. μαλλον δεν εχεις διαβασει τι εχω γραψει για τη Ρωσσια....
?Για πες μας μην κομπιαζεις...
Σιγα να μην τα χασειςόχι, δεν έχω διαβάσει, στ'αρχίδια μου ποια εθνικότητα φλερτάρει πιο σωστά
Εγω τα διάβασα κσι γελασα πολύ.Πεινάνε για πούτσα το έχω ξαναπει.Γενικώς πεινάνε κι αυτό τους βγαίνει όλο το 24ωρο.
Εμείς διψάμε .Γι'αυτό η Ελληνίδα είναι καυλιάρικο ον.Ποτέ δεν πείνασε για πούτσα.Διψάει να καταπιεί πούτσα γιατί απλά γουστάρει και όχι γιατί είναι πεινασμένη λιγούρα.
δεν πειναμε για πουτσα συμαινει κυκλοφορω μονιμα με ξυνισμεναμουτρα?Εγω τα διάβασα κσι γελασα πολύ.Πεινάνε για πούτσα το έχω ξαναπει.Γενικώς πεινάνε κι αυτό τους βγαίνει όλο το 24ωρο.
Εμείς διψάμε .Γι'αυτό η Ελληνίδα είναι καυλιάρικο ον.Ποτέ δεν πείνασε για πούτσα.Διψάει να καταπιεί πούτσα γιατί απλά γουστάρει και όχι γιατί είναι πεινασμένη λιγούρα.
Μαλλον αναλωθηκες παραπανω αποτι επρεπε στο γελιο και δεν καταλαβες τι διαβασες......Εγω τα διάβασα κσι γελασα πολύ.Πεινάνε για πούτσα το έχω ξαναπει.Γενικώς πεινάνε κι αυτό τους βγαίνει όλο το 24ωρο.
δεν πειναμε για πουτσα συμαινει κυκλοφορω μονιμα με ξυνισμεναμουτρα?
Καραμέλα πια τα ξινισμένα μούτρα..Σας έχει δώσει κατάλογο ο Μεμος με τα στανταράκια -ατάκες?δεν πειναμε για πουτσα συμαινει κυκλοφορω μονιμα με ξυνισμεναμουτρα?
Καραμέλα πια τα ξινισμένα μούτρα..Σας έχει δώσει κατάλογο ο Μεμος με τα στανταράκια -ατάκες?
απλα οταν κυκλοφορεις κοιτα γυρο σου και κανε κριτικη αμεροληπτηΚαραμέλα πια τα ξινισμένα μούτρα..Σας έχει δώσει κατάλογο ο Μεμος με τα στανταράκια -ατάκες?
σου αρεσει?
Βρε μωράκι μου ..θα με ρωτήσει ο τουρίστας στον δρόμο που βρίσκεται η Ακρόπολη και θα τον πάω ?Οι κοπέλες είναι αργόσχολες και πεινασμένες εκεί και ψάχνουν για κανένα μαλακοτουρίστα να τις ταίσει.Τεμπελιά και πείνα χρυσό μου.Μαλλον αναλωθηκες παραπανω αποτι επρεπε στο γελιο και δεν καταλαβες τι διαβασες......
Ακου πεινασμενες οι Ρωσσιδες! αχαχαχαχαχα
να ανοιξουμε θρεντέλα μαλακίες, σε ποιον δεν αρέσει?