Επισκέπτης
αχχαχαχαχαχαχαχαΌχι!!
Είναι απλά ο Νίκος Αλέφαντος
αχχαχαχαχαχαχαχαΌχι!!
Είναι απλά ο Νίκος Αλέφαντος
Δεν πρόσεξες την τεχνική;
καλα εσυ μιλαμε εισαι τελειωμενο βρωμομουνοΒασικα εγω τρελαθηκα για τα 23 εκατοστα... του συμπρωταγωνιστη. φαντάζομαι και πολλές ελληνίδες..
Πως φαίνεται η πείρα ρε γμτ!!!Μην γελάς .. ειδικα όταν αναφέρεις λέξεις άγνωστες στο κοινό.. Εδώ δεν γέλασα εγω, είδες ..ημουν διακριτική.. ;)
καλα εσυ μιλαμε εισαι τελειωμενος μαλακοπιτουραςΠως φαίνεται η πείρα ρε γμτ!!!
Ισώς,πιθανό,μπορεί,αλλά δεν είμαι ο μόνος!!!καλα εσυ μιλαμε εισαι τελειωμενος μαλακοπιτουρας
Ποια εμπειρία, αφού έγινε γνωστό ποιος τη γάμησε και ποσο την έχει.Καλά όταν μιλάει η εμπειρία πάσσο!!!
Και εμένα γιατί δεν με ενημερώσατε;!Ποια εμπειρία, αφού έγινε γνωστό ποιος τη γάμησε και ποσο την έχει.
Επισης ο παιχτης εχει βαλει λιπος στο πουλι του
Και εμένα γιατί δεν με ενημερώσατε;!
Θέλω να είμαι ενημερωμένος νέος!!!τοση τρεμουρα ειχες να το μαθεις αυτο δηλαδη???
Φιλε τα ειπες ολα τωρα70% .Ειναι 70% οι ελληνιδες γκονενες που δεν κανουν σεξ.(Συμφωνα με το Ελληνικο Σεξολογικο Ινστιτουτο ,Μιχαλακοπουλου 58
Αθηνα ).Για να αλλαξει η κατασταση ,και για καλο τους και για
καλο μας ,πρεπει να πεισθουν ολες οι γκομενες οτι ΤΟ ΣΕΞ ειναι
ΑΠΟΛΑΥΣΗ για την ΓΥΝΑΙΚΑ.Πολλες γκομενες δεν εχουν οργασμο ,
επειδη δεν τις περιποιουνται οι αντρες και δεν εχουν νοιωσει
οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το ΣΕΞ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Κοιτα και οι αρχαιοι ημων προγονοι τον περνανε ευχαριστως. Αλλα εσεις ομως απο πριγκιπισσες που ειστε τωρα θα γινετε σαν τις βραζιλιανες και τις κουβανες οχι στην ομορφια φυσικα και θα σας πεσει το τουπε. Αντε μετα να λες στις φιλες α εγω φετος ημουνα στην μυκονο, η τι λες τωρα εγω γεννησα στο ιασω! Ποσο ξενεροτες ειστε τελικα! Η καλυτερα κρυφες πουτανες ειστε. Θα φανερωθειτε ομως.και αφου το ρίξαμε στα αστειάκια ...που ξερεις μπορει να δουμε και σενα να στηνεις κωλαράκι σε κανενα γερμαναρα κατακτητη για ένα πιατο φαι και τοτε πραγματικα θα δουμε ποσα πουτανακια υπαρχουν
Κοιτα και οι αρχαιοι ημων προγονοι τον περνανε ευχαριστως. Αλλα εσεις ομως απο πριγκιπισσες που ειστε τωρα θα γινετε σαν τις βραζιλιανες και τις κουβανες οχι στην ομορφια φυσικα και θα σας πεσει το τουπε. Αντε μετα να λες στις φιλες α εγω φετος ημουνα στην μυκονο, η τι λες τωρα εγω γεννησα στο ιασω! Ποσο ξενεροτες ειστε τελικα! Η καλυτερα κρυφες πουτανες ειστε. Θα φανερωθειτε ομως.
ρε φιλε( φιλικα) ποιες θα γινουν σαν τις βραζιλιανες η τις κουβανες? οι ελληνιδες! που ο υπερφυσικος κωλος τους σερνετε στο πατωμα, και οι πατσιες της κοιλιας τους κανουν διπλες, τριπλες,.....Κοιτα και οι αρχαιοι ημων προγονοι τον περνανε ευχαριστως. Αλλα εσεις ομως απο πριγκιπισσες που ειστε τωρα θα γινετε σαν τις βραζιλιανες και τις κουβανες οχι στην ομορφια φυσικα και θα σας πεσει το τουπε. Αντε μετα να λες στις φιλες α εγω φετος ημουνα στην μυκονο, η τι λες τωρα εγω γεννησα στο ιασω! Ποσο ξενεροτες ειστε τελικα! Η καλυτερα κρυφες πουτανες ειστε. Θα φανερωθειτε ομως.
τώρα ζόρια που θα αποκτήσουν οι ελλεηνίδες που δεν θα τις βγάζουν οι γκόμενοι και να τους κερνάνε καφέδες,ποτά κλπ..
Το λέει ρε φράπαμαν, όχι στην ομορφιά
Κοιτα και οι αρχαιοι ημων προγονοι τον περνανε ευχαριστως. Αλλα εσεις ομως απο πριγκιπισσες που ειστε τωρα θα γινετε σαν τις βραζιλιανες και τις κουβανες οχι στην ομορφια φυσικα και θα σας πεσει το τουπε. Αντε μετα να λες στις φιλες α εγω φετος ημουνα στην μυκονο, η τι λες τωρα εγω γεννησα στο ιασω! Ποσο ξενεροτες ειστε τελικα! Η καλυτερα κρυφες πουτανες ειστε. Θα φανερωθειτε ομως.
Τώρα ειλικρινα δεν ξέρω με τι να γελάσω. με το οτι παμε στην μυκονο; με το οτι θα γίνουμε σαν τις βραζιλιανες; Με το οτι εσυ θα παρεις την εκδικηση σου και κάνεις όνειρα; Με την πικρα σου; Με το οτι θα τον παιρνεις;