loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
κανετε μαλακιες.Ανάλυση παρακαλώ,έχεις έμπνευση απόψε το βλέπω!!!
Πού φταίμε;;;
οποτε η καλη κοπελα που εχει καει στον χυλο.....φυσαει κ το παγωτακι...
κανετε μαλακιες.Ανάλυση παρακαλώ,έχεις έμπνευση απόψε το βλέπω!!!
Πού φταίμε;;;
Μάλιστα,δεν αντιλέγω,κανετε μαλακιες.
οποτε η καλη κοπελα που εχει καει στον χυλο.....φυσαει κ το παγωτακι...
τι εννοεις;Μάλιστα,δεν αντιλέγω,
ωστόσο η καλή κοπέλα είναι πιο σπάνια από την καρέτα-καρέτα,εκτός αν εγώ είμαι πια τόσο γκαντέμης!!!
Ρε εδώ οι άλλες λέγαν για ντρέντηδες στην παρέα και οι 2 από τους 3 φίλους αλλάξαν!!!
Εγινάν τρέντυ τα μουσχάρια οι φίλτατοι φίλοι μου μπας και τις συγκινήσουν!!!τι εννοεις;
"Για ολα φταιν οι γκομενες ,οι πρωην κι επομενες" ,ενταξει φταιμε και μεις γιατι αρκετοιΑνάλυση παρακαλώ,έχεις έμπνευση απόψε το βλέπω!!!
Πού φταίμε;;;
ντροπη...Εγινάν τρέντυ τα μουσχάρια οι φίλτατοι φίλοι μου μπας και τις συγκινήσουν!!!
ασχολιαστο."Για ολα φταιν οι γκομενες ,οι πρωην κι επομενες" ,ενταξει φταιμε και μεις γιατι αρκετοι
συναγωνιστες δεν εχουν προπονηθει καλα στο γλυφομουνι.Μια γκομενα μπαϊσεξουαλ ,που τα ειχα
μου εμαθε πολλα πραγματα ,μετα απο ,300 γλυφομουνοωρες πρακτικη και θεωρητικη εξασκηση.
Επισης μου εμαθε καποια κολπα στο μασαζ.Το περισσοτερογλυφομουνι που της εκανα ηταν 1ωρα και 12 λεπτα .
Ειχε τελειωσει 5 φορες.Σταματησα για να μην παθω αυχενικο συνδρομο ,εκεινη την ημερα.Γενικα το ασκω για μισαωρο περιπου ,αλλα θελει ειδικη γωνια για να μην πιαστει ο αυχενας σου.Αν μια γκομενα χυσει πολλες
φορες ,θα το πει στις φιλες τις που θα ζηλεψουν και
θα θελουν και αυτες .Ετσι ξεκινει η αλυσωτη αντιδραση ,οταν υπαρξει η κρισιμη μαζα.
"Για ολα φταιν οι γκομενες ,οι πρωην κι επομενες" ,ενταξει φταιμε και μεις γιατι αρκετοι
συναγωνιστες δεν εχουν προπονηθει καλα στο γλυφομουνι.Μια γκομενα μπαϊσεξουαλ ,που τα ειχα
μου εμαθε πολλα πραγματα ,μετα απο ,300 γλυφομουνοωρες πρακτικη και θεωρητικη εξασκηση.
Επισης μου εμαθε καποια κολπα στο μασαζ.Το περισσοτερογλυφομουνι που της εκανα ηταν 1ωρα και 12 λεπτα .
Ειχε τελειωσει 5 φορες.Σταματησα για να μην παθω αυχενικο συνδρομο ,εκεινη την ημερα.Γενικα το ασκω για μισαωρο περιπου ,αλλα θελει ειδικη γωνια για να μην πιαστει ο αυχενας σου.Αν μια γκομενα χυσει πολλες
θα θελουν και αυτες .Ετσι ξεκινει η αλυσωτη αντιδραση ,οταν υπαρξει η κρισιμη μαζα.
καταρχην το γλυφωμουνι αν δεν αρεσει σε καποιον,δεν προκειτε να του το μαθει,κανενας και καμια φορα,οσα και να του πει.το γλυφωμουνι το μαθαινεις απο μονος.ρε φιλε ολα τα μουνια δεν θελουν το ιδιο γλυψιμο,το καθε μουνι θελει το γλυψιμο του,σκοπος ειναι να βρισκκεις τον σωστο τροπο καθε φορα,και αν τον βρεις δεν χρειαζεσε ουτε μαθηματα απο πουτανες,ουτε απο λεσβιες,και ουτε να κλεινεις 2ωρα με ενα μουνι στο στομα.Τι εγινε ΑΡΚΑΝΣ80 ? Ενοχληθηκες που εγινε αναφορα στο γλυφομουνι ή θεωρεις οτι ειναι κατι που το ξερουν ολοι
ή δεν εχει σημασια ? Στα μπουρδελα δεν γινεται γλυφομουνι.
Εξαλλου πολλοι την γκομενα τους δεν ξερουν να την ικανοποιησουν.Οταν οι γυναικες δεν εχουν οργασμο ,γινονται πιο ευκολα ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ .
Για να εχει οργασμο η γυναικα ,το γλυφομουνι ειναι σχεδον
απαραιτητο .Κι ο οργασμος στην γυναικα ειναι το κινητρο
για να κανει ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ με τον αντρα.
ΑΡΚΑΝΣ 80 ,τοτε θαπρεπε και οι γκομενεςκαταρχην το γλυφωμουνι αν δεν αρεσει σε καποιον,δεν προκειτε να του το μαθει,κανενας και καμια φορα,οσα και να του πει.το γλυφωμουνι το μαθαινεις απο μονος.ρε φιλε ολα τα μουνια δεν θελουν το ιδιο γλυψιμο,το καθε μουνι θελει το γλυψιμο του,σκοπος ειναι να βρισκκεις τον σωστο τροπο καθε φορα,και αν τον βρεις δεν χρειαζεσε ουτε μαθηματα απο πουτανες,ουτε απο λεσβιες,και ουτε να κλεινεις 2ωρα με ενα μουνι στο στομα.
"Για ολα φταιν οι γκομενες ,οι πρωην κι επομενες" ,ενταξει φταιμε και μεις γιατι αρκετοι
Επισης μου εμαθε καποια κολπα στο μασαζ.[glow=red,2,300]Το περισσοτερογλυφομουνι που της εκανα ηταν 1ωρα και 12 λεπτα [/glow].
δεν χρειαζεσε ουτε μαθηματα απο πουτανες,ουτε απο λεσβιες,και ουτε να κλεινεις 2ωρα με ενα μουνι στο στομα.
Πρεπει να προσπαθουμε να εχουν οργασμο οι γκομενες.
Οι γκομενες δεν ειναι εχθροι μας ,ειναι συμπαικτριες.
κρυφη εισαι ρε φιλε;τι γλυφοκωλι και μαλακιες μας πετας.Και το γλυφομούνι καλό είναι και το γλυφοκώλι καλύτερο...
Και το γλυφομούνι καλό είναι και το γλυφοκώλι καλύτερο...
κρυφη εισαι ρε φιλε;τι γλυφοκωλι και μαλακιες μας πετας.
ναι φιλε χαιρομαι που το ανακαλυψες,κανε μου μια χαρη τωρα και κοιτα και απο μπροστα,θα δεις μια ομορφη τρυπουλα.δοκιμασε την και δεν θα χασεις.εκτος και αν το εχεις κανει,αλλα το δοξαρι δεν εβρισκε αντισταση.οποτε σε καταλαβαινω.Θα σου πω κάτι αλλά φοβάμαι μην τρομάξεις...
Τέσπα...
Ας το πάρει το ποτάμι.
Λοιπόν θα το πω έμμεσα.
Κώλο δεν έχουν μόνο οι άντρες...
Συγγνώμη :-