Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εσύ και άλλες φιλενάδες σου ελλεεινίδες καλό είναι να κλειστείτε σε κανα σπίτι και να αρχίσετε τα πλακοκώλια μπάς και βγεί κανά άσπρο υγρό από το μνί σας
δε μιλανε ετσι σε απότιστες γυναικες..

δεν εχεις αισθηματα μεσα σου ????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εσύ και άλλες φιλενάδες σου ελλεεινίδες καλό είναι να κλειστείτε σε κανα σπίτι και να αρχίσετε τα πλακοκώλια μπάς και βγεί κανά άσπρο υγρό από το μνί σας

εσυ αγαπητέ μόλις πριν δεν είπες οτι ΔΕΝ  θέλεις να συμμετεχεις σε κουβέντες με ελληνίδες...;; Αλλαξες γνώμη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πηγή χαράς είστε ρε παιδιά ! Να στε καλά. Και χαλαρώστε λιγάκι δεν είμαι ο κακός ο λύκος.. :sunglasses: ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τί σου έκαναν πάλι τα ελλεεινίδικα temachia; :2funny:

τίποτα,απολύτως τίποτα γιατί δεν τις αφήνω να μου κάνουν!Τις έχω από μακρυά,είναι μιάσματα πνευματικά για μένα αυτές.Πώς βλέπεις μιά κατσαρίδα και τρέχεις να πάρεις το τέζα για να την φάς ζωντανή?εεε καμμία σχέση.Τις βλέπω στο δρόμο και απλά αλλάζω δρόμο ή άμα είμαι τσαντισμένος επειδή το 3ο από τα 4 γαμήσια δεν μου πολυάρεσε(ξέρεις τώρα..άμα ήταν ψιλοξεπέτα τις σκουντάω επίτηδες μπάς και πέσουν σε κανά υπόνομο απο κάτω από το πεζοδρόμιο)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εσυ αγαπητέ μόλις πριν δεν είπες οτι ΔΕΝ  θέλεις να συμμετεχεις σε κουβέντες με ελληνίδες...;; Αλλαξες γνώμη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πηγή χαράς είστε ρε παιδιά ! Να στε καλά. Και χαλαρώστε λιγάκι δεν είμαι ο κακός ο λύκος.. :sunglasses: ;)

μακάρι να ήσασταν ο λύκος,αλλά πού τέτοια τύχη!αυτό που αξίζει στις περισσότερες από εσάς είναι να σας γάμανε αλβανοί και ρουμάνοι!αν γινότανε και πακιστανοί-αφγανοί-ταλιμπάν μετά από ραμαζάνι!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή, εισαι κι εσυ ζαβή.

συγγνωμη.... απότιστη ηθελα να πω..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε φιλε ποιος μοντ σου βαζει αυτες τις τιμωριες;να του πουμε καμια κουβεντα αν ειναι..... :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μακάρι να ήσασταν ο λύκος,αλλά πού τέτοια τύχη!αυτό που αξίζει στις περισσότερες από εσάς είναι να σας γάμανε αλβανοί και ρουμάνοι!αν γινότανε και πακιστανοί-αφγανοί-ταλιμπάν μετά από ραμαζάνι!

Θα σου πω κατι αγαπητε. Μείωσε την πίκρα σου και την εχθρα σου απεναντι σε κατι που σου ειναι αδιαφορο. Και τοτε θα εισαι ευτυχισμενος με τις επιλογες σου. Αλλοιως αποδεικνυεις το αντιθετο απο αυτο που λες.
και για να καταλαβεις ποσο φαουλ εισαι... και αντιφατικός σε οσα λες δες τι μου έγραψες.  
Και επειδή οταν βλέπω τελευταίως ανθρώπους να πονούν παυω να γυρίζω το μαχαίρι στην πληγή, απο προσωπική ευαισθησια, θα σου πω καληνύχτα και δεν θα σε ταλανίσω αλλο. Δεν μπορώ να γελώ ενω εσύ ζορίζεσαι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε φιλε ποιος μοντ σου βαζει αυτες τις τιμωριες;να του πουμε καμια κουβεντα αν ειναι..... :grin: :grin: :grin:
πειτε ρε σεις τιποτα..

μ εχουν τρελανει λεμε.. εχει πιαστει το χερι μου.. ουτε για κατουρημα δε μ αφηνουν να παω..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θα σου πω κατι αγαπητε. Μείωσε την πίκρα σου και την εχθρα σου απεναντι σε κατι που σου ειναι αδιαφορο. Και τοτε θα εισαι ευτυχισμενος με τις επιλογες σου. Αλλοιως αποδεικνυεις το αντιθετο απο αυτο που λες.
και για να καταλαβεις ποσο φαουλ εισαι... και αντιφατικός σε οσα λες δες τι μου έγραψες.  
Και επειδή οταν βλέπω τελευταίως ανθρώπους να πονούν παυω να γυρίζω το μαχαίρι στην πληγή, απο προσωπική ευαισθησια, θα σου πω καληνύχτα και δεν θα σε ταλανίσω αλλο. Δεν μπορώ να γελώ ενω εσύ ζορίζεσαι.
ειδες μαλακα παθε τί παθαινεις οταν δινεις σημασια στα τσουτσεκια ????  :P

σου δινουν και συμβουλες μετα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

μα ποιός σου είπε απότιστο ότι είμαι ευτυχισμένος?αλλά από μυαλό μάλλον ψώνισες από κανά καλό αρνί πέρσυ το πάσχα!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειδες μαλακα παθε τί παθαινεις οταν δινεις σημασια στα τσουτσεκια ????  :P

σου δινουν και συμβουλες μετα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό είναι το πρόβλημα?την ήπιαμε παπαγιώργη,την ήπιαμε!η γενιά μας την ηπιε για τα καλά!για αυτό από άυριο θα καταπίνω το δικό μου σπέρμα στο δικό μου στομάχι!δεν το αξίζει καμμιά τους! :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτό είναι το πρόβλημα?την ήπιαμε παπαγιώργη,την ήπιαμε!η γενιά μας την ηπιε για τα καλά!για αυτό από άυριο θα καταπίνω το δικό μου σπέρμα στο δικό μου στομάχι!δεν το αξίζει καμμιά τους! :rockon: :rockon:
φιλε καποιοι τρωμε ακομη.....ελεος...αηδιασαμε.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κανονισε να το παρει κανας μπαοκ
να βαραμε ομαδικες πρεζες...

μακάρι πολύ θα χαρώ να το πάρει ο ΜΠΑΟΚ!θα ανέβω θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να σας πουλάω χαρτομάντηλα στου χαριλάου απέξω και στον εύοσμο που είστε πολυπληθείς εκεί...τρελλή κονόμα λέμεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom