Επισκέπτης
& το τσατσακι την γλυτωσε???πλακώθηκε με τον χουαιτ
& το τσατσακι την γλυτωσε???πλακώθηκε με τον χουαιτ
Στην ουσια την εκανε την κινηση. Ας γαμιοταν κιολας να της φυγουν οι καυλες. Οχι μισες δουλειες. Δηλαδη τωρα δεν θεωρειται κερατο επειδη μονο πιπα εκανε? Και ας τα πηρε στο στομα....
Μιλαμε για βληματα....
αυτό δεν είναι τίποτα φίλε...
γνωρίζω εγώ ένα μουνάκι γύρω στα 19.Κλείνουμε ποτάκι οι δυό μας την άλλη μέρα, και τη φασώνω ελαφρά.Το βράδυ μου στέλνει μηνυμα ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε και πως θέλει να μείνει μόνη.Λέω οκ...την άλλη μέρα το πρωϊ μου λέει κλαίγοντας,πως μετάνιωσε και πως θέλει να ξαναβρεθούμε σπίτι της.Πάω εκεί και μου τη ξαναφασώνω και τελειώνω με πίπα στο στόμα της .Δε με άφησε να τη γαμήσω.Φεύγοντας,ώντας στον ηλεκτρικό για το σπίτι μου στέλνει μήνυμα ότι δε θέλει να ξαναβρεθούμε γιατί έχει γκόμενο που είναι φαντάρος και τον αγαπάει..βγάζετε εσείς νόημα?????
ον τηε ροουντκαι δεν βγαζεις εισητηριο?
μεχρι τωρα για να μην πληγωσεις τις ελλεινιδες εμενες εδω?
& το τσατσακι την γλυτωσε???
μαλλον ξερουν .....απλα θελουν να μας σερνουν απο το μουνι τους.....Παντως τι κωδικας συμπεριφορας και μαλακιες... Οι περισσοτερες γυναικες δεν ξερουν τι τους γινεται συντροφοι... γι'αυτο και σηκωνω πιεση με τετοιες μαλακιες......ρε μιλαμε για ανισσοροπες.
Παντως τι κωδικας συμπεριφορας και μαλακιες... Οι περισσοτερες γυναικες δεν ξερουν τι τους γινεται συντροφοι... γι'αυτο και σηκωνω πιεση με τετοιες μαλακιες......ρε μιλαμε για ανισσοροπες.
Παντως τι κωδικας συμπεριφορας και μαλακιες... Οι περισσοτερες γυναικες δεν ξερουν τι τους γινεται συντροφοι... γι'αυτο και σηκωνω πιεση με τετοιες μαλακιες......ρε μιλαμε για ανισσοροπες.
ειναι αλλα εσυ τα μπερδεψες..ανισσοροπες.
καλα λεει ρε κλωνα....δεν εχουν ολοι βιλα και μπεμπα......
δεν ειναι..ευγε για την τις γραμματικες σου γνωσεις..ενω οι άντρες ειναι η προσωποποιηση της ισορροπιας!!
χυλοπητα μονο ο αντρας εχει δικαιωμα να ριχνειενω οι άντρες ειναι η προσωποποιηση της ισορροπιας!!
ρε αμα μαθετε να μη φοβαστε τη χυλοπιτα θα δειτε οτι η ζωη εκει εξω ειναι ωραια!
χυλοπητα μονο ο αντρας εχει δικαιωμα να ριχνει
ακου εκει να ριχνει η ελεεινηδα χυλοπιτα
απο που και ως που?
τα πινει...το χουμε πει αυτο ρε πλεζουραδεν ειναι..ευγε για την τις γραμματικες σου γνωσεις..
Υ.Γ τα πινεις ή τα φτυνεις???
απο που και ως που?
απο που και ως που?
ειναι αλλα εσυ τα μπερδεψες..
2 ρ παιχτη..
εισαι τιτανοτεραστιος,τρισμεγιστος τυπος......θα το βαλω υπογραφη αυτο το ποστχυλοπητα μονο ο αντρας εχει δικαιωμα να ριχνει
απο που και ως που?