ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
26000+ ποστς και ακομα δεν καταλαβαμε τι τρεχει...
κατι τρεχει στα γυφτικα
απο πανω σου βρε....ρε παίδες που φαίνεται ο αριθμός των Post?
Πω πω πω αν είσαι Ελληνίδα με αντίληψη πως τα εξηγείς έτσι επιστημονικά!!!πες τα πιο αναλυτικα βρε!
πανω απο την απαντηση του και κατω απο το τιτλο του θεματος στο ποστ του!
ναι ρε σιλβα.... :-* :-*πες τα πιο αναλυτικα βρε!
πανω απο την απαντηση του και κατω απο το τιτλο του θεματος στο ποστ του!
ειμαι γαματη τελικα (μουτζα σε μενα)Πω πω πω αν είσαι Ελληνίδα με αντίληψη πως τα εξηγείς έτσι επιστημονικά!!!
τπτ βρε ελτζι μου( )ναι ρε σιλβα.... :-* :-*
και τωρα που το λυσαμε αυτο .τι αλλα;
κι ουτε προκειται, εδω δεν ξερουμε οι ιδιες καλα καλα
πρεπει να αγαμπιομαστε περισσοτερο
ειμαι γαματη τελικα (μουτζα σε μενα) τπτ βρε ελτζι μου( )
http://[URL unfurl="true"]www.lge.com/gr/img/logo-lg.png[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεταξυ μας?
ρε την παλιοπατσαβουρα την ελεεινηδα τι εκανε
λοιπον στο μαγαζι που δουλευω ειχε ερθει πριν 2 εβδομαδες μια παρεα απο 3 κοπελες(2 μικροτερης ηλικιας που η μια γαμιεται με τον μπαρμαν) και η τριτη γυρω στα 30
επειδη προσεξα οτι αυτη ηταν πιο σοβαρη και γενικως δεν χορευε ουτε επιανε κτλ αποφασισα να παισω κουβεντα με αυτη και σιγα σιγα την τραβηξα προς το μερος μου οπου και αρχισα να τη πιανω απο τη μεση,να της μιλαω στο αφτι και εκεινη το ιδιο με επιανε,επεφτε πανω μου,καθοταν στα ποδια μου κτλ.
μεχρι να φυγουν τις ειχα κερασει τα ποτα,ειχα παρει πολλες κουταλιες με τα χερια και γενικα οταν τις ειπα αυριο να βρεθουμε για καφε νωρις ηταν πολυ προθυμη και πηρε το τηλεφωνο μου κτλ.αποχαιρετιστηκαμε με φιλια στα μαγουλα κτλ
οποτε θεωρησα και γω οτι πλεον αυριο ηταν θεμα χρονου να κατσει.
δεν τηλεφωνει την επομενη(οπως μου ειχε πει) και κατα τις 7 στελνω ενα μυνημα τι θα γινει με κεινο το καφε που λεγαμε?
μου απαντα οτι ειναι κουρασμενη και οτι προτιμα αλλη μερα να βρεθουμε/λεω οκ και τα αφηνω εκει/
την δευτερα που μας περασε δουλεψα εκτακτως οποτε της στελνω ενα μυνημα το μεσημερι οτι το βραδυ δουλευω και λογω δευτερας θα ειμαι χαλαρα στο ποστο μου οποτε την περιμενω και μου απαντα=
ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΘΕς ΝΑ ΚΑΝΩ?
περαν τουτου εσβησα και το τηλεφωνο της και αμα ξαναρθει διπλα μου εκει που δουλευω θα κανω οτι εχω δουλεια και δεν θα μιλαω περαν ενος καλησπερα καλυνηχτα
πολυ καλα κριτηρια εχεις για να κρινεις τις σοβαρες...
επισης αφου δεν σε πηρε τηλ, της εστειλες μηνυμα αλλα σε απερριψε ευγενικα, γιατι ξαναστειλες?