madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
γειρε τωρα στη θαλπωρη του ωμου στις εδω καργιολες και ασε ενα δακρυ να τρεξει μελαγχολικα :-
Το εδω που ειναι? Ελλαδα εννοεις? Γιατι εγω την εχω κανει εδω και καιρο. Δεν αξιζει να δακρυζεις για κανεναν και καμια. Και οσες και οσοι αξιζουν τα δακρυα σου, δεν θα σε κανουν να δακρυσεις ποτε.
Εγω σχολιασα καυστικα καμια σχολια εδω μεσα. Και το αποτελεσμα ηταν να δεχτω προσωπικη επιθεση και προσβολες. Για τετοιο επιπεδο μιλαμε. Προφανως μονο αυτο ξερουν να κανουν καποιες. Τραβατε δειτε το sex and the city για να δειτε πως ειναι μια ιδανικη σχεση, και αφηστε τους υπολοιπους στην ησυχια μας.
όλοι οι παντρεμένοι τα ίδια λένε, δε γαμιέται, αφού οι άνθρωποι δεν ξέρουν να ζουν χωρίς μίρλα και λόγο να τρώγονται με τα ρούχα τους, στον υποψήφιο γκόμενο/α δε θα κλαφτούν?
έτσι όπως τα'καναν να τα λουστούν, δε θα κάθομαι να λυπάμαι ούτε τον κερατά/κερατού ούτε θα με εξοργίζει ο άπιστος, μέσα στο βόθρο της δυστυχίας των επιλογών τους ζουν όλοι και δε θέλουν να βγουν από εκεί, σιγά μην κάθομαι να παίζω αγόρια ιππότες-κορίτσια μαύρες κότες/καθρεφτάκι νια νια νια
Το κερατο προσβαλει κυριως αυτον που το διαπραττει. Ναι υπαρχουν μονογαμικοι αντρες, πολυ καλα παιδια, υλικο για να κανεις οικογενεια μαζι τους. Αλλα ειπαμε, πως να βγαλουν ακρη με γυναικες με συμπεριφορες οπως μερικων εδω μεσα.