sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν μαραισει να βλεπω καποιον/α να μειωνει ετσι τον εαυτο του κ επιτρεψε μου να μην σε κατατασω στις ελλεηνιδες σεχω δει να παραδεχεσε καποια γεγονοτα κ να τα κομικοτραγικοποιεις λοιπον ακου κατι προσφατο εγινε την παρασκευη. ημασταν με ενα φιλο το απογευμα κ εφυγε να παει στην δικια του τα ειχαν 8 χροωια κ κανα μηνα πριν λεγανε για να πανε παρακατω βγαινουν κ κατα τις 2 γιρησαν σπιτι αυτος χωρις λογο εβαλε τα αμαξια στο γκαραζ(φορτηγο κ αγροτικο) κ εκει που ειπε να βαλει το δικο του κατι τον επιασε κ το πηρε κ πηγε σπιτι της οπου δεν ειδε το αμαξι της την πηρε τηλ. την ρωτησε που ειναι κ του ειπε σπιτι κοιμαμε τιν ξαναρωταει που ειναι κ του λεει στο κρεβατι οποτε λεει κατεβα κατω κ του απανταει κανε μια βολτα να ντυθω κ κατεβαινω αυτος εμεινε εκει κ την ειδε που ειρθε η κοπελα παραδεχτηκε οτι ειχε βγει με εναν αλλον κ ελεγε οτι δεν εχει κανει τπτ. η σταση που κραταει ειναι του ελα εσυ κ κανε πισω κ χτες με επιασε κ μου ζητησε να μιλησω στον κολητο μου κ να του πω οτι ειναι λαθος κ να την αφησει να του δωσει εξηγηση κ οτι αυτος φταιει που το ειχε ριξει στη δουλεια. κ ερωτω απο την στιγμη που τοχε ριξει στη δουλεια γιατι ελεγαν να το προχωρησουν κ ηθελε να ειναι σε φαση να της τα εχει ολα ειναι λαθος? που ειναι η εκτιμηση κ ο σεβασμος σε αυτο που εκανε? κ γιατι αυτη τη στιγμη ο κολητος μου να ειναι καταρακομενος κ να αναρωτιετε το γιατι? αυτο ακριβως ειναι που ολοι επικρινουμε τετοιες συμπεριφορες. κ το να ζητας κ τα ρεστα απο πανω ? ελεος
λοιπον αγαπητε εδω μιλαμε για κλασσικη περιπτωση των 7 χρονων φαγουρας, αλλα εδω ειναι 8
αν ηταν σωστη πρωτα θα επρεπε να του μεγαλε δωσε λιγακι σημασια ολο δουλεια δουλεια .
Απλα αυτο που πιστευω και για τους αντρες και για τις γυναικες ειναι οτι κανεναν δεν μπορει να εινια μονος του, εψηνε κατασταση με το γκομενακι, αν της αρεσε θα το διαλουσε με τον δικο σου, αν δεν της αρεσε θα συνεχιζε με τον φιλο σου μεχρι να βρει κατι αλλο