oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ατο παν ειναι ομως και να εκτιμας αυτο που πηδας..
ατο παν ειναι ομως και να εκτιμας αυτο που πηδας..
το καλυτερο μουνι που'χω παρει τυπε ηταν ιταλικης προελευσης...είναι ωραία μουνιά όμως τύπε διαφωνείς?
καλές είναι και οι ιταλίδες αλλα προτιμώ ελλεεινιδεςτο καλυτερο μουνι που'χω παρει τυπε ηταν ιταλικης προελευσης...
η μονη ελλεεινιδα με την οποια ευχαριστηθηκα πραγματικα σεξ ηταν χτυπημενη στο μυαλο.και εχω παει με πολλες...
το καλυτερο μουνι που'χω παρει τυπε ηταν ιταλικης προελευσης...
η μονη ελλεεινιδα με την οποια ευχαριστηθηκα πραγματικα σεξ ηταν χτυπημενη στο μυαλο.και εχω παει με πολλες...
το καλυτερο μουνι που'χω παρει τυπε ηταν ιταλικης προελευσης...
τόσο βλάκας φαίνομαι?εσυ μ θυμιζεις τον αρκανς ωρες ωρες...
εσύ τι μιλάς τρομάρα σου?στα λογια μου ερχεσαι... ;)
εσυ μ [size=13pt]θυμιζεις[/size] τον αρκανς ωρες ωρες...
τόσο βλάκας φαίνομαι?
ωραια καθε ελλεηνιδα που θα βρισκεις, χτυπα την λιγο να "στρωσει"
είσαι πολύ πονηρή
εσυ μ θυμιζεις τον αρκανς ωρες ωρες...
γουάτ?υψικάμινος?όπως το λες, ώρες ώρες, γιατί αν ο αρκανς μπορεί [glow=red,2,300]να σουρεαλιστεί έτσι[/glow] εγώ θα φάω το καπέλο μου
με χαρα μου διαπιστωνω οτι η πλειοψηφια των αντρων προτιμα να παντρευτει αλλοδαπη οπως μας δειχνει το γκαλοπ.
γουάτ?υψικάμινος?
με χαρα μου διαπιστωνω οτι η πλειοψηφια των αντρων προτιμα να παντρευτει αλλοδαπη οπως μας δειχνει το γκαλοπ.
ετσι ...
στη δουλεια, ενα παλιο στελεχος μου εξομολογηθηκε.
"ημουν παντρεμενος 12 χρονια με ελληνιδα. μου τα πηρε ολα. και τον γιο μου.
τωρα ειμαι παντρεμενος εδω και 2 χρονια με μια αλβανιδα. εχω βρει την ηρεμια επιτελους στην ζωη μου.
ειναι πολυ ηθικες κοπελες και στηριζουν τον αντρα τους."
οταν τα πραγματα σοβαρευουν και διαλεγουμε συντροφο για μια ζωη , διαλεγουμε ξενη.
γιατι μπορουν να ανταποκριθουν σε ότι κι αν φερει η ζωή. ;)
συγνωμη σεξουλα αλλα δυστιχος οτι κ να κανουμε οι περιστερες απλα δεν μας αφηνουν ησυχους η αληθεια δυστηχως ποναει κ ειληκρινα πολλες φορες για να μην πω παντα τα θελω του 90% των ελλεηνιδων ειναι παραλογα ως ακραια αμφιβαλω εαν θα υπηρχε αυτο το θρεντ εαν ηταν ποιο προσαρμοστικεςαφηστε μας ησυχες επιτελους >
.....
συγνωμη σεξουλα αλλα δυστιχος οτι κ να κανουμε οι περιστερες απλα δεν μας αφηνουν ησυχους η αληθεια δυστηχως ποναει κ ειληκρινα πολλες φορες για να μην πω παντα τα θελω του 90% των ελλεηνιδων ειναι παραλογα ως ακραια αμφιβαλω εαν θα υπηρχε αυτο το θρεντ εαν ηταν ποιο προσαρμοστικες
κανε δουλεια σου αγαπη μου, εγω μια ελλεινιδα ειμαι, ειμαι κοντη χοντρη και με γυαλια, καλα για κυτταριτιδα δεν το συζητω
δεν μαραισει να βλεπω καποιον/α να μειωνει ετσι τον εαυτο του κ επιτρεψε μου να μην σε κατατασω στις ελλεηνιδες σεχω δει να παραδεχεσε καποια γεγονοτα κ να τα κομικοτραγικοποιεις λοιπον ακου κατι προσφατο εγινε την παρασκευη. ημασταν με ενα φιλο το απογευμα κ εφυγε να παει στην δικια του τα ειχαν 8 χροωια κ κανα μηνα πριν λεγανε για να πανε παρακατω βγαινουν κ κατα τις 2 γιρησαν σπιτι αυτος χωρις λογο εβαλε τα αμαξια στο γκαραζ(φορτηγο κ αγροτικο) κ εκει που ειπε να βαλει το δικο του κατι τον επιασε κ το πηρε κ πηγε σπιτι της οπου δεν ειδε το αμαξι της την πηρε τηλ. την ρωτησε που ειναι κ του ειπε σπιτι κοιμαμε τιν ξαναρωταει που ειναι κ του λεει στο κρεβατι οποτε λεει κατεβα κατω κ του απανταει κανε μια βολτα να ντυθω κ κατεβαινω αυτος εμεινε εκει κ την ειδε που ειρθε η κοπελα παραδεχτηκε οτι ειχε βγει με εναν αλλον κ ελεγε οτι δεν εχει κανει τπτ. η σταση που κραταει ειναι του ελα εσυ κ κανε πισω κ χτες με επιασε κ μου ζητησε να μιλησω στον κολητο μου κ να του πω οτι ειναι λαθος κ να την αφησει να του δωσει εξηγηση κ οτι αυτος φταιει που το ειχε ριξει στη δουλεια. κ ερωτω απο την στιγμη που τοχε ριξει στη δουλεια γιατι ελεγαν να το προχωρησουν κ ηθελε να ειναι σε φαση να της τα εχει ολα ειναι λαθος? που ειναι η εκτιμηση κ ο σεβασμος σε αυτο που εκανε? κ γιατι αυτη τη στιγμη ο κολητος μου να ειναι καταρακομενος κ να αναρωτιετε το γιατι? αυτο ακριβως ειναι που ολοι επικρινουμε τετοιες συμπεριφορες. κ το να ζητας κ τα ρεστα απο πανω ? ελεοςκανε δουλεια σου αγαπη μου, εγω μια ελλεινιδα ειμαι, ειπαμε κανω σεξ με κλειστα τα φωτα, ιεραποστολικο, ειμαι κοντη χοντρη και με γυαλια, καλα για κυτταριτιδα δεν το συζητω και δεν με εχει παρει ο δικος εδω και 2 ωρες τηλεφωνο, και τον εχω πρηξει στις αναπαντητες, τα μηνυματα και σε λιγο εχει εφοδο
ουτε κ αυτο ειναι λυση δεν συγκρινω με τιποτα το να παω να πιασω κουβεντα σε μια κ να παλεψω να την ριξω σε πληροφορω οτι εχω παει σε δελο κ εχω φυγει απραχτος θελω αυτο το κατι της ικανοποιησεις του να πω τα καταφερα θεμα μυαλου ειναι ολα οχι οτι δεν παω ποτε απλα δεν ειναι κ αυτο που με τρελαινει προτιμο να βγω κ να το παλεπσωΣυμφωνω με τα περισσότερα απο τα παραπάνω ...
Παλιά ειχα μιλήσει για cost /benefit analysis..
Τι σου κοστιζει ψυχολογικα ,οικονομικα (ακομα και σε λογικα πλαισια ) η σχεση με τις περισσότερες Ελληνιδες . (Cost)
Tι σου προσφερει ...(Βenefit ) ..μια τρυπα ...και γκρίνια ..
Οποτε να τα CT/CIM/COB /X2 /45%%/ massage / Thai /Filis κτλ για να περνας την ωρα σου μεχρι να βρεις κατι καλο..