Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (8 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Top πάνω πάνω οι Ελλεηνίδες - είτε μέρα μπεις, είτε νύχτα - πρώτο στη λίστα θα 'ναι. :uglystupid:

Επισκέπτης
Και που λέτε κορίτσια εχθές συνομιλούσα με μία φίλη φίλης στο Fb 4 ώρες για να μάθω κάποια στιγμή οτί έχει γκόμενο!!! :headbang:
Δεν μου το έλεγε από την αρχή η ρουφιάνα!!! :tickedoff:
Τελοσπάντων είναι σε μία απόσταση έχω κάποιες ελάχιστες ελπίδες αν την μεθύσω!!! :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και που λέτε κορίτσια εχθές συνομιλούσα με μία φίλη φίλης στο Fb 4 ώρες για να μάθω κάποια στιγμή οτί έχει γκόμενο!!! :headbang:
Δεν μου το έλεγε από την αρχή η ρουφιάνα!!! :tickedoff:
Τελοσπάντων είναι σε μία απόσταση έχω κάποιες ελάχιστες ελπίδες αν την μεθύσω!!! :2funny: :2funny:

την επομενη φορα θα λεω
"καλημερα - εχω σχεση - δεν κερατωνω
τι κανεις εσυ?"

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι τρέχει με τις ελλεεινίδες, αλλά δείτε αυτή την ενδιαφέρουσα μελέτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από τους χειρότερους εραστές του κόσμου οι Έλληνες, λένε οι αυστραλές

Δημοσίευση: 30-9-2009, 12:04 Τελευταία ανανέωση: 30-9-2009, 12:06

Στην έκτη θέση των χειρότερων εραστών βρίσκονται οι έλληνες σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία και συμμετείχαν 15.000 γυναίκες. Οι γερμανοί είναι οι χειρότεροι και αυτό λόγω… δυσοσμίας, ενώ οι καλύτεροι είναι οι ισπανοί και οι βραζιλιανοί.

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι έλληνες κατέλαβαν την έκτη θέση στις προτιμήσεις των γυναικών από την Αυστραλία επειδή είναι πολύ «ερωτικοί»!

Στην πρώτη θέση της λίστας είναι οι Ισπανοί και ακολουθούν Βραζιλιάνοι, Ιταλοί, Γάλλοι, Ιρλανδοί, Νοτιοαφρικανοί και Αυστραλοί.

Οι καλύτεροι εραστές του κόσμου

1. Ισπανοί

2. Βραζιλιανοί

3. Ιταλοί

4. Γάλλοι

5. Ιρλανδοί

6. Νοτιοαφρικανοί

7. Αυστραλοί

8. Νεοζηλανδοί

9. Δανοί

10. Καναδοί

Οι χειρότεροι εραστές του κόσμου

1. Γερμανοί – δύσοσμοι

2. Βρετανοί - τεμπέληδες

3. Σουηδοί – πολύ γρήγοροι

4. Ολλανδοί – κυριαρχικοί

5. Αμερικανοί – απότομοι

6. Έλληνες – πολύ ερωτικοί (=μουνόδουλοι)

7. Ουαλοί - πολύ εγωκεντρικοί

8. Σκοτσέζοι – κάνουν πολύ φασαρία

9. Τούρκοι – ιδρώνουν πολύ

10. Ρώσοι – πολύ τριχωτοί

Επισκέπτης
Χχαχααχχαχχα α γεια σου οχια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πριν βγαλουμνε δηλαδη τα ρουχα μας ενω σκαμε τις ανθοδεσμες ειμαστε καλοι ε?Αλλα μετα δεν τραβαει το πραγμα :uglystupid:

POLEMARXOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι τρέχει με τις ελλεεινίδες, αλλά δείτε αυτή την ενδιαφέρουσα μελέτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από τους χειρότερους εραστές του κόσμου οι Έλληνες, λένε οι αυστραλές

εμ βεβαια, οι χοντρες, ξενερωτες,  ασπρουλιαρες, μετριες γκομενες με φακιδες αυστραλες, που ερχονται το καλοκαιρι στα

νησια και δεν τους καθεται κανενας, τι θα λεγανε ?...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,μια Αγγλίδα στριπτιζέζ μου είπε μια μέρα οτι δεν της αρέσει καθόλου η Ελλάδα,οι ελληνικές πούτσες μου είπε είναι κοντές και χοντρές.Υποθέτω υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Αυτή την έβρισκε περισσότερο με γερμανικές πούτσες αλλά είπε οτι και οι πούτσες των Αγγλων έχουν αξιοπρεπείς διαστάσεις.
Αλλά και πολλά πουστράκια στην Ελλάδα,βλέπω όλο και περισσότερους.Ειδικά σε κάτι μέρη όπως η Γλυφάδα τι διάολο,κυκλοφορεί πάρα πολύ πουσταριό.(show biz? δεν ξέρω ποιοι μένουν εκεί πέρα).
Πρόσφατα στην παραλία της Αίγινας είδα Ελληνα πούστη να τον χουφτώνει γερμανός μεσήλικας μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους.Η φήμη της χώρας στην Ευρώπη κάτι τέτοιο είναι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Τελικά εγώ έχω καταλάβει ότι ΔΥΣΚΟΛΑ χωνευόμαστε μεταξύ μας (Ελληναράδες/Ελλεεινήδες) ακόμα πιο δύσκολα μπορούμε να τα βρούμε και τελικά ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ άλλα ονειρεύονται και τελικά με άλλα καταλήγουν

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εδώ πας να πεις σε Αγγλίδα μια γνώμη για γυναίκες και σου λέει τι να πείτε και εσείς οι Ελληνες για γυναίκες που είστε όλοι πουστράκια.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Εδώ πας να πεις σε Αγγλίδα μια γνώμη για γυναίκες και σου λέει τι να πείτε και εσείς οι Ελληνες για γυναίκες που είστε όλοι πουστράκια.
τι αγγλιδα δεν τις λες γνωμες φιλε.την αγγλιδα την κερνας κανενα ποτο και μετα την γαμας.οσο για τα πουστρακια που λεει ας τα ψαξει πρωτα στην χωρα τις και μετα ας ερθει να δει να τα βρει και στην ελλαδα.δεν λεω οτι δεν εχει πουστηδες στην ελλαδα,εχει και παραεχει,αλλα η πηγη του πουσταριου ειναι η αγγλια.

Επισκέπτης

τα παραλές...εγώ και αρκετοί φίλοι που γνωρίζω έχουμε φάει Αγγλιδάκια και η γνώμη τους για τους Greek lovers είναι πολύ θετική!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Ετσι που είναι οι Αγγλίδες (μην αρχίσετε να μιλάτε για εξαιρέσεις και μαλακίες) θέλουν και καμάκι?????   :think: :think: :think: :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ετσι που είναι οι Αγγλίδες (μην αρχίσετε να μιλάτε για εξαιρέσεις και μαλακίες) θέλουν και καμάκι?????   :think: :think: :think: :think:
μόνο πούτσο... τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
απλά είναι εύκολο θύραμα.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τα παραλές...εγώ και αρκετοί φίλοι που γνωρίζω έχουμε φάει Αγγλιδάκια και η γνώμη τους για τους Greek lovers είναι πολύ θετική!
φιλε 2 καλοκαιρια  πιτσιρικας που δουλεψα στην κω,τις αγγλιδες τις γαμουσαμε για  2 σφηνακια κερασμα.μονο οι ολλανδες το επαιζαν μουρες,αυτες ηθελαν ποτο. :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
μόνο πούτσο... τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
απλά είναι εύκολο θύραμα.

είναι σαβούρες και μαλακισμένες...δεν τις πάω μια!

σε γενικές γραμμέσ πιστεύω ότι ακόμα και με ξένες, σαν Ελληνες δεν ταιριάζουμε με όλες σαν νοτροπία, σκέψη κτλ κτλ, γιατί αυτά αν και δεν τους πολυδίνουμε σημασία και στο κρεβάτι παίζουν τρελό ρόλο!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Οι αλλοδαπές κατά την γνώμη μου κάνουν καλύτερο κρεββάτι χωρίς αν έχουνε αναστολές και φοβίες γύρω από το σεξ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Οι αλλοδαπές κατά την γνώμη μου κάνουν καλύτερο κρεββάτι χωρίς αν έχουνε αναστολές και φοβίες γύρω από το σεξ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Μην το γαμάμε το θέμα...Μην βαφτίσουμε όλες τις αλλοδαπές καλύτερες απλά επειδή είναι αλλοδαπές! Κάποιες δεν κάνουν ούτε για φτύσιμο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom