Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ετσι που είναι οι Αγγλίδες (μην αρχίσετε να μιλάτε για εξαιρέσεις και μαλακίες) θέλουν και καμάκι?????   :think: :think: :think: :think:
Φίλε, κι εγώ έτσι πίστευα αλλά στην Πάρο που πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι ελάχιστες είδα κάτω του μετρίου.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εδώ πας να πεις σε Αγγλίδα μια γνώμη για γυναίκες και σου λέει τι να πείτε και εσείς οι Ελληνες για γυναίκες που είστε όλοι πουστράκια.

Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. :2funny: :2funny:

τι να πουν και αυτα τα καυμενα μωρε.

γι'αυτο μολις ερχονται εδω καταληγουν σπερματοζητιανες. :uglystupid:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε, κι εγώ έτσι πίστευα αλλά στην Πάρο που πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι ελάχιστες είδα κάτω του μετρίου.

Σαν φανταρος στη Κω ειδα πολλες μετριες.
φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα σε μια παρεα των τεσσαρων ατομων η αναλογια ηταν μια καλη και τρεις χοντροκωλες.(χωρις καμια υπερβολη σ'αυτο)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Εγώ έχω θείο Αγγλία (Μάντσεστερ). Εχει έρθει εδώ, έχω πάει 1βδομάδα και γω εκεί...Είναι αυτό που λέω και πιο πάνω: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. Επίσης εγώ δεν έχω δει ωραίεες Αγγλίδες γενικά!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φιλε 2 καλοκαιρια  πιτσιρικας που δουλεψα στην κω,τις αγγλιδες τις γαμουσαμε για  2 σφηνακια κερασμα.μονο οι ολλανδες το επαιζαν μουρες,αυτες ηθελαν ποτο. :2funny: :2funny: :2funny:
οι αγγλίδες και οι αμερικανίδες είναι τελείως χύμα στο κύμα.
οι περισσότερες σου την πέφτουν πρώτες.
θυμάμαι πριν 2 χρόνια με κάτι αμερικανάκια μας σταματήσαν στο δρόμο , μας ρώτησαν που μπορούνε να πιούνε μπύρες,
τις πήγαμε, μας κεράσανε, πήδηξα 2(οι άλλοι μαλάκες στην παρέα μου δεν κάνανε τίποτα), ήθελα να φάω και μία τρίτη αλλά ήταν με τον γκόμενο της.
και εκεί τελείωσε.

παρόμοιες περιπτώσεις μου έτυχαν και στην κεφαλονιά αλλά σε φαγάδικα, αλλά ήμουν για οικοδομικές εργασίες τότε και δεν είχα όρεξη για καμάκια και μλκιες. δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από την κούραση.

σήμερα είδα στην τελεόραση ότι οι έλληνες είναι στις 10 καλύτερες θέσεις για τους χειρότερους εραστές.

κυλοφορεί η φήμη ότι είμαστε και πολύ εραστές γενικώς έξω.
όσες έχω ρωτήσει/πάρει,ξένες τουρίστριες, μου έχουν πει πάντα καλά λόγια για τους έλληνες.
εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλους τους υπόλοιπους πολύ άνετα, αρκεί να ποτίζουμε εκεί που πρέπει και να ποτίζουμε όπως πρέπει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Ρε άστο αυτό τώρα! Εδώ μας τη λένε οι Βρωμιάρες οι Αγγλίδες! Που κάνουν μπάνιο 1 φορά το μήνα, που πίνουν τον κώλο τους και που κάνουν σαν τα ζώα ΟΠΟΥ και να πάνε για τουρισμό!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. :2funny: :2funny:

τι να πουν και αυτα τα καυμενα μωρε.

γι'αυτο μολις ερχονται εδω καταληγουν σπερματοζητιανες. :uglystupid:
οι άγγλοι πάνε στην κύπρο περισσότερο για διακοπές... και υπάρχει "45% λόγος" για να πάνε εκεί!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
οι άγγλοι πάνε στην κύπρο περισσότερο για διακοπές... και υπάρχει "45% λόγος" για να πάνε εκεί!

δε νομιζω οτι το θεμα εδω ειναι που πανε οι αγγλιδες διακοπες πιο πολυ.

εγω κυπρο δεν εχω παει και δε ξερω.
ξερω ομως να πω τα της Ελλαδας.
και απο αυτα που εχω δει καλυτερα απλα να μην μιλανε.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
θυμάμαι πριν 2 χρόνια με κάτι αμερικανάκια μας σταματήσαν στο δρόμο , μας ρώτησαν που παρόμοιες περιπτώσεις μου έτυχαν και στην κεφαλονιά αλλά σε φαγάδικα, αλλά ήμουν για
κυλοφορεί η φήμη ότι είμαστε και πολύ εραστές γενικώς έξω.
όσες έχω ρωτήσει/πάρει,ξένες τουρίστριες, μου έχουν πει πάντα καλά λόγια για τους έλληνες.
εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλους τους υπόλοιπους πολύ άνετα, αρκεί να ποτίζουμε εκεί που πρέπει και να ποτίζουμε όπως πρέπει.
φιλε οτι τι λενε οι ερευνες για το ποιος γαμαει καλυτερα ειναι ολα μαλακιες.το παιχνιδι ειναι καθαρα ατομικο,γαμας για την παρτυ σου και για κανεναν αλλο.στα αρχιδια πως γαμανε οι αλλοι,το θεμα ειναι εγω τι κανω.γιαυτο προχωρας και μαχεσε μονος σου,και ο μαχητης ποτε δεν παει ασφαιρος.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Με τις αμερικανες ταιριαζει πιο πολυ η νοοτροπια μας.

Είχα γνωρίσει μαι πιτσιρίκα όταν ήμουν 17 κόρη ενός τυπά στο Αμερικάνικο διπλωματικό σώμα. ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΛΗ, ΠΡΟΣΧΑΡΗ, είχαμε πει πολλά για τη χώρα της! Μετά έφυγε ο πατέρας της πάει και αυτή!!  :headbang: :headbang: :headbang: Μου χε κοπεί η όραξη για μια βδομάδα!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω.
οι αμερικανες/ίδες βγαίνουν έξω και για σεξ.

στις ελληνίδες γιατί δεν συμβαίνει αυτό.
όταν λες σε μία ότι θες να την γαμήσεις, κάνει πίσω 2 βήματα, μεταβολή και όπου φύγει φύγει.
καλά όσες ντύνονται σαν καραπουτάνες και βγαίνουν έξω, ψάχνουν για σοβαρό δεσμό;

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Είχα γνωρίσει μαι πιτσιρίκα όταν ήμουν 17 κόρη ενός τυπά στο Αμερικάνικο διπλωματικό σώμα. ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΛΗ, ΠΡΟΣΧΑΡΗ, είχαμε πει πολλά για τη χώρα της! Μετά έφυγε ο πατέρας της πάει και αυτή!!  :headbang: :headbang: :headbang: Μου χε κοπεί η όραξη για μια βδομάδα!!

Αμερικανιδουλες στη Παρο, απλα αξεχαστες.

γενικα ναι ειναι ευγενικες και προσχαρες.
και το σημαντικο δε θα σε κοιταξουν σαν εξωγηινο αν πας να μιλησεις.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
καλά όσες ντύνονται σαν καραπουτάνες και βγαίνουν έξω, ψάχνουν για σοβαρό δεσμό;

Το ρώτησα...Η απάντηση που πήρα είναι ότι ντύνονται και φτιάχνονται για την πάρτη τους, ότι φοράνε αυτά που φοράνε γιατί τα γουστάρουν ως ρούχα και για να αρέσουν στην πάρτη τους (με λίγα λόγια βγαίνει γυναικοπαρέα, φτιάχνονται/στολίζονται για να μπει η μια στο μάτι της άλλης για να ρίξει όσο πιο πολύ φτύσιμο γίνεται, να αναδειχθεί η ωραία της ημέρας και μέχρι εκεί)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω.
οι αμερικανες/ίδες βγαίνουν έξω και για σεξ.

στις ελληνίδες γιατί δεν συμβαίνει αυτό.
όταν λες σε μία ότι θες να την γαμήσεις, κάνει πίσω 2 βήματα, μεταβολή και όπου φύγει φύγει.

οι αμερικανες ναι ειναι πιο ανοιχτες σ'αυτη την προοπτικη.

οι ελληνιδες κατ'εμε ειναι απλα κομπλεξικες.
οσες ντυνονται σαν καραπουτανες ουτε σοβαρο δεσμο ψαχνουν αλλα ουτε και για σεξ.
θυμαμαι μια τετοια περιπτωση που αυτες εψαχναν για χορηγο(η απλα κοροιδο να τους πληρωσει την εξοδο).

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δεν ξέρω τι τρέχει με τις ελλεεινίδες, αλλά δείτε αυτή την ενδιαφέρουσα μελέτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι Αυστραλέζες είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες του νότιου ημισφαιρίου οπότε στάνταρ έχουν δείγμα για μια τέτοια έρευνα.
Πιστεύω ότι έτσι και βγει ο Γιώργος θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα Ελλήνων προς τα έξω και θα ανακτήσουμε τα πρωτεία του παρελθόντος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom